0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δείτε την οικονομική κατάρρευση της Αργεντινής για να καταλάβετε τι θα μας συμβεί σε λίγο καιρό. Μόνο που εμείς έχουμε να αντιμετωπίσουμε και άλλα εθνικά θέματα . Πιστεύω πως στην αναμπουμπούλα θα αρχίσουν οι Τουρκοι τις πιο έντονες κινήσεις για να πάρουν τη Θράκη και το Αιγαίο .Κι όλα αυτά τη στιγμή που αποδεδειγμένα υπάρχει τόσο πετρέλαιο και κυρίως φυσικό αέριο που φτάνει για να ξεχρεώσουμε όλη την Ευρώπη. Μας πούλησαν τσάμπα .
Περικοπη κατα 326 εκατομμυρια
Παράθεση από: belw στις Νοεμβρίου 19, 2010, 12:23:04 pmΠερικοπη κατα 326 εκατομμυρια
Παράθεση από: Stelios στις Νοεμβρίου 19, 2010, 01:31:15 pmΠαράθεση από: belw στις Νοεμβρίου 19, 2010, 12:23:04 pmΠερικοπη κατα 326 εκατομμυρια
Πάντως, η ίδια η κ. Α.Δ. είπε στο χθεσινό υπουργικό συμβούλιο: "ο θεός της Ελλάδας, να βάλει το χέρι του".
O Παπακωνσταντινου ειπε και στην Υγεια , Παιδεια οι προσληψεις θα ειναι 1 προς 5 που θα φευγουν!!!!! Ειναι σαρωτικοι και δεν τους σταματαει τιποτα!!!!!!!!