0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kinegiros στις Νοεμβρίου 21, 2010, 10:17:01 pmΠαράθεση από: Landau στις Νοεμβρίου 21, 2010, 09:06:42 pmΜα δεν λέει κανείς για κλείσιμο, αλλά για ξεκαθάρισμα στα τμήματα (με εξαίρεση αυτό της Κοιν. Θεολ. που μπορεί εύκολα να συγχωνεύθει με το τμήμα Θεολογίας).τι είναι το ξεκαθάρισμα ? στο τμήμα αυτό λέει για άμεση κατάργηση.Τι πάει να πει συγχώνευση ? κατάργηση πάει να πει. Απλά τους φοιτητές και τους καθηγητές τους στέλνουν σε άλλο τμήμα. Θα μου πείτε γιατί να μην κλείσουν 5-6-15 τμήματα, οκ πάω πάσο. Να κλείσουν μερικά τμήματα μαθηματικών, φιλολογίας, αρχαιολογίας, μηχανικών, πληροφορικής και γενικά να συγχωνευτούν ρε παιδί μου, δεν χρειαζόμαστε τόσα πολλά. Θα μου πείτε θα αυξηθούν οι φοιτητές στα νέα τμήματα ? μπα δεν το νομίζω. Ποιά η διαφορά του να κλείσουν ή να συγχωνευθούν τα τμήματα μαθηματικών, φιλολογίας κλπ από το να κλείσει ή να συγχωνευθεί το συγκεκριμένο τμήμα στης Θεολογίας; Και στις δύο περιπτώσεις το ίδιο δεν είναι; Έχουμε πολλά και στην ουσία άχρηστα τμήματα με παρόμοια αντικείμενα, τα οποία έγιναν για χίλιους δυο άλλους λόγους εκτός από το να βγάζουν επιστήμονες, τα οποία μπορούν να καταργηθούν ή να συγχωνευθούν. Το πλήθος των φοιτητών δεν θα αλλάξει στις πιο πολλές περιπτώσεις, αφού οι εισακτέοι σε κάποια τμήματα είναι μέχρι και μονοψήφιος αριθμός!
Παράθεση από: Landau στις Νοεμβρίου 21, 2010, 09:06:42 pmΜα δεν λέει κανείς για κλείσιμο, αλλά για ξεκαθάρισμα στα τμήματα (με εξαίρεση αυτό της Κοιν. Θεολ. που μπορεί εύκολα να συγχωνεύθει με το τμήμα Θεολογίας).τι είναι το ξεκαθάρισμα ? στο τμήμα αυτό λέει για άμεση κατάργηση.Τι πάει να πει συγχώνευση ? κατάργηση πάει να πει. Απλά τους φοιτητές και τους καθηγητές τους στέλνουν σε άλλο τμήμα. Θα μου πείτε γιατί να μην κλείσουν 5-6-15 τμήματα, οκ πάω πάσο. Να κλείσουν μερικά τμήματα μαθηματικών, φιλολογίας, αρχαιολογίας, μηχανικών, πληροφορικής και γενικά να συγχωνευτούν ρε παιδί μου, δεν χρειαζόμαστε τόσα πολλά. Θα μου πείτε θα αυξηθούν οι φοιτητές στα νέα τμήματα ? μπα δεν το νομίζω.
Μα δεν λέει κανείς για κλείσιμο, αλλά για ξεκαθάρισμα στα τμήματα (με εξαίρεση αυτό της Κοιν. Θεολ. που μπορεί εύκολα να συγχωνεύθει με το τμήμα Θεολογίας).
Παράθεση από: anastasia86 στις Νοεμβρίου 21, 2010, 10:30:26 pmΠαράθεση από: kinegiros στις Νοεμβρίου 21, 2010, 10:17:01 pmΠαράθεση από: Landau στις Νοεμβρίου 21, 2010, 09:06:42 pmΜα δεν λέει κανείς για κλείσιμο, αλλά για ξεκαθάρισμα στα τμήματα (με εξαίρεση αυτό της Κοιν. Θεολ. που μπορεί εύκολα να συγχωνεύθει με το τμήμα Θεολογίας).τι είναι το ξεκαθάρισμα ? στο τμήμα αυτό λέει για άμεση κατάργηση.Τι πάει να πει συγχώνευση ? κατάργηση πάει να πει. Απλά τους φοιτητές και τους καθηγητές τους στέλνουν σε άλλο τμήμα. Θα μου πείτε γιατί να μην κλείσουν 5-6-15 τμήματα, οκ πάω πάσο. Να κλείσουν μερικά τμήματα μαθηματικών, φιλολογίας, αρχαιολογίας, μηχανικών, πληροφορικής και γενικά να συγχωνευτούν ρε παιδί μου, δεν χρειαζόμαστε τόσα πολλά. Θα μου πείτε θα αυξηθούν οι φοιτητές στα νέα τμήματα ? μπα δεν το νομίζω. Ποιά η διαφορά του να κλείσουν ή να συγχωνευθούν τα τμήματα μαθηματικών, φιλολογίας κλπ από το να κλείσει ή να συγχωνευθεί το συγκεκριμένο τμήμα στης Θεολογίας; Και στις δύο περιπτώσεις το ίδιο δεν είναι; Έχουμε πολλά και στην ουσία άχρηστα τμήματα με παρόμοια αντικείμενα, τα οποία έγιναν για χίλιους δυο άλλους λόγους εκτός από το να βγάζουν επιστήμονες, τα οποία μπορούν να καταργηθούν ή να συγχωνευθούν. Το πλήθος των φοιτητών δεν θα αλλάξει στις πιο πολλές περιπτώσεις, αφού οι εισακτέοι σε κάποια τμήματα είναι μέχρι και μονοψήφιος αριθμός!μα αυτό είπα δεν υπάρχει διαφορά στην κατάργηση κατάργηση, αλλά ποιος είμαι εγώ να πω ποιο είναι άχρηστο τμήμα και ότι δεν βγάζουν επιστήμονες ? εσύ μπορείς? οκ πάω πάσοπάντως δεν μιλάνε μόνο για τμήματα που έχουν μονοψήφιο αριθμό, το συγκεκριμένο τμήμα έχει σίγουρα περισσότερους
Παράθεσηhttp://www.alfavita.gr/artro.php?id=14833 Μου αρέσει ως ιδέα. Ποιος ο λόγος ύπαρξης ενός τέτοιου τμήματος; Να ενσωματωθεί στο τμήμα Θεολογίας να τελειώνουμε.
http://www.alfavita.gr/artro.php?id=14833
τους φοιτητες τουσ σκεφτηκατε;;; προφανως οχι.. τι φταινε εκεινοι να πληρωσουν λαθη αλλων;;
Γι'αυτό σας παρακαλώ μην είστε εύκολοι στις κρίσεις σας, όταν δεν γνωρίζετε τα πράγματα από μέσα. Η αγανάκτησή σας είναι δικαιολογημένη. Φανταστείτε όμως τί πόνο και αγανάκτηση βιώνουν πολλοί νέοι επιστήμονες στην Ελλάδα, που αφού τους έστιψαν καλά-καλά στα Πανεπιστήμια, τους πέταξαν σαν στυμένες λεμονόκουπες, για να βάλουν δικά τους "παιδιά", όχι απαραίτητα σαρκικά παιδιά.