*

Αποστολέας Θέμα: Αποσπάσεις λόγω συνυπηρέτησης  (Αναγνώστηκε 138116 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος fviki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Αποσπάσεις λόγω συνυπηρέτησης
« Απάντηση #210 στις: Αυγούστου 07, 2011, 01:49:57 pm »
fviki καλημέρα. Είμαι κι εγώ ίδια περίπτωση. Διορίστηκα πέρσι κι δεν μου έδωσαν την απόσπαση με την  δικαιολογία ότι το άρθρο 4 του Ν3848 ορίζει ότι "ο ελάχιστος χρόνος παραμονής στον τόπο του πρώτου διορισμού δεν μπορεί να είναι μικρότερος από 3 έτη" . Όπως βλέπεις ούτε τα 3 πρώτα χρόνια λέει, ούτε ότι αυτά πρέπει να είναι συνεχή. Και για να μην βιαστεί κάποιος να απαντήσει μπούρδες, η απάντηση του συνηγόρου του πολίτη που εστάλη στο Υπουργείο τα λέει όλα. Επίσης δεν ορίζει ο νόμος κανένα κώλυμα για απόσπαση, αλλά για μετάθεση. Εμείς έχουμε κάνει τις κινήσεις μας. Σε περίπτωση που ο σύζυγός σου υπηρετεί σε παραμεθόριο υπάρχει κι ο Ν287/76 που ορίζει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ την συνυπηρέτηση σε παραμεθόριο ακόμα κι αν δεν υπάρχουν κενά (μετατίθεται άλλος από την περιοχή για να ανοίξει θέση).

να υποθεσω οτι υπαρχει τελικα φως στο τουνελ??.... ???

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:45:03 »

Αποσυνδεδεμένος Ίρμα

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #211 στις: Αυγούστου 08, 2011, 09:50:23 am »
fviki  τελικά από το υπουργείο ο καθένας λέει ό,τι θέλει. Εμένα μου είπαν ότι οι αιτήσεις μας θα γίνουν δεκτές από το σύστημα κανονικότατα.Και όντως, όταν πήγα να κάνω την αίτηση δεν είχα κανενα πρόβλημα. Τώρα βέβαια δεν ξέρω αν τελικά θα ικανοποιηθούν.... Ιδωμεν

Αποσυνδεδεμένος fviki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #212 στις: Αυγούστου 08, 2011, 01:53:44 pm »
@EVA92 : έχεις δίκιο οι αιτήσεις μας έγιναν δεκτές .Εγώ μάλιστα την έκανα χειρόγραφα και εκπρόθεσμα και παρόλαυτα έγινε δεκτή.Το θέμα είναι τί γίνεται στο υπουργείο...ας είμαστε προετοιμασμενές/οι για κάθε ενδεχόμενο....

Αποσυνδεδεμένος Ίρμα

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #213 στις: Αυγούστου 09, 2011, 02:23:59 pm »
@EVA92 : έχεις δίκιο οι αιτήσεις μας έγιναν δεκτές .Εγώ μάλιστα την έκανα χειρόγραφα και εκπρόθεσμα και παρόλαυτα έγινε δεκτή.Το θέμα είναι τί γίνεται στο υπουργείο...ας είμαστε προετοιμασμενές/οι για κάθε ενδεχόμενο....
σ' αυτό έχεις απόλυτο δίκιο. Κι εγώ για να είμαι ειλικρινής, κρατάω μικρό καλάθι...Το θέμα είναι να ανακοινωθούν εγκαίρως, για να ξέρουμετι να κάνουμε. Έχουμε και παιδια. Πρέπει να βρούμε σπίτια, σχολεία και ....δε συμμαζεύεται. Εύχομαι καλή τύχη σε όλους..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:45:03 »

Αποσυνδεδεμένος katiastayros

• Νέο μέλος
  • *
  • Αντε παλι τα ιδια
    • Προφίλ
« Απάντηση #214 στις: Αυγούστου 09, 2011, 02:31:39 pm »
Υπάρχουν και χειρότερα...9 Αυγούστου σήμερα και δεν ξέρω αν φεύγει ο άντρας μου με μετάθεση και πού πάει .
Καλό,ε;

Αποσυνδεδεμένος Ίρμα

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #215 στις: Αυγούστου 12, 2011, 09:36:12 pm »
επικοινώνησε κανείς με το υπουργείο για το τι θα γίνει με τους νεοδιόριστους. Θα την πάρουμε την απόσπαση ή θα μας φάει  η τριετία; Πόσοι είμαστε πια;;; όποια ενημέρωση δεκτή, γιατί με έχουν ζώσει τα φίδια  :(

Αποσυνδεδεμένος buble10

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #216 στις: Αυγούστου 18, 2011, 03:45:53 pm »
Πρέπει να υπηρετήσω ως νεοδιόριστη τα 3 χρόνια στον πρώτο τόπο διορισμού μου ή μπορεί να με τραβήξει ο σύζυγος που υπηρετεί στην Αεροπορία από τον 1ο κιόλας χρόνο με συνυπηρέτηση;  ???
Δ ι ο ρ ί σ τ η κ α !
ΠΕ02

Αποσυνδεδεμένος max

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #217 στις: Αυγούστου 18, 2011, 03:53:51 pm »
πέρυσι δεν έδωσαν καμία απόσπαση σε νεοδιόριστο με το αιτιολογικό της συνυπηρέτησης.φοβάμαι πως το ίδιο θα γίνει και φέτος...πολλή προσοχή λοιπόν στη σειρά με την οποία θα δηλώσετε τις περιοχές.

Αποσυνδεδεμένος buble10

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #218 στις: Αυγούστου 18, 2011, 09:30:49 pm »
πέρυσι δεν έδωσαν καμία απόσπαση σε νεοδιόριστο με το αιτιολογικό της συνυπηρέτησης.φοβάμαι πως το ίδιο θα γίνει και φέτος...πολλή προσοχή λοιπόν στη σειρά με την οποία θα δηλώσετε τις περιοχές.

Από τη 2η χρονιά έδωσαν απόσπαση σε νεοδιόριστο λόγω συνυπηρέτησης;  ???
Δ ι ο ρ ί σ τ η κ α !
ΠΕ02

Αποσυνδεδεμένος efi..

• Έμπειρο μέλος
  • Τρέλα για τα μαθηματικά!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #219 στις: Αυγούστου 18, 2011, 10:09:13 pm »
Πρέπει να υπηρετήσω ως νεοδιόριστη τα 3 χρόνια στον πρώτο τόπο διορισμού μου ή μπορεί να με τραβήξει ο σύζυγος που υπηρετεί στην Αεροπορία από τον 1ο κιόλας χρόνο με συνυπηρέτηση;  ???

Απορία: οι οικογένειες των στρατιωτικών είναι "καλύτερες" ή "διαφορετικές"  γι΄αυτό εσείς  παίρνετε ΑΜΕΣΑ τις αποσπάσεις;
         Ενώ όταν ο/η  σύζυγος είναι εκπαιδευτικός, αγρότης , έμπορος , ιδ. υπάλληλος, κλπ  .... αυτές δεν είναι  οικογένειες; Αυτοί μπορούν και χωριστά; και τα παιδιά στους παππούδες;
       Εύχομαι με το καλό η απόσπασή σου , αν είναι δυνατόν και πριν τον διορισμό σου!

Αποσυνδεδεμένος buble10

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #220 στις: Αυγούστου 18, 2011, 10:20:59 pm »

Απορία: οι οικογένειες των στρατιωτικών είναι "καλύτερες" ή "διαφορετικές"  γι΄αυτό εσείς  παίρνετε ΑΜΕΣΑ τις αποσπάσεις;
         Ενώ όταν ο/η  σύζυγος είναι εκπαιδευτικός, αγρότης , έμπορος , ιδ. υπάλληλος, κλπ  .... αυτές δεν είναι  οικογένειες; Αυτοί μπορούν και χωριστά; και τα παιδιά στους παππούδες;

Γιατί...  ???
Σ'ευχαριστώ, πάντως, για την ευχή...
Δ ι ο ρ ί σ τ η κ α !
ΠΕ02

Αποσυνδεδεμένος buble10

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #221 στις: Αυγούστου 18, 2011, 10:24:32 pm »

Γιατί...  ???
Σ'ευχαριστώ, πάντως, για την ευχή...

Κ, να συμπληρώσω:
Όσο "καλύτεροι" ή "διαφορετικοί" είναι οι τρίτεκνοι που προσλαμβάνονται αναπληρωτές με το 20%, οι πολύτεκνοι που διορίζονταν αμέσως χωρίς προϋπηρεσία ή ΑΣΕΠ, ..., ..., ...
Δ ι ο ρ ί σ τ η κ α !
ΠΕ02

Αποσυνδεδεμένος anast80

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #222 στις: Αυγούστου 18, 2011, 10:36:17 pm »
Εγω θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει ενημερωση για το ποτε θα ανακοινωνθουν οι αποσπασεις.

Αποσυνδεδεμένος max

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #223 στις: Αυγούστου 18, 2011, 10:43:05 pm »

Αν και δε μου αρέσουν οι αντιπαραθέσεις.....τουλάχιστον οι σύζυγοι ενστόλων έπαιρναν αποσπάσεις στηριζόμενοι σε νόμο του κράτους...αν τον θεωρείτε άδικο...να αλλαχτεί...γιατί δεν τα βάζεις με όσους παίρνουν αποσπάσεις στηριγμένοι στα ωραιότατα βυσματα τους;;;;;Και ας μη γινόμαστε ειρωνικοί απέναντι σε συναδέλφους....

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182667
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)