0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ντίνα ή όποιος άλλος γνωρίζει να μας πει, έχετε καταλάβει με ποιον τρόπο έγιναν οι προσλήψεις στο 2 γυμνάσιο Αυλώνας; Η Δ/νση Ανατ. Αττικής είχε καταρτίσει ξεχωριστούς πίνακες; Διότι, είδα ότι προσλήφθηκαν άτομα με σειρά πίσω από 'μενα και άρα λιγότερα μόρια και δε φαίνεται από τους πίνακες ότι εμπίπτουν σε ειδική κατηγορία ή ότι είναι τρίτεκνοι, π.χ. Τυράσκη Αλεξάνδρα και Νεστορίδου Χρυσούλα. Τα ονόματά τους έχουν εξάλλου ήδη δημοσιευθεί. Ίσως κάνω λάθος, αλλά θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος.
Παράθεση από: marion στις Ιανουαρίου 11, 2011, 09:22:17 pmΝτίνα ή όποιος άλλος γνωρίζει να μας πει, έχετε καταλάβει με ποιον τρόπο έγιναν οι προσλήψεις στο 2 γυμνάσιο Αυλώνας; Η Δ/νση Ανατ. Αττικής είχε καταρτίσει ξεχωριστούς πίνακες; Διότι, είδα ότι προσλήφθηκαν άτομα με σειρά πίσω από 'μενα και άρα λιγότερα μόρια και δε φαίνεται από τους πίνακες ότι εμπίπτουν σε ειδική κατηγορία ή ότι είναι τρίτεκνοι, π.χ. Τυράσκη Αλεξάνδρα και Νεστορίδου Χρυσούλα. Τα ονόματά τους έχουν εξάλλου ήδη δημοσιευθεί. Ίσως κάνω λάθος, αλλά θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος.Μήπως πρόκειται για το γυμνάσιο στις φυλακές; Αν ναι, είχε βγει ειδική εγκύκλιος για να καταρτιστεί πίνακας με βάση τα δικαιολογητικά που ζητούσε. Τώρα τι να πω, ακόμα και έτσι οι προσλήψεις αυτές είναι κάπως περίεργες...
Παράθεση από: kafi στις Ιανουαρίου 11, 2011, 10:36:40 pmΠαράθεση από: marion στις Ιανουαρίου 11, 2011, 09:22:17 pmΝτίνα ή όποιος άλλος γνωρίζει να μας πει, έχετε καταλάβει με ποιον τρόπο έγιναν οι προσλήψεις στο 2 γυμνάσιο Αυλώνας; Η Δ/νση Ανατ. Αττικής είχε καταρτίσει ξεχωριστούς πίνακες; Διότι, είδα ότι προσλήφθηκαν άτομα με σειρά πίσω από 'μενα και άρα λιγότερα μόρια και δε φαίνεται από τους πίνακες ότι εμπίπτουν σε ειδική κατηγορία ή ότι είναι τρίτεκνοι, π.χ. Τυράσκη Αλεξάνδρα και Νεστορίδου Χρυσούλα. Τα ονόματά τους έχουν εξάλλου ήδη δημοσιευθεί. Ίσως κάνω λάθος, αλλά θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος.Μήπως πρόκειται για το γυμνάσιο στις φυλακές; Αν ναι, είχε βγει ειδική εγκύκλιος για να καταρτιστεί πίνακας με βάση τα δικαιολογητικά που ζητούσε. Τώρα τι να πω, ακόμα και έτσι οι προσλήψεις αυτές είναι κάπως περίεργες... Σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Ούτε καν ήξερα ότι είχε βγει ειδική εγκύκλιος.
Μπορεί ένας ΠΕ02 να πάρει β ανάθεση στα θρησκευτικά?ή υπάρχει κάποιος νόμος που λέει το αντίθετο?