0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τώρα θυμήθηκα, διαβάζοντας τα σχόλιά σας, ότι ---όταν εγώ ήμουν Γ' γυμνασίου--- πριν αρκετάαααααααα χρόνια η καθηγήτρια μας είχε βάλει να διαβάσουμε τη <<Φόνισσα>> του Παπαδιαμάντη και να κάνουμε περιληψη... Αρκετά βαρύ για τέτοια ηλικία πιστευω...αλλά μου έχει μείνει από τότε στο μυαλό..
Παράθεση από: συννεφούλα στις Δεκεμβρίου 09, 2010, 07:25:15 pmΠαράθεση από: MARKOS στις Δεκεμβρίου 08, 2010, 09:59:55 pmενα καλο βιβλιο για δωρο τωρα τις γιορτες ειναι του Παπαναστασιου για την οικονομια. Διαβαζεται διπλα στο τζακι αλλα και ως παραμυθι στα παιδια, για να τα "κοιμησει"...... βιβλιο φτηνο μα τοσο ....ακριβο !!! Τι θέλει να πει ο ποιητής? Μάρκο, βάλε υπότιτλους να καταλαβαίνω. σορυ, δεν ξερω ακριβως το τιτλο του βιβλιου, παντως ειναι για την οικονομια της χωρας,....αν μαθω θα επανελθω...!καιγεστε ε?....το ξερω !! χαχα
Παράθεση από: MARKOS στις Δεκεμβρίου 08, 2010, 09:59:55 pmενα καλο βιβλιο για δωρο τωρα τις γιορτες ειναι του Παπαναστασιου για την οικονομια. Διαβαζεται διπλα στο τζακι αλλα και ως παραμυθι στα παιδια, για να τα "κοιμησει"...... βιβλιο φτηνο μα τοσο ....ακριβο !!! Τι θέλει να πει ο ποιητής? Μάρκο, βάλε υπότιτλους να καταλαβαίνω.
ενα καλο βιβλιο για δωρο τωρα τις γιορτες ειναι του Παπαναστασιου για την οικονομια. Διαβαζεται διπλα στο τζακι αλλα και ως παραμυθι στα παιδια, για να τα "κοιμησει"...... βιβλιο φτηνο μα τοσο ....ακριβο !!!