*

Αποστολέας Θέμα: Οι όροι αμοιβής και εργασίας των εκπαιδευτικών στα ιδιωτικά σχολεία  (Αναγνώστηκε 6975 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
Πιστεύω οτι αν βρω άσχετη δουλειά δεν θα έχω επαφή με το αντικείμενο ενώ τώρα κάνω και την προετοιμασία μου για τον ΑΣΕΠ.
Σίγουρα η εμπειρία βοηθάει (τουλάχιστον στα θέματα ανάπτυξης δραστηριοτήτων), αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό. Το λέω από καθαρά προσωπική εμπειρία...

Συμφωνώ και προσθέτω κατι άλλο: αν η δουλειά σου είναι με παιδιά 5-6 ετών και εφαρμόζεις αναλυτικό (ως προς τη στοχοθεσία) και ακολουθείς μια μεθοδολογία τότε ναι, είναι σημαντική εμπειριά αυτή. Αν δουλεύεις με μωρά ή με μικρά νήπια και τα φροντίζεις-κανεις "δραστηριοτητες" γενικά και αόριστα τότε μάλλον σε αποπροσανατολίζει παρά σε βοηθάει να γράψεις στον ΑΣΕΠ (αν/οποτε γίνει) με αξιώσεις. Και δεν είναι δική μου άποψη αλλά στενών φίλων μου που δούλευαν για πολλά χρόνια σε παιδικούς ή ακόμα και σε ιδ.νηπιαγωγεία μέχρι να διοριστούν μόνιμοι...

Καλή τύχη εύχομαι και καλό κουράγιο!
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 31, 2010, 12:15:03 am από vasp »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος fragy

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Πιστεύω οτι αν βρω άσχετη δουλειά δεν θα έχω επαφή με το αντικείμενο ενώ τώρα κάνω και την προετοιμασία μου για τον ΑΣΕΠ.
Σίγουρα η εμπειρία βοηθάει (τουλάχιστον στα θέματα ανάπτυξης δραστηριοτήτων), αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό. Το λέω από καθαρά προσωπική εμπειρία...

Συμφωνώ και προσθέτω κατι άλλο: αν η δουλειά σου είναι με παιδιά 5-6 ετών και εφαρμόζεις αναλυτικό (ως προς τη στοχοθεσία) και ακολουθείς μια μεθοδολογία τότε ναι, είναι σημαντική εμπειριά αυτή. Αν δουλεύεις με μωρά ή με μικρά νήπια και τα φροντίζεις-κανεις "δραστηριοτητες" γενικά και αόριστα τότε μάλλον σε αποπροσανατολίζει παρά σε βοηθάει να γράψεις στον ΑΣΕΠ (αν/οποτε γίνει) με αξιώσεις. Και δεν είναι δική μου άποψη αλλά στενών φίλων μου που δούλευαν για πολλά χρόνια σε παιδικούς ή ακόμα και σε ιδ.νηπιαγωγεία μέχρι να διοριστούν μόνιμοι...

Καλή τύχη εύχομαι και καλό κουράγιο!

Καλή χρονιά σε όλους μας, καλή τύχη και καλά μυαλά στους ανωτέρους μας!!
Είμαι τυχερή γιατί έχω μεγάλα νήπια και πολύ συγκροτημένο τμήμα. Μέσα στην τάξη καλά περνάω, όοολα τα άλλα δεν μου αρεσουν  ???. Δεν πειράζει! Υγεία να έχουμε και κάτι καλύτερο θα γίνει για εμάς που προσπαθούμε. Εύχομαι σύντομα ασεπ ;D

Αποσυνδεδεμένος giota.pat.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Επίσης είναι το θέμα της ασφάλειας στην μέση που είναι μεγάλο θετικό. Αν φύγω που θα πάω χωρίς ένσημα και δουλεια; Ούτε ταμείο δικαιούμα.

Αν μπορείς ψάξε ότι σου βάζει ένσημα. Ζήτα απο το ΙΚΑ να σου βγάλει αναλυτική κατάσταση των ενσημων (βρες μια δικαιολογία ότι την χρειάζεσαι) για να μην βρεθείς προ εκπλήξεων.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182529
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)