0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλαδή αν μας δώσει 50 ευρώ παραπάνω-λέμε τώρα, εγώ δε το πιστεύω με τίποτα-, ποιο θα είναι το "αντάλλαγμα" από την πλευρά μας; Αύξηση ωραρίου; Αξιολόγηση; Τι άραγε; Γιατί ακόμη κι ΑΝ μας έδινε αύξηση, είναι απίθανο αυτή να μη συνοδευόταν κι από κάποιο άλλο μέτρο που θα έπλητε τον κλάδο...
H λογικη πολυ φοβαμαι πως ειναι η εξης (ελπιζω να κανω λαθος):Ναι θα αυξηθει ο βασικος μισθος π.χ. κατα 100 ευρω γιατι οντως εχουμε χαμηλο βασικο μισθο, ομως η αντιστοιχη περικοπη των επιδοματων θα ειναι σαφως μεγαλυτερη απο 100 ευρω. Οποτε αρχικα επαιρνες π.χ. 1200ευρω (985 βασικο και 215 επιδοματα) τωρα θα περνεις π.χ. 1100 ευρω (1085 βασικο και 15 ευρω επιδοματα) . Οποτε θα λεει μετα η υπουργος πως μας αυξησε το μισθο και ο απλος κοσμος που δεν θα ξερει θα λεει κοιτα να δεις πηραν και αυξηση σε τετοια εποχη οι καθηγητες!!!!!!
Σύνδεση μισθού με "παραγωγικότητα". Πάρε αύξηση, αλλά μόνο αν είσαι "παραγωγικός", αλλιώς το μειωμένο βασικό. Αλλά αυτό που θα βγει προς τα έξω είναι απλά η αύξηση (σενάριο λέω ε.. δεν ξέρω τίποτα συγκεκριμένα, απλά ακούγεται γενικά το θέμα με τη σύνδεση μισθών με "παραγωγικότητα")
"Η κυβέρνηση καθιερώνει μια διαδικασία για την απλοποίηση του συστήματος αμοιβών στο δημόσιο τομέα. Το σύστημα θα πρέπει να εφαρμοστεί σε όλους τους δημόσιους υπαλλήλους. Αυτό θα πρέπει να οδηγήσει σε ένα σύστημα, όπου η αμοιβή θα αντανακλά την παραγωγικότητα και τα καθήκοντα. Η κυβέρνηση διασφαλίζει ότι δεν θα υπάρξει καμία αύξηση στο μισθολογικό κόστος του δημόσιου τομέα ως συνέπεια της μεταρρύθμισης."
Παράθεση από: Landau στις Δεκεμβρίου 27, 2010, 04:36:25 pmΣύνδεση μισθού με "παραγωγικότητα". Πάρε αύξηση, αλλά μόνο αν είσαι "παραγωγικός", αλλιώς το μειωμένο βασικό. Αλλά αυτό που θα βγει προς τα έξω είναι απλά η αύξηση (σενάριο λέω ε.. δεν ξέρω τίποτα συγκεκριμένα, απλά ακούγεται γενικά το θέμα με τη σύνδεση μισθών με "παραγωγικότητα")Άντε να το κάνω πιο συγκεκριμένο "Η κυβέρνηση καθιερώνει μια διαδικασία για την απλοποίηση του συστήματος αμοιβών στο δημόσιο τομέα. Το σύστημα θα πρέπει να εφαρμοστεί σε όλους τους δημόσιους υπαλλήλους. Αυτό θα πρέπει να οδηγήσει σε ένα σύστημα, όπου η αμοιβή θα αντανακλά την παραγωγικότητα και τα καθήκοντα. Η κυβέρνηση διασφαλίζει ότι δεν θα υπάρξει καμία αύξηση στο μισθολογικό κόστος του δημόσιου τομέα ως συνέπεια της μεταρρύθμισης."