0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σας,θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με το πρόγραμμα ΕΠΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ. Εχω το διακαιώμα να κάνω αίτηση ως ΠΕ19 και ΠΕ12. Το πτυχίο που δίνεται είναι κοινό? Με άλλα λόγια αν με δεχθούν ως ΠΕ12 μπορώ να χρησιμοποιήσω το χαρτί ως παιδαγωγική κατάρτιση για τους πίνακες ΠΕ19?
Θέλω να παραθέσω αυτό που είδα σήμερα όταν κατέθεσα την αίτηση για αναπληρώτρια. Για να περαστεί η παιδαγωγική επάρκεια στο σύστημα κάνεις αίτηση-ένσταση(για αυτούς που είναι ήδη εγγεγραμμένοι). Έχοντας αποκτήσει το πιστοποιητικό από την ΑΣΠΑΙΤΕ έκανα αυτή την αίτηση. Ήταν μία συνάδελφος η οποία είχε παρακολουθήσει κάποιο σεμινάριο, δεν άκουσα ποιο, η οποία έκανε κ αυτή την ίδια αίτηση! Οι αιτήσεις αυτές στέλνονται στο Υπουργείο κ εκεί αποφασίζετε αν αναγνωρίζετε ή όχι η παιδαγωγική επάρκεια, όπως μας ενημέρωσε η υπάλληλος. Η απορία μου είναι η εξής, αφού το υπουργείο δήλωσε ότι δεν έχεο αναγνωριστεί κανένα σεμινάριο για ποιο λόγο οι δ/νσεις δέχονται τα χαρτιά αυτά κ με ποιο τρόπο μπορεί κάποιος να ελέγξει τι έγινε τελικά με αυτά τα "πιστοποιητικά"; Μήπως είναι ένα ακόμα παράθυρο που δεν μπορούμε να ελέγξουμε;
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με την παιδαγωγική κατάρτιση...Έχω κάνει μεταπτυχιακό στο εξωτερικό το οποίο σύμφωνα με το Υπουργείο μου δίνει παιδαγωγική κατάρτιση αλλά θα πρέπει να πάρω βεβαίωση από το ΔΟΑΤΑΠ για το ότι ο τίτλος του μεταπτυχιακού εμπίπτει στις επιστήμες της αγωγής (τουτέστιν άλλα 120