0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Iaki στις Μαΐου 18, 2011, 01:55:38 pmΠαράθεση από: MARKOS στις Μαΐου 18, 2011, 12:31:05 pmλιγοι θα "αριστευσουν" οι πλειονοτητα θα ειναι γυρω στο 14 με 16.γιατί το λες αυτό;; εγώ πιστεύω ότι θα υπάρχουν πολλά άριστα γραπτά.... :?ετσι νομιζω. Τα στατιστικα θα μιλησουν στο τελος. Αλλα το οτι τα θεματα ηταν ευκολα δεν σημαινει πως εγραψαν και ΑΡΙΣΤΑ (18-20)! η συναδελφισσα LK εδωσε την απαντηση και μονο να προσθεσω πως "πόσα παιδια ξερουν πραγματικα,σωστα και σοβαρα να σχολιαζουν,να ερμηνευουν τις πηγες? Ας μην ενθουσιαζομαστε ευκολα. (βεβαια εξαρταται και απο το μαθητη που εχουμε). Μη ξεχναμε πως τα παιδια δεν μπορουν ευκολα να υπολογισουν το "πόσο"εγραψαν οσο κι αν προσπαθουν στη περιγραφη τους να ειναι σε μας οσο πιο αναλυτικοι γινεται. Απ την αλλη, εμεις ειμαστε, και πρεπει να ειμαστε, επιφυλακτικοι στο να τους πουμε καποιο βαθμο. Τουλαχιστον εγω ποτε δεν το εχω κανει και ας μου το εχουν ως παραπονο. "παμε παρακατω ,παιδια..." : αυτη ειναι η απαντηση μου."ειστε, σκληρος" κυριε"!!!
Παράθεση από: MARKOS στις Μαΐου 18, 2011, 12:31:05 pmλιγοι θα "αριστευσουν" οι πλειονοτητα θα ειναι γυρω στο 14 με 16.γιατί το λες αυτό;; εγώ πιστεύω ότι θα υπάρχουν πολλά άριστα γραπτά.... :?
λιγοι θα "αριστευσουν" οι πλειονοτητα θα ειναι γυρω στο 14 με 16.
Κάτι θα παιρνει κανένα 10 ....
Παιδιά sos επειδή είμαι πολύ βιαστική πείτε μου σε κάθε πηγή πάντα λέμε αν η πηγή είναι δευτερογενής ή πρωτογενής? Αναφέρουμε τον συντάκτη και αν μας φαίνεται αξιόπιστη η πηγή? Ένας πίνακας όπως για παράδειγμα ο πίνακας των απαλλοτριώσεων στη σελ 44 είναι δευτερογενής?
Όσον αφορά τη διχοτόμηση της δραχμής εκεί που αναφέρει ότι το μισό εκχωρήθηκε στο κράτος ως υποχρεωτικός δανεισμός με αντάλλαγμα ομόλογα 20ετους διάρκειας σημαίνει ότι θα επιστρέφονταν τα χρήματα στον κόσμο μετά από 20 χρόνια. Αυτό τελικά συνέβη?