0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το αν θα κάνει κάποιος το εμβόλιο,είναι προσωπική του υπόθεση.Όσους γιατρούς πάντως και αν ρώτησα ήταν αρνητικοί.Αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό από τους γονείς είναι ότι δεν πρέπει να στέλνουν τα παιδιά τους άρρωστα στο σχολείο,γιατί έτσι έχουμε αρρωστήσει οι περισσότεροι.Το αστείο είναι ότι μερικοί τα στέλνουν παρόλο που έχουν δείξει σημάδια αρρώστιας και έρχονται να τα πάρουν μετά από 2-3 ώρες(άρα υπάρχει κάποιος στο σπίτι) όταν το παιδί φτάσει σε σημείο να μην αντέχει και έχει μεταδώσει την ίωση σε άλλους.
με ταλαιπωρησε 7 μερες αρκετα , μετα κολλησα και την μαμα μου , μοναχα αυτην ευτυχως, και τωρα ειμαι καλα και εγω και αυτη!! παντως εδω στην κρητη εδω και καποιες μερες εχουμε αρκετα κρουσματα.σε ενα σχολειο μιας μαθητριας μου ο διευθυντης τους ειπε αν ειναι αρρωστα να μην πηγαινουν.αλλα ενταξει...γριπη ειναι περναει!δεν ειναι κατι τρομερο οπως εχει παρουσιαστει τουλαχιστον στα μμε...
Παράθεση από: Vania στις Φεβρουαρίου 07, 2011, 12:56:19 pmμε ταλαιπωρησε 7 μερες αρκετα , μετα κολλησα και την μαμα μου , μοναχα αυτην ευτυχως, και τωρα ειμαι καλα και εγω και αυτη!! παντως εδω στην κρητη εδω και καποιες μερες εχουμε αρκετα κρουσματα.σε ενα σχολειο μιας μαθητριας μου ο διευθυντης τους ειπε αν ειναι αρρωστα να μην πηγαινουν.αλλα ενταξει...γριπη ειναι περναει!δεν ειναι κατι τρομερο οπως εχει παρουσιαστει τουλαχιστον στα μμε... Aπό το ένα άκρο πέρυσι με την αγορά πολλών εμβολίων, η κυβέρνηση πέρασε φέτος στο άλλο άκρο της εσκεμμένης αδιαφορίας.Αν ένας μαθητής κολλήσει τον πατέρα του που είναι διαβητικός ή την εγκυμονούσα μητέρα του τότε γίνεται επικίνδυνος ο ιός Η1Ν1 ο οποίος ύστερα από έναν χρόνο έγινε ανθεκτικότερος κι επομένως επιθετικότερος.
Παράθεση από: CynnemAprod στις Φεβρουαρίου 07, 2011, 03:56:12 pmΠαράθεση από: Vania στις Φεβρουαρίου 07, 2011, 12:56:19 pmμε ταλαιπωρησε 7 μερες αρκετα , μετα κολλησα και την μαμα μου , μοναχα αυτην ευτυχως, και τωρα ειμαι καλα και εγω και αυτη!! παντως εδω στην κρητη εδω και καποιες μερες εχουμε αρκετα κρουσματα.σε ενα σχολειο μιας μαθητριας μου ο διευθυντης τους ειπε αν ειναι αρρωστα να μην πηγαινουν.αλλα ενταξει...γριπη ειναι περναει!δεν ειναι κατι τρομερο οπως εχει παρουσιαστει τουλαχιστον στα μμε... Aπό το ένα άκρο πέρυσι με την αγορά πολλών εμβολίων, η κυβέρνηση πέρασε φέτος στο άλλο άκρο της εσκεμμένης αδιαφορίας.Αν ένας μαθητής κολλήσει τον πατέρα του που είναι διαβητικός ή την εγκυμονούσα μητέρα του τότε γίνεται επικίνδυνος ο ιός Η1Ν1 ο οποίος ύστερα από έναν χρόνο έγινε ανθεκτικότερος κι επομένως επιθετικότερος.Μα και απλή γρίπη να κολλήσει ένας διαβητικός ή ένας που είναι σε ανοσοκαταστολή ή μια έγκυος πάλι κινδυνεύουν....Οι άνθρωποι αυτοί κινδυνέυουν από το παραμικρό. Μην τραγικοποιούμε τα πράγματα με τον Η1Ν1 και μην σπέρνουμε τον πανικό!
Το 1/3 δεν είχε ιστορικό. 'Οταν βήχαμε από τα χημικά πρέπει να κόλλησα. emmaki κάθε 5 λεπτά ανεβαίνει κι 1/10 η θερμοκρασία.
Παράθεση από: CynnemAprod στις Φεβρουαρίου 24, 2011, 09:40:17 pmΤο 1/3 δεν είχε ιστορικό. 'Οταν βήχαμε από τα χημικά πρέπει να κόλλησα. emmaki κάθε 5 λεπτά ανεβαίνει κι 1/10 η θερμοκρασία.