0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα ποσά που προβλεπόντουσαν για αναπληρωτές κι ωρομίσθιους στον προυπολογισμό του 2010 ήταν αντίστοιχα (χωρίς ασφ.εισφορές) για τη μεν πρωτοβάθμια 173.000.000 και για τη δε δευτεροβάθμια 103.005.000 ευρώ.
καλημερα και απο μενα!λοιπόν εγώ νομίζω ότι του χρόνου θα πάρουν πάλι πολλους αναπληρωτές γιατί απλώς υπάρχουν κενά και δεν γίνονται πλεον διορισμοί όπως παλιά.Και αν θυμόσαστε και για το 2010-11 η υπουργός έλεγε και έλεγε αλλά τα έχει ανατρέψει όλα.Τουλάχιστον μέχρι και μέσα Ιανουαρίου προσλήψεις ΑΜΩ έκανε.Αυτοί εκεί στο υπουργείο νομίζουν ότι μπορούν να τα σχεδιάσουν όλα στα χαρτιά.Αλλά τους ήρθαν τα πανω κάτω.Τα σχολεία είχαν απίστευτα κενά.Μην αγχώνεστε λοιπόν.
αγαπητή ΛΩΡΑ,γιατί και που αντιδρούμε θα μας διορίσουν νομίζεις?
Παράθεση από: asus07 στις Φεβρουαρίου 08, 2011, 09:19:47 amκαλημερα και απο μενα!λοιπόν εγώ νομίζω ότι του χρόνου θα πάρουν πάλι πολλους αναπληρωτές γιατί απλώς υπάρχουν κενά και δεν γίνονται πλεον διορισμοί όπως παλιά.Και αν θυμόσαστε και για το 2010-11 η υπουργός έλεγε και έλεγε αλλά τα έχει ανατρέψει όλα.Τουλάχιστον μέχρι και μέσα Ιανουαρίου προσλήψεις ΑΜΩ έκανε.Αυτοί εκεί στο υπουργείο νομίζουν ότι μπορούν να τα σχεδιάσουν όλα στα χαρτιά.Αλλά τους ήρθαν τα πανω κάτω.Τα σχολεία είχαν απίστευτα κενά.Μην αγχώνεστε λοιπόν.Kαι αυτό ακριοβώς είναι το σημείο όπου η γενιά μας συμβιβάστηκε με την ελαστική απασχόληση και μάλιστα χαίρεται μ'αυτήν.... Άντε...αιωνία της η μνήμη! (της αξιοπρεπούς δουλειάς)