0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: efterpi2 στις Ιουνίου 02, 2011, 11:01:25 pmΓια τρίτη συνεχόμενη χρονιά αυτές τις μέρες δίνω βιογραφικά σε ιδιωτικά χωρίς να περιμένω κάτι πια..μένω σε μεγάλη επαρχιακή πόλη και η αγορά είναι αρκετά ανοιχτή δλδ υπάρχουν περίπου 15 νηπιαγωγεία. Και είμαι τόσο περίεργη να μάθω..στις δίκες σας πόλεις μετραει τόσο πολύ το ‘’κονε’’? γτ εδώ η κατάσταση είναι τραγική..αν δεν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη δεν έχεις ελπίδα.Eξαρτάται τι εννοούμε ιδιωτικά. Αν μιλάμε για παιδικούς σταθμούς δεν θεωρώ οτι είναι δύσκολο να σε προσλάβουν...αλλά με τι συνθήκες (μισθό, ωράριο, ασφάλιση) και σε τι θέση (βρεφονηπιοκόμου).Αν μιλάμε για Νηπιαγωγεία (αυτά που είναι μέσα στα εκπαιδευτήρια) ναι είναι πάρα πολύ δύσκολο και πιστεύω πως θέλει "κονε" ή να έχεις τελειώσει το συγκεκριμένο σχολείο.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αυτές τις μέρες δίνω βιογραφικά σε ιδιωτικά χωρίς να περιμένω κάτι πια..μένω σε μεγάλη επαρχιακή πόλη και η αγορά είναι αρκετά ανοιχτή δλδ υπάρχουν περίπου 15 νηπιαγωγεία. Και είμαι τόσο περίεργη να μάθω..στις δίκες σας πόλεις μετραει τόσο πολύ το ‘’κονε’’? γτ εδώ η κατάσταση είναι τραγική..αν δεν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη δεν έχεις ελπίδα.
ε ναι κατι τετοιο εννοω..υπομονη δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο..
Τόσοι λίγοι είναι οι βρεφοκόμοι και οι βρεφονηπιαγωγοί που στα ιδιωτικά παίρνουν νηπιαγωγούς ΠΕ στη θέση των πρώτων;;; Αυτή την απορία έχω...
Συνάδελφοι, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι ως μαμά και δεν ξέρω πού άλλου να το γράψω. Το φαγητό που προσφέρεται στους ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς σε τι ποσότητα είναι περίπου; Εννοώ, είναι επαρκές πχ το μεσημεριανό ή πρέπει να ταΐζουμε το μεσημέρι στο σπίτι το παιδάκι, έχει δεν έχει όρεξη; Ρωτάω, γιατί το δικό μου έρχεται κουρέλι και συνήθως θέλει να κοιμηθεί, ενώ εγώ το πιέζω να φάει κάτι. Ορθώς πράττω ή έχω γίνει χειρότερη... από τη μάνα μου;