0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ας σφίξουν και λίγο οι κ....! Καλομαθανε τα καμαρια μας και ολοι σχεδόν καπου περναγανε. Έτσι το όλο θεμα έχασε και την αξια του.
Παράθεση από: marvac στις Φεβρουαρίου 26, 2011, 04:31:04 pmΑς σφίξουν και λίγο οι κ....! Καλομαθανε τα καμαρια μας και ολοι σχεδόν καπου περναγανε. Έτσι το όλο θεμα έχασε και την αξια του.Ενώ οι νευρώσεις στομάχου που παθαίναμε εμείς τότε ήταν καλύτερα; Που παραμορφωνόμασταν (όπως το καταλαβαίνει κανείς!!!) από το διάβασμα; Που χανόμασταν από προσώπου γης; Που τη βγάζαμε στα μπαλκόνια με το βιβλίο στο χέρι και πάνω-κάτω πάνω-κάτω σαν τα "ΠΑΡΜΈΝΑ" ; Για χρόνια έιχαμε και θα έχουμε ακόμα εφιάλτες στον ύπνο μας με εκείνες τις εισαγωγικές εξετάσεις. Ξεχάσατε πόσοι άριστοι μαθητές (είμαι σίγουροι πως όλοι έχετε τέτοια παραδείγματα για να θυμάστε) δεν πέρασαν στη σχολή που ήθελαν προς έκπληξη όλων; Θέλετε κι άλλα; Εγώ πάντως το χάρηκα όταν έβλεπα και βλέπω τους μαθητές μου να προετοιμάζονται, αλλά χωρίς τη δικιά μας υστερία. Α, και κάτι ακόμα. Έχω και πάρα πολλά παραδείγματα φίλων να θυμηθώ, οι οποίοι έχοντας κλατάρει με το σύστημα των δεσμών και μην έχοντας περάσει, φοιτούν με άνεση σήμερα στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο ή έχουν πάρει πτυχίο. Ανθρώπους δηλ που πέταξε έξω το τότε σύστημα, τώρα τους βλέπεις ότι μια χαρά μπορούν να τα καταφέρουν.Απλώς, μπήκαν στη σχολή με άλλο τρόπο.Λιγότερο ψυχοφθόρο...[/quote +τα κιλά που βαζεις και την άνοδο μυωπίας