0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το Τεχνολογικό Λύκειο προβλέπει αύξηση των ωρών για τα μαθήματα που κάνουν οι τεχνικές ειδκότητες, τα μαθήματα γενικής παιδείας μειώνονται. Παρόλα αυτά δεν αμφισβητώ ότι θα μειωθούν οι θέσεις στην εκπαίδευση, και μην στρουθοκαμηλίζουμε, πολλοί από τους νυν αναπληρωτές θα πρέπει να αλλάξουν επαγγελματικό προσανατολισμό τα 2-3 επόμενα χρόνια. Γι' αυτό είπα προηγουμένως, όσοι λίγοι είναι να παραμείνουν, ας είναι οι καλύτεροι και οι αξιότεροι.
Εκτιμισή μου ΑΣΕΠ θα διεξαχθεί το 2014 , χωρίς να συμπεριλαμβάνονται όλες οι ειδικότητες !!!!!!
τι σε κανει να φοβασαι απατες με τους πινακες; εδω ειναι ελλαδα δε γινονται αυτααλλα καλου κακου δεν κρατας και ενα αρχειο με προσληψεις στον κλαδο σου, οχι οτι θα γινει απατη, αλλα ετσι βρε αδερφε μη γινει κανα λαθος να βοηθησεις να βρεθει
Παράθεση από: physikos13 στις Οκτωβρίου 14, 2011, 11:41:21 amτι σε κανει να φοβασαι απατες με τους πινακες; εδω ειναι ελλαδα δε γινονται αυτααλλα καλου κακου δεν κρατας και ενα αρχειο με προσληψεις στον κλαδο σου, οχι οτι θα γινει απατη, αλλα ετσι βρε αδερφε μη γινει κανα λαθος να βοηθησεις να βρεθει Μα ήδη κρατάω από πέρσι αγαπητέ. Όλους φακελωμένους τους έχω.
Παράθεση από: Radius στις Οκτωβρίου 14, 2011, 11:42:35 amΠαράθεση από: physikos13 στις Οκτωβρίου 14, 2011, 11:41:21 amτι σε κανει να φοβασαι απατες με τους πινακες; εδω ειναι ελλαδα δε γινονται αυτααλλα καλου κακου δεν κρατας και ενα αρχειο με προσληψεις στον κλαδο σου, οχι οτι θα γινει απατη, αλλα ετσι βρε αδερφε μη γινει κανα λαθος να βοηθησεις να βρεθει Μα ήδη κρατάω από πέρσι αγαπητέ. Όλους φακελωμένους τους έχω.έχετε στοιχεία και για τις προϋπηρεσίες σε ιδιωτικά σχολεία γιατί κι αυτές θα προσμετρηθούν...κι επειδή ο physikos δεν απάντησε για το 13, να πω μετά βεβαιότητας ότι δεν εννοεί ότι το 2013 θα γίνει ΑΣΕΠ