0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτή εδώ δεν είναι η εγκύκλιος: http://dide.dod.sch.gr/index_el.asp?cmd=Article&id=366
Μιλώντας για το ΠΥΣΔΕ Δωδ/σου, μετά από ψάξιμο και συζητήσεις με άτομα που είναι μέσα στα πράγματα και ασχολούνται πολύ έντονα ειπώθηκε ότι τις τοποθετήσεις των σε διάθεση τις κάνει το αγαπητό μας ΠΥΣΔΕ μαζί με των αποσπασμένων εντός ΠΥΣΔΕ, το οποίο σημαίνει ότι για παράδεγιμα αν έρθει ένα άτομο της ειδικότητας μας το οποίο έχει περισσότερα μόρια και αποφασίσει να αλλάξει νησάκι έτσι για μια χρονιά, εκτοπίζει άλλον (ή άλλους ενδεχομένως) και καταλαμβάνει κανονικότατα μια θέση για την ερχόμενη σχολική χρονιά.... Τσεκαρισμένο και με το διευθυντή μου ότι για χρόνια γίνεται έτσι... Οι της διάθεσης και οι αποσπασμενοι μπαίνουν στην ίδια λίστα και ο εχων το μεγαλύτερο...... αριθμό μορίων (για να μη γίννω πιο σαφής...) Κ Ε Ρ Δ Ι Ζ Ε Ι ! ! ! Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά όσοι έχω ρωτήσει μου είπαν ότι ισχύουν αυτά που σας εξέθεσα παραπάνω. Τώρα αν ψηφιστεί ο νόμος περί αποσπάσεων αλλάζει η κατάσταση.... Αλλά πάλι, και εγώ αν είχα ροδάκια, θα ήμουν πατίνι....
Δηλαδή να μην κάνω αίτηση? Σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Θα πάρω κι ένα τηλεφωνάκι αύριο γιατί είναι μέχρι αύριο οι αιτήσεις κι αν μια στο δισεκατομμύριο τις χάσω χάθηκα...
Παράθεση από: zeroout στις Ιουνίου 09, 2011, 04:58:58 pmΜιλώντας για το ΠΥΣΔΕ Δωδ/σου, μετά από ψάξιμο και συζητήσεις με άτομα που είναι μέσα στα πράγματα και ασχολούνται πολύ έντονα ειπώθηκε ότι τις τοποθετήσεις των σε διάθεση τις κάνει το αγαπητό μας ΠΥΣΔΕ μαζί με των αποσπασμένων εντός ΠΥΣΔΕ, το οποίο σημαίνει ότι για παράδεγιμα αν έρθει ένα άτομο της ειδικότητας μας το οποίο έχει περισσότερα μόρια και αποφασίσει να αλλάξει νησάκι έτσι για μια χρονιά, εκτοπίζει άλλον (ή άλλους ενδεχομένως) και καταλαμβάνει κανονικότατα μια θέση για την ερχόμενη σχολική χρονιά.... Τσεκαρισμένο και με το διευθυντή μου ότι για χρόνια γίνεται έτσι... Οι της διάθεσης και οι αποσπασμενοι μπαίνουν στην ίδια λίστα και ο εχων το μεγαλύτερο...... αριθμό μορίων (για να μη γίννω πιο σαφής...) Κ Ε Ρ Δ Ι Ζ Ε Ι ! ! ! Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά όσοι έχω ρωτήσει μου είπαν ότι ισχύουν αυτά που σας εξέθεσα παραπάνω. Τώρα αν ψηφιστεί ο νόμος περί αποσπάσεων αλλάζει η κατάσταση.... Αλλά πάλι, και εγώ αν είχα ροδάκια, θα ήμουν πατίνι....Πόσο δίκιο έχεις.... Έτσι την πάτησα κι εγώ πέρσι και εκτοπίστηκα από συνάδελφο που απλά δεν ήθελε να πάει στην οργανική του αλλά στο νησάκι που ήμουν εγώ την προηγούμενη χρονιά και θα ήθελα και την επόμενη. Δηλαδή και την οργανική κρατάμε και κάνουμε βόλτες όπου και όποτε γουστάρουμε! Όλα αυτά στα Δωδεκάνησα φυσικά!
Δηλαδή και οι νεοδιόριστοι θα κάνουν αίτηση τώρα τον Ιούνιο; Στα Χανιά, η τελευταία εγκύκλιος έλεγε πως οι νεοδιόριστοι θα υπηρετήσουν στην ίδια σχολική μονάδα, εκτός αν κριθούν υπεράριθμοι... Τα κενά θα βγουν στο ίντερνετ, ξέρετε?
Μια ερώτηση, για οποιον γνωρίζει. Το νοέμβριο του 2010 κάναμε τις αιτήσεις μετάθεσης με εντοπιότητες σε διαφορετικούς δήμους από αυτούς που ισχύουν σημερα (Καλλικρατικούς). Για τις τοποθετήσεις θα ληφθεί υπόψη από τα ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ η τοτε κατάσταση των δήμων ή η καινούργια (οσο αναφορά την εντοπιότητα και συνυπηρέτηση );
Στα Δωδεκάνησα δεν κοιτάνε καν τα μόρια. Μόνο την προϋπηρεσία.
Παράθεση από: chal στις Ιουνίου 13, 2011, 03:13:19 amΣτα Δωδεκάνησα δεν κοιτάνε καν τα μόρια. Μόνο την προϋπηρεσία.μα από την προϋπηρεσία προκύπτουν τα μόρια. Και επειδή η νομοθεσία επ αυτού είναι σαφής - οι εκπ/κοί τοποθετούνται με βάση τα μόριά τους - τότε καλά θα κάνετε να ρίξετε ενστάσεις