0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρωτάω γιατί δεν σου τα είπανε όλα.Αντιγράφω από την ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ:ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ:Αν επιδοτείται για πρώτη φορά:• Ο ασφαλισμένος πρέπει να έχει πραγματοποιήσει 80 ημέρες εργασίας το χρόνο τα δύο προηγούμενα χρόνια, πριν από την επιδότησή του. Το τελευταίο όμως 14μηνο πρέπει να έχει συμπληρώσει 125 ημέρες εργασίας, χωρίς να υπολογίζονται οι τελευταίοι δύο μήνες.• Επίδομα ανεργίας παίρνει και ο ασφαλισμένος που έχει πραγματοποιήσει στα δύο προηγούμενα, πριν από την απόλυσή του, 200 ημέρες εργασίας (χωρίς να υπολογίζονται οι δύο τελευταίοι μήνες), από τις οποίες 80 ημέρες, το λιγότερο το χρόνο.
Ναι, το κατάλαβα αυτό... Έχω 233 ένσημα από τον 11/2007 έως και τον 03/2009.. Θα απολυθώ από το σχολείο που κάνω πρόσθετη στις 03/06/09.. Οπότε την επόμενη ημέρα πάω στον Οαεδ βγάζω την κάρτα ανεργίας και παίρνω το μηνιαίο επίδομα για 8 ή για 10 μήνες... και θα ξεκινήσω να το παίρνω από τον ιούλιο σωστά;; Τι δεν έχω καταλάβει;;;
Παιδιά εγώ θέλω να το ψάξω αν μπορώ να βγω στο ταμείο ανεργίας φέτος για πρώτη φορά κ θα απολυθώ 12 Ιουνίου.Δεν έχω τα ένσημα μου κ πρέπει να πάω στο ΙΚΑ να τα ζητήσω.Από ποια μέχρι ποια ημερομηνία να τα ζητήσω?
Παράθεση από: agh στις Μαΐου 14, 2009, 12:52:25 pmΠαιδιά εγώ θέλω να το ψάξω αν μπορώ να βγω στο ταμείο ανεργίας φέτος για πρώτη φορά κ θα απολυθώ 12 Ιουνίου.Δεν έχω τα ένσημα μου κ πρέπει να πάω στο ΙΚΑ να τα ζητήσω.Από ποια μέχρι ποια ημερομηνία να τα ζητήσω?Τα τελευταία δύο χρόνια. Φαίνεται και στα τελευταία μηνύματα.
Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!Απλά ούτε καν τα ένσημα δεν πήγα να ξαναζητήσω κ δεν ξέρω αν όταν μου τα βγάλουν παρουσιάζουν τους μήνες αναλυτικά.thanks
Παράθεση από: agh στις Μαΐου 14, 2009, 03:24:48 pmΠαιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!Απλά ούτε καν τα ένσημα δεν πήγα να ξαναζητήσω κ δεν ξέρω αν όταν μου τα βγάλουν παρουσιάζουν τους μήνες αναλυτικά.thanks Αναλυτικοί είναι οι μήνες.
Eυχαριστώ jak_13.