0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να κάνω μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει να απαντήσει.Φέτος, θα έχω περίπου 4 μήνες εργασίας ως αναπληρώτρια. Πέρυσι είχα 5 μήνες εργασίας ως ωρομίσθια με 11 ώρες και δεν είχα καταφέρει να συγκεντρώσω τα απαιτούμενα ένσημα για να πάρω το επίδομα. Φέτος, με βάση και τα περσινά ένσημα, θα δικαιούμαι να λάβω επίδομα ανεργίας;
Παράθεση από: marion στις Μαΐου 29, 2011, 08:34:48 pmΝα κάνω μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει να απαντήσει.Φέτος, θα έχω περίπου 4 μήνες εργασίας ως αναπληρώτρια. Πέρυσι είχα 5 μήνες εργασίας ως ωρομίσθια με 11 ώρες και δεν είχα καταφέρει να συγκεντρώσω τα απαιτούμενα ένσημα για να πάρω το επίδομα. Φέτος, με βάση και τα περσινά ένσημα, θα δικαιούμαι να λάβω επίδομα ανεργίας;Το θέμα είναι αν έχεις ξαναπάρει επίδομα ανεργίας ή αν θα αυτή η πρώτη φορά.
jak_13 νομίζω ότι η ansdr δε δικαιούται ταμείο ανεργίας επειδή τα 2 χρόνια που δούλεψε ως αναπληρώτρια δεν ήταν διαδοχικά. Έτσι, δεν έχει στα 2 τελευταία χρόνια 200 ένσημα και 80 ένσημα ανά χρονιά.
παιδιά, δεν έχω ξαναπάρει επίδομα από τον οαεδ,οπότε σύμφωνα με αυτά που λέτε δεν δικαιούμαι ταμείο.ευχαριστώ για τον χρόνο σας .