0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΔΕΝ θεωρείται παράνομο να εργάζεσαι σε άλλο φορέα (ΟΑΕΔ) εφόσον έχεις υπογράψει πως αν σε πάρουν δεν θα εργάζεσαι αλλού σε δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα???Εκτός και αν πάτε με την προϋπόθεση να σταματήσετε όταν σας καλέσουν για ωρομίσθιο... σε αυτήν την περίπτωση τι γίνετε?
Αυτή την απορία έχω και εγώ zio, εγώ για παράδειγμα έκανα τα χαρτιά μου για αναπληρώτρια - ωρομίσθια σε δευτεροβάθμια και σήμετα τα έκανα και στα ΤΕΕ του ΟΑΕΔ, δηλαδή αν με καλέσουν από τον ΟΑΕΔ δε θα μπορέσω να πάω στα ολοήμερα αν με καλέσουν κι απο κει?Τι μπέρδεμα...
αν διαβάσεις την εγκύκλιο για αναπληρωτές-ωρομισθίους, θα δεις αναλυτικά ποια σχολεία αναγνωρίζονται που ανήκουν στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Η Σιβιτανίδειος αναγνωρίζεται, γιατί προσλαμβάνει μέσω των λιστών του Υπ. Παιδείας (αναφέρεται και στην εγκύκλιο). ΤΕΙ, ΙΕΚ ανήκουν σε άλλη βαθμίδα εκπαίδευσης- δεν αναγνωρίζονται
Παράθεση από: geoepp στις Ιουλίου 18, 2007, 09:27:39 pmΑυτή την απορία έχω και εγώ zio, εγώ για παράδειγμα έκανα τα χαρτιά μου για αναπληρώτρια - ωρομίσθια σε δευτεροβάθμια και σήμετα τα έκανα και στα ΤΕΕ του ΟΑΕΔ, δηλαδή αν με καλέσουν από τον ΟΑΕΔ δε θα μπορέσω να πάω στα ολοήμερα αν με καλέσουν κι απο κει?Τι μπέρδεμα... Σε παρόμοια απορία μου πήρα την εξής απάντηση από τον φίλο cpap, όπου ήταν και η σωστή:" Σε περίπτωση που εργάζεσαι ως αναπληρωτής , προκειμένου να δουλέψεις σε άλλο φορέα πχ ΙΕΚ, ΟΑΕΔ κλπ απαιτείται κανόνικά εγκριση από το ΠΥΣΔΕ και μπορεί να σου δοθεί για μέχρι 7ή 8 ώρες. Πρακτικά δεν νομίζω να έχεις κάποιο προβλημα , αν δεν ενημερώσεις , αλλά καλά είναι να προσέχεις.... καλοθελητές υπαρχουν αρκετοί!"
Με μηδέν επαγγελματική εμπειρία αξίζει να κάνω αίτηση? Το μεταπτυχιακό πρέπει να είναι στην ειδικότητα για να μοριοδοτηθεί?
Παράθεση από: giannispolo στις Ιουλίου 19, 2007, 10:37:29 pmΜε μηδέν επαγγελματική εμπειρία αξίζει να κάνω αίτηση? Το μεταπτυχιακό πρέπει να είναι στην ειδικότητα για να μοριοδοτηθεί?Για το δικό μου κλάδο (ΠΕ02) μου είπαν στο ΤΕΕ που κατέθεσα την αίτηση πως δεν έχω πιθανότητες χωρίς διδακτική εμπειρία. Και μάλιστα ένας άλλος υπάλληλος που άκουσε τη συζήτηση υπονόησε πως ούτε με διδακτική εμπειρία μόνο έχει κάποιος πιθανότητες. Ούτε εκεί είναι αξιοκρατικά τα πράγματα?
Παράθεση από: philologist στις Ιουλίου 24, 2007, 02:13:56 amΠαράθεση από: giannispolo στις Ιουλίου 19, 2007, 10:37:29 pmΜε μηδέν επαγγελματική εμπειρία αξίζει να κάνω αίτηση? Το μεταπτυχιακό πρέπει να είναι στην ειδικότητα για να μοριοδοτηθεί?Για το δικό μου κλάδο (ΠΕ02) μου είπαν στο ΤΕΕ που κατέθεσα την αίτηση πως δεν έχω πιθανότητες χωρίς διδακτική εμπειρία. Και μάλιστα ένας άλλος υπάλληλος που άκουσε τη συζήτηση υπονόησε πως ούτε με διδακτική εμπειρία μόνο έχει κάποιος πιθανότητες. Ούτε εκεί είναι αξιοκρατικά τα πράγματα?Θα σε απογοητεύσω... από όσο ξέρω, το μέσο πάει σύννεφο.