0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ααα δηλαδή γίνεται π.χ να εξουσιοδοτήσω τη μάνα μου να πάει στο γραφείο και να δώσει την αίτηση; Δεν κάνω πρώτη χρονιά χαρτιά..έχω ήδη δουλέψει δύο χρονιές κανονικά από Σεπτέβρη..Πάντα τις ίδιες περιοχές δηλώνω..τα ίδια πράγματα συμπληρώνω. Για αναπληρωτές μιλάμε πάντα..Αλλά θυμάμαι ζήταγαν ταυτότητα..υπογραφή..κτλ
τι εννοείς με επρόσθετη ανεργεία εξήγησε το μας λίγο για να καταλάβουμε και εμείς.......
Επί του θέματος, να ευχόμαστε να καθυστερήσουν φέτος οι αιτήσεις, μπας και ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο τι θα γίνει με τους διορισμούς. Όσο περισσότερα δεδομένα έχουμε τόσο πιο σωστά θα μπορέσουμε να συμπληρώσουμε τις προτιμήσεις περιοχών, μιας και από φέτος άρνηση ανάληψης καθηκόντων θα σημαίνει δυο χρόνια εκτός πινάκων. Φρόντισε το καλό μας υπουργείο να τιμωρεί τους κακούς άνεργους εκπαιδευτικούς με επιπρόσθετη ανεργία...
Περιοχες δηλωνουμε, οχι σχολεια. Επομενως, λιγο πολυ ειναι γνωστη η σειρα προτιμησης.
Παράθεση από: Deyna στις Μαΐου 18, 2011, 06:31:14 pmΑαα δηλαδή γίνεται π.χ να εξουσιοδοτήσω τη μάνα μου να πάει στο γραφείο και να δώσει την αίτηση; Δεν κάνω πρώτη χρονιά χαρτιά..έχω ήδη δουλέψει δύο χρονιές κανονικά από Σεπτέβρη..Πάντα τις ίδιες περιοχές δηλώνω..τα ίδια πράγματα συμπληρώνω. Για αναπληρωτές μιλάμε πάντα..Αλλά θυμάμαι ζήταγαν ταυτότητα..υπογραφή..κτλ εδω ο συναδελφος μιλαει για γνωριμιες και εσυ θα στειλεις....τη μανα σουστειλε τουλαχιστον μια φιλη, αλλοιμονο αν στειλετε μαναδες και θειαδες
Εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί πρέπει κάθε χρόνο να καταθετουμε όλη τη χαρτούρα από την αρχή, και να επικυρώνουμε ξανά και ξανά αντίγραφα πτυχίων, προυπηρεσίες κλπ Αυτά τουλάχιστον θα μπορούσαν να κρατούνταν σε αρχεία κάτι σαν προφιλ. Επίσης και οι νέες προυπηρεσίες μπορούν να κατατίθενται υπηρεσιακά, αφού τις έχουν (αυτοί τις βγάζουν, γιατί μας τις ζητάνε ξανά να τις καταθέσουμε;)Η παρουσία μας να εστιάζεται μόνο στη συμπλήρωση των περιοχών και τίποτα άλλο