0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mcks στις Μαΐου 11, 2011, 11:28:58 pmΠαράθεση από: CynnemAprod στις Μαΐου 11, 2011, 11:19:54 pmΠρέπει η κυβέρνηση να παραιτηθεί εδώ και τώρα. Αν παραιτηθούνε θα έρθει και η χρεοκοπία.Αν ναι στην δημοκρατία δεν υπάρχουνε αδιέξοδα.Σωστά . Υπάρχουνε όμως καταστροφές.Αυτο που ζουμε το τελευταιο δεν ειναι καταστροφη για σενα?
Παράθεση από: CynnemAprod στις Μαΐου 11, 2011, 11:19:54 pmΠρέπει η κυβέρνηση να παραιτηθεί εδώ και τώρα. Αν παραιτηθούνε θα έρθει και η χρεοκοπία.Αν ναι στην δημοκρατία δεν υπάρχουνε αδιέξοδα.Σωστά . Υπάρχουνε όμως καταστροφές.
Πρέπει η κυβέρνηση να παραιτηθεί εδώ και τώρα.
Παράθεση από: solidarite στις Μαΐου 11, 2011, 11:47:42 pmΠαράθεση από: mcks στις Μαΐου 11, 2011, 11:28:58 pmΠαράθεση από: CynnemAprod στις Μαΐου 11, 2011, 11:19:54 pmΠρέπει η κυβέρνηση να παραιτηθεί εδώ και τώρα. Αν παραιτηθούνε θα έρθει και η χρεοκοπία.Αν ναι στην δημοκρατία δεν υπάρχουνε αδιέξοδα.Σωστά . Υπάρχουνε όμως καταστροφές.Αυτο που ζουμε το τελευταιο δεν ειναι καταστροφη για σενα?Κοίταξε εάν είσαι μονος και άνεργος (δηλαδή χρεοκοπημένος σε προσωπικό επίπεδο) προφανώς δεν σε ενδιαφέρει εάν θα χρεοκοπήσουν και οι άλλοι γύρο σου.Εάν είσαι οικογενειάρχης με υποχρεώσεις και μικρά παιδιά τι κανεις;
Παράθεση από: mcks στις Μαΐου 12, 2011, 12:11:13 amΠαράθεση από: solidarite στις Μαΐου 11, 2011, 11:47:42 pmΠαράθεση από: mcks στις Μαΐου 11, 2011, 11:28:58 pmΠαράθεση από: CynnemAprod στις Μαΐου 11, 2011, 11:19:54 pmΠρέπει η κυβέρνηση να παραιτηθεί εδώ και τώρα. Αν παραιτηθούνε θα έρθει και η χρεοκοπία.Αν ναι στην δημοκρατία δεν υπάρχουνε αδιέξοδα.Σωστά . Υπάρχουνε όμως καταστροφές.Αυτο που ζουμε το τελευταιο δεν ειναι καταστροφη για σενα?Κοίταξε εάν είσαι μονος και άνεργος (δηλαδή χρεοκοπημένος σε προσωπικό επίπεδο) προφανώς δεν σε ενδιαφέρει εάν θα χρεοκοπήσουν και οι άλλοι γύρο σου.Εάν είσαι οικογενειάρχης με υποχρεώσεις και μικρά παιδιά τι κανεις;1. 1.000.000 Ελληνες ειναι χρεωκοπημενοι σε προσωπικο επιπεδο οπως λες και νομιζω πως δεν ειναι ολοι μη οικογενειαρχες.2. Η χωρα εχει ηδη πτωχευσει απλα δεν εχει γινει ακομα επισημως3. Δηλαδη το να ζω εγω σε μια χρεωκοπημενη χωρα παιρνοντας 1200 Ευρω( και με συνεχεις καταπατησεις των εργασιακων μου δικαιωματων) ενω τα νεα παιδια βρισκονται σε απογνωση και δεν εχουν στον ηλιο μοιρα πρεπει να ειμαι ευχαριστημενη που δεν παραιτειται η κυβερνηση?4. Τελος, εντελως πληροφοριακα δεν ειμαι μονη και ειμαι μονιμη εκπ/κος.
πατοκορφη αλλαγη του πολιτικου συτηματος της χωρας γιατι αυτο που ζουμε δεν ειναι σοσιαλισμος ουτε για πλακα...
Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. Συμφωνώ με τον συνάδελφο που είπε παραπάνω ότι αρνείται να βάλει τον εαυτό του στο ίδιο τσουβάλι με όσους βγάζουν την ουρά τους απ'έξω. Παρομοίως. Αρνούμαι να πω ''αυτοί είμαστε''. Εντάξει, κάποιοι παρτάκηδες, όντως, ''αυτοί είναι''. Επίσης είναι γεγονός ότι τα χημικά ειναι πολύ επικίνδυνα, και εγώ είχα αρρωστήσει στο προηγούμενο συλλαλητήριο, υποθέτω επειδή τα εισέπνευσα και τα μάτια μου ήταν κόκκινα για 2 μέρες. Τώρα όσο για την ''καραμέλα'' έχουμε οικογένεια κ.λπ., εντάξει, έλεος πια, όλοι έχουμε οικογένεια, κανείς δεν φύτρωσε, σιγά μην πούμε και ευχαριστώ στην πράσινη δολοφονική χούντα για όσα κάνει. Προσωπικά, αν είχα παιδιά, τότε είναι που θα κατέβαινα και θα διαδήλωνα ακόμα περισσότερο, από το να κάθομαι να μιζεριάζω και να εθελοτυφλώ.
Παράθεση από: solidarite στις Μαΐου 12, 2011, 12:21:48 amΠαράθεση από: mcks στις Μαΐου 12, 2011, 12:11:13 amΠαράθεση από: solidarite στις Μαΐου 11, 2011, 11:47:42 pmΠαράθεση από: mcks στις Μαΐου 11, 2011, 11:28:58 pmΠαράθεση από: CynnemAprod στις Μαΐου 11, 2011, 11:19:54 pmΠρέπει η κυβέρνηση να παραιτηθεί εδώ και τώρα. Αν παραιτηθούνε θα έρθει και η χρεοκοπία.Αν ναι στην δημοκρατία δεν υπάρχουνε αδιέξοδα.Σωστά . Υπάρχουνε όμως καταστροφές.Αυτο που ζουμε το τελευταιο δεν ειναι καταστροφη για σενα?Κοίταξε εάν είσαι μονος και άνεργος (δηλαδή χρεοκοπημένος σε προσωπικό επίπεδο) προφανώς δεν σε ενδιαφέρει εάν θα χρεοκοπήσουν και οι άλλοι γύρο σου.Εάν είσαι οικογενειάρχης με υποχρεώσεις και μικρά παιδιά τι κανεις;1. 1.000.000 Ελληνες ειναι χρεωκοπημενοι σε προσωπικο επιπεδο οπως λες και νομιζω πως δεν ειναι ολοι μη οικογενειαρχες.2. Η χωρα εχει ηδη πτωχευσει απλα δεν εχει γινει ακομα επισημως3. Δηλαδη το να ζω εγω σε μια χρεωκοπημενη χωρα παιρνοντας 1200 Ευρω( και με συνεχεις καταπατησεις των εργασιακων μου δικαιωματων) ενω τα νεα παιδια βρισκονται σε απογνωση και δεν εχουν στον ηλιο μοιρα πρεπει να ειμαι ευχαριστημενη που δεν παραιτειται η κυβερνηση?4. Τελος, εντελως πληροφοριακα δεν ειμαι μονη και ειμαι μονιμη εκπ/κος.ΠΕΣΤΑ! Και mcks ο σοβαρός οικογενειάρχης οφείλει να σκεφτεί το μέλλον των παιδιών του και άρα να είναι κάτω στο δρόμο. Για να μη μας φτύνουν τα παιδιά μας αργότερα.