0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: sikat στις Ιουλίου 07, 2011, 07:08:33 pmΠαράθεση από: killbill στις Ιουλίου 07, 2011, 07:01:38 pmδηλαδή πρέπει να γράψω και τα δύο ΑΜΩ & ΑΚΩ αν με ενδιαφέρει να είμαι τουλάχιστον ΑΜΩ σε μια περιοχή; (δηλαδή με ενδιαφέρει οπωσδήποτε η περιοχή είτε σαν ΑΚΩ είτε σαν ΑΜΩ αν το ΑΚΩ δεν είναι δυνατόν)Ναι!Γράφεις
Παράθεση από: killbill στις Ιουλίου 07, 2011, 07:01:38 pmδηλαδή πρέπει να γράψω και τα δύο ΑΜΩ & ΑΚΩ αν με ενδιαφέρει να είμαι τουλάχιστον ΑΜΩ σε μια περιοχή; (δηλαδή με ενδιαφέρει οπωσδήποτε η περιοχή είτε σαν ΑΚΩ είτε σαν ΑΜΩ αν το ΑΚΩ δεν είναι δυνατόν)Ναι!Γράφεις
δηλαδή πρέπει να γράψω και τα δύο ΑΜΩ & ΑΚΩ αν με ενδιαφέρει να είμαι τουλάχιστον ΑΜΩ σε μια περιοχή; (δηλαδή με ενδιαφέρει οπωσδήποτε η περιοχή είτε σαν ΑΚΩ είτε σαν ΑΜΩ αν το ΑΚΩ δεν είναι δυνατόν)
Α, δηλαδή θα βάλω 2 επιλογές εννοείς;Νόμιζα ότι βάζεις μία και δίπλα γράφεις 2 χαρακτηρισμούς, πχ γράφεις 1. Α Αθήνας ΑΚΩ, ΑΜΩΤο σωστό είναι δηλαδή να βάλω δύο επιλογές1. Α Αθήνας2. Α Αθήνας ΑΜΩτα λέω καλά;
Παράθεση από: giannisz στις Ιουλίου 07, 2011, 07:07:56 pmΈχω μια απορία. Έκαναν λάθος σε ένα πεδίο, συγκεκριμένα πως δεν έχω εκπληρώσει τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις. Ενώ τους παρέδωσα το έγγραφο στο οποίο φαίνεται πως είναι εκπληρωμένες, καθώς επίσης στη χειρόγραφη αίτηση το έχω τσεκάρει. Τι γίνεται τώρα; να πάω αύριο να το διορθώσουν; Όποιος έχει κάποια ιδέα να μου απαντήσει γιατί μέχρι αύριο θα σκάσω. Ευχαριστώ.Ηρέμησε, να πας αύριο να το διορθώσουν. Αν μπορείς να ξαναπάρεις το απολυτήριο του στρατού. Μην αγχώνεσαι, εδώ διορθώνονται άλλα κι άλλα.
Έχω μια απορία. Έκαναν λάθος σε ένα πεδίο, συγκεκριμένα πως δεν έχω εκπληρώσει τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις. Ενώ τους παρέδωσα το έγγραφο στο οποίο φαίνεται πως είναι εκπληρωμένες, καθώς επίσης στη χειρόγραφη αίτηση το έχω τσεκάρει. Τι γίνεται τώρα; να πάω αύριο να το διορθώσουν; Όποιος έχει κάποια ιδέα να μου απαντήσει γιατί μέχρι αύριο θα σκάσω. Ευχαριστώ.
Παράθεση από: killbill στις Ιουλίου 07, 2011, 07:18:13 pmΑ, δηλαδή θα βάλω 2 επιλογές εννοείς;Νόμιζα ότι βάζεις μία και δίπλα γράφεις 2 χαρακτηρισμούς, πχ γράφεις 1. Α Αθήνας ΑΚΩ, ΑΜΩΤο σωστό είναι δηλαδή να βάλω δύο επιλογές1. Α Αθήνας2. Α Αθήνας ΑΜΩτα λέω καλά;ω ναι!!! ειναι 2 επιλογες
Παράθεση από: ΝΕΦΕΛΗ_1 στις Ιουλίου 07, 2011, 07:19:39 pmΠαράθεση από: killbill στις Ιουλίου 07, 2011, 07:18:13 pmΑ, δηλαδή θα βάλω 2 επιλογές εννοείς;Νόμιζα ότι βάζεις μία και δίπλα γράφεις 2 χαρακτηρισμούς, πχ γράφεις 1. Α Αθήνας ΑΚΩ, ΑΜΩΤο σωστό είναι δηλαδή να βάλω δύο επιλογές1. Α Αθήνας2. Α Αθήνας ΑΜΩτα λέω καλά;ω ναι!!! ειναι 2 επιλογες ε πες το βρε κοπελιά τόση ώρα! εκεί είχα μπερδευτεί και δεν έβγαζα άκρη!νασαι καλά. την βρήκαμε την άκρη!@dessi: στραβωθήκαμε. Πιό μεγάλα δεν ήξερες να τα κάνεις;
[@dessi: στραβωθήκαμε. Πιό μεγάλα δεν ήξερες να τα κάνεις;
πόσα ακω μπορουμε να βαλουμε; όσα θέλουμε, αρκεί στο σύνολο με τα αμω να είναι 30 ή 15 και 15;