0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα ,κάνω για πρώτη φορά τα χαρτιά μου, εχω μηδενική προυπηρεσία δηλαδή και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: εγω που είμαι του κλάδου πε07(γερμανικού) ποσες πιθανότητες έχω να με πάρουν για αμω ή ακώ; και για να έχω εστω και ελάχιστες πιθανότητες τι περιοχές πρέπει να δηλώσω;
Παράθεση από: Penelope.F στις Ιουλίου 08, 2011, 02:36:14 pmΚαλησπέρα ,κάνω για πρώτη φορά τα χαρτιά μου, εχω μηδενική προυπηρεσία δηλαδή και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: εγω που είμαι του κλάδου πε07(γερμανικού) ποσες πιθανότητες έχω να με πάρουν για αμω ή ακώ; και για να έχω εστω και ελάχιστες πιθανότητες τι περιοχές πρέπει να δηλώσω; σορρυ αλλα νομιζω μηδενικες ειναι και οι πιθανοτητες...
παιδια ξερει κανεις αν αποδεχτουμε τα παρακατω αν αποδεχομαστε στις περιοχες προτιμησης μας ή σε ολη την ελλαδα?6. Αποδέχομαι πρόσληψη αναπληρωτή σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε.
Παιδιά, να ρωτήσω κάτι: Αν κάποιος δεν αποδέχθηκε πέρυσι την πρόσληψή του ως αναπληρωτής, φέτος μπορεί να κάνει τα χαρτιά του;;;
Παράθεση από: Aritina στις Ιουλίου 08, 2011, 04:35:01 pmΠαιδιά, να ρωτήσω κάτι: Αν κάποιος δεν αποδέχθηκε πέρυσι την πρόσληψή του ως αναπληρωτής, φέτος μπορεί να κάνει τα χαρτιά του;;;ναι.
Έχω μηδενική προυπηρεσία αλλά έχω επιτυχία στον τελευταίο ΑΣΕΠ.Στην 1η σελίδα του εντύπου που παρέλαβα αφού κατέθεσα την αίτηση, γράφει: Σύνολο Μορίων μέχρι 30-6-2010: 0Δεν θα έπρεπε να έχει κάποια μόρια λόγω της επιτυχίας μου στον ΑΣΕΠ; ή αυτά αφορούν μόνο μόρια από προυπηρεσία;
ευχαριστώ mohitto. είναι εύκολο να πεις σε ποιά σελίδα το λέει γιατί δεν το βρίσκω;