0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
τελικά δεν διορίζεται φέτος το 40%?http://www.alfavita.gr/artro.php?id=41699
Ρε παιδια,θα τρελλαθωωωωωωωωωωωωω.Τι γινεται?που ειναι οι διορισμοι του 40 %?και μην μου πειτε τωρα τι ζητας και εσυ διορισμο?δεν ειμαστε ολοι απο πδς και βυσματικες προσληψεις.Γιατι δεν αναφερουν πουθενα την κατηγορια του 40%?ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ.ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.Ετσι οπως πανε ουτε αναπληρωτες δεν βλεπω να δουλευουμε φετος.Ενα θελω να ξερω.....οι μονογονειικες οικογενειες πως θα θρεψουν τα παιδακια τους,οταν ταμειο ανεργιας παιρνεις 4 μηνες.
Παράθεση από: tinakipe17 στις Αυγούστου 08, 2011, 03:00:27 pmΡε παιδια,θα τρελλαθωωωωωωωωωωωωω.Τι γινεται?που ειναι οι διορισμοι του 40 %?και μην μου πειτε τωρα τι ζητας και εσυ διορισμο?δεν ειμαστε ολοι απο πδς και βυσματικες προσληψεις.Γιατι δεν αναφερουν πουθενα την κατηγορια του 40%?ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ.ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.Ετσι οπως πανε ουτε αναπληρωτες δεν βλεπω να δουλευουμε φετος.Ενα θελω να ξερω.....οι μονογονειικες οικογενειες πως θα θρεψουν τα παιδακια τους,οταν ταμειο ανεργιας παιρνεις 4 μηνες.Λογικά πρέπει να έχει γίνει λάθος ή παράλειψη στη διατύπωση.
Ρε παιδια αυτο το είχε ανεβάσει και ένας φίλος πριν κα΄ποιες μερες και είναι της ΟΙΕΛΕ απο την συναντηση που είχαν στο υπουργείο.Τωρα το πεταξε αλφαβιτα και εσσος.Ραδιοαρβύλα νομίζω.Δεν μπορει να αφησει εκτος το 40%.Αυτο και ο ΑΣΕΠ ειναι αυτά που ρυθμίζουν το όλο συστημα.Οπως και να έχει τα αυγα τα έχω μαζεψει για τη Αννουλα και θα τα φάει μελάτα!!!
καπου εγραψα στο forum για την καταργηση της φυσικης απο β και γ ταξη επαλ, μεχρι στιγμης βγηκε το προγραμμα της α επαλ, τα αλλα τεθηκαν υπο συζητηση και διαπραγματευση, ακου τωρα διαπραγματευση για το αυτονοητο, π.χ. ο ηλεκτρολογος δε θα κανει φυσικη ηλεκτρισμο; και ενα σωρο αλλα παραδειγματα, οποτε αναμενουμε το προγραμμα της β λυκειου που θα ισχυσει για το 2012-13 για να δουμε, γιατι αλλιως θα δειτε πολλους υπεραριθμους φυσικους σε μια νυχτα
Με τους πίνακες αναπληρωτών βθμιας τι γίνεται; Θα βγουν σήμερα τελικά;
ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ!!!Μου απάντησε ο καλός κι ευγενικός κυριούλης...Ναι, υπάρχουν ακόμα έντιμοι δημόσιοι υπάλληλοι που εργάζονται στα Υπουργεία!