*

Αποστολέας Θέμα: Περί μορίων (κι άλλων δαιμονίων)  (Αναγνώστηκε 1425 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος susanna

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Περί μορίων (κι άλλων δαιμονίων)
« στις: Μαΐου 31, 2011, 10:32:02 pm »
Συνάδελφοι,
λύστε μου δυο απορίες.
Απορία 1η. Υπάρχει περίπτωση να γίνονται λάθη ή ..."λάθη" στην καταμέτρηση μορίων κάποιων συναδέλφων μέσα σε/από μια Δευτεροβάθμια; Αναφέρομαι σε λάθος με ... ανοδική πορεία στο συνολικό άθροισμα μορίων. Υπάρχει περίπτωση να γίνεται αυτό εσκεμμένα από τη Δευτεροβάθμια, προκειμένου να ευνοηθεί συνάδελφος στο σύνολο των μορίων του κι άρα στην τοποθέτησή του στις βελτιώσεις; Ή αυτά δε γίνονται, γιατί εδώ είμαστε μια τίμια χώρα; Δεν θα ήθελα να γίνω πιο συγκεκριμένη, αλλά αν χρειαστεί θα πω περισσότερα. Θέλω απλά τη γνώμη σας, γιατί είμαι επιφυλακτική μήπως κάνω εγώ κάποιο λάθος.

Απορία 2η. Πόσα μόρια παίρνει κάθε χρόνο συνάδελφος που υπηρετεί στο εξωτερικό-πχ Γερμανία;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Περί μορίων (κι άλλων δαιμονίων)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:06:18 »

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 31, 2011, 10:38:07 pm »
λάθη μπορούν να γίνουν πάντως όχι εσκεμμένα. Όπως έχω ξαναγράψει το datacenter - το σύστημα καταγραφής υπηρετήσεων και υπολογισμού μορίων - για κάποιο λόγο βγάζει λάθος τα μόρια όταν τα εξάγει σε συγκεντρωτικό πίνακα σε excel όπως αυτοί που ανακοινώνονται τα μόρια απο τις διευθύνσεις.
αυτό που συμβαίνει είναι ότι - δυστυχώς - σε αρκετές περιπτώσεις οι υπεύθυνοι δεν ελέγχουν ξανά τα μόρια αυτά αλλά επιλέγουν να εμπιστευτούν το datacenter.
Πάντως - θέλω να πιστεύω πως- σε καμία περίπτωση δε γίνονται λάθη εσκεμμένα. Εξάλλου μπορεις αν έχεις αμφιβολίες να ζητήσεις να δεις τα μόρια συναδέλφου όπως αυτά εκτυπώθηκαν στην αίτησή του και όχι στο έγγραφο excel , επειδή έχεις αυτό που ονομάζουμε "έννομο συμφέρον".
άρα, σε κάθε περίπτωση μπορείς να δικαιωθείς.

τα μόρια όσων υπηρετούν στο εξωτερικό αναγράφονται και στην εγκύκλιο μεταθέσεων: για χώρες της Ευρώπης λαμβάνουν ένα μοριο (συν τα δυόμιση της χρονιάς βέβαια).
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος susanna

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 31, 2011, 10:52:36 pm »
bitch, σ' ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Μακάρι να είναι έτσι! Τι λέτε κι οι άλλοι συνάδελφοι; (...γιατί εγώ είμαι ακόμα καχύποπτη )  ::)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182631
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)