0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγω πάντως είμαι υπέρ τοποθέτησης κάμερας στα νηπιαγωγεία και στα δημοτικά. Γιατί έτσι απλά θα λυθούν όλες οι παρεξηγήσεις!!!!!!
Αχ, αυτη η Ελληνιδα μάνα !! μεχρι και το γάμο του παιδιου της κανονιζει ( και φυσικα και μετα απο αυτο) !!!
... Πάντως χθες στην παραλία παρατηρούσα για άλλη μια φορά πόσο απαράδεκτες είναι οι ελληνίδες μάνες...μόνο τα ελληνάκια ακούγονταν να τσιρίζουν (και δη τα αγοράκια) λες και οι γονείς τους είχαν αγοράσει την παραλία...ενώ των ξένων τα πιτσιρίκια ήταν ήσυχα...(τόσο όσο να μην ενοχλούν τους γύρω...όχι εντελώς ήσυχα)Και αυτό το έχω βιώσει άμεσα καθώς έχουμε ο θείος μου είναι παντρεμένος με αγγλίδα και είδα πώς μεγάλωσε τα ξαδέρφια μου...η μέρα με την νύχτα.......
Παράθεση από: panickos στις Ιουνίου 05, 2011, 12:06:48 pm.....Όσον αφορά τα νήπια και το πόσο ζωηρά είναι, θα σας πω ότι στο τμήμα του μικρού μου υπάρχουν παιδιά που με τα ψαλίδια έκοψαν τις κουρτίνες, το φόρεμα ενός κοριτσιού, τα παπούτσια του γιου μου, κάρφωσαν πινέζες στις σόλες ενός άλλου παιδιού και τρύπησαν το ποδαράκι του κλπ. Είναι όμως παιδιά. Άλλοι φταίνε..... Αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα...... δυστυχώς.... Η νηπιαγωγος που ηταν? δηλαδη αν εβγαζε το ματι ενα παιδακι σε ενα αλλο θα λεγαμε παιδια ειναι?!! Η παρουσια της νηπιαγωγου ειναι απαραιτητη συνεχως.
.....Όσον αφορά τα νήπια και το πόσο ζωηρά είναι, θα σας πω ότι στο τμήμα του μικρού μου υπάρχουν παιδιά που με τα ψαλίδια έκοψαν τις κουρτίνες, το φόρεμα ενός κοριτσιού, τα παπούτσια του γιου μου, κάρφωσαν πινέζες στις σόλες ενός άλλου παιδιού και τρύπησαν το ποδαράκι του κλπ. Είναι όμως παιδιά. Άλλοι φταίνε..... Αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα...... δυστυχώς....
Παράθεση από: manosmc στις Ιουνίου 05, 2011, 02:13:06 pmΕγω πάντως είμαι υπέρ τοποθέτησης κάμερας στα νηπιαγωγεία και στα δημοτικά. Γιατί έτσι απλά θα λυθούν όλες οι παρεξηγήσεις!!!!!! Εδώ μετά βίας πληρώνουμε μισθούς και συντάξεις, θες και κάμερες!
Όποιος έχει βρει μέθοδος πειθαρχίας σε σχολεία που υπάρχουν τσιγγανάκια αλλοδαπάκια και κάθε λογής κω..παιδάκια που μυρίζουν, φτύνουν, και σου λένε με τα δυο τους τα χεράκια "στα παπάκια μου" σου απειλούν τα λάστιχα του αυτοκινήτου σου και άλλα τόσα.... να μας το πει και σε μας πως ενεργεί... ευχαριστώ!!!!
Παράθεση από: manosmc στις Ιουνίου 05, 2011, 07:46:48 pmΌποιος έχει βρει μέθοδος πειθαρχίας σε σχολεία που υπάρχουν τσιγγανάκια αλλοδαπάκια και κάθε λογής κω..παιδάκια που μυρίζουν, φτύνουν, και σου λένε με τα δυο τους τα χεράκια "στα παπάκια μου" σου απειλούν τα λάστιχα του αυτοκινήτου σου και άλλα τόσα.... να μας το πει και σε μας πως ενεργεί... ευχαριστώ!!!! Ολόκληρη επιστήμη είναι αυτό που θίγεις και σεμινάρια γίνονται συνέχεια...εφόσον είσαι εκπαιδευτικός και σου τυχαίνουν και τέτοιες περιπτώσεις οφείλεις να μαθαίνεις πώς θα ανταπεξέλθεις...δυστυχώς το κράτος δεν προσφέρει οργανωμένη και δωρεάν ενημέρωση σε τέτοια θέματα!! Αλλά εσύ οφείλεις να εκπαιδεύεσαι συνεχώς...όχι να περιμένεις απλά τον μισθό!! Και θα σου παρέθετα ευχαρίστως 5-10 στρατηγικές αντιμετώπισης αυτή την στιγμή,αλλά είναι αργά και βαριέμαι να γράφω γιατί ήδη πέρασα 3 ώρες γράφοντας μια εργασία!! Εγώ πέρσι ήμουν σε ΕΕΕΕΚ ειδικής αγωγής με παιδιά παραβατικής συμπεριφοράς...με συναισθηματικές διαταραχές και προβλήματα συμπεριφοράς...οι πρώτοι 2 μήνες ήταν δύσκολοι...όμως διάβασα,ενημερώθηκα,συμβουλεύτηκα και τελικά μετά τον Δεκέμβριο τα πράγματα πήγαν καλά (όχι εύκολα,αλλά καλά) μέχρι το τέλος της χρονιάς και κατόρθωσα τα παιδιά που με βρίζαν στην αρχή και ένα όπως λες μου κλώτσησε το αμάξι...να με ρωτάνε αν θέλω να πάω στο σχολείο τους ξανά...γιατί αυτά ήθελαν να πάω ξανά!!Λοιπόν...μάθε πως αν αντιμετωπίζεις την συναισθηματική-πολιτισμική κατάσταση όλων αυτών των παιδιών που με τόσο μένος περιέγραψες ξεχωριστά από την διαδικασία μάθησης,απλά θα υποφέρεις κι εσύ και τα παιδιά μέσα σε τέτοιες τάξεις!!Αυτό που θέλω να πω είναι ΜΑΘΕΤΕ, ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ, ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ ΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ...!!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ...ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ!!