0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και ένα σχόλιο τώρα που κοιτάζω τα περιεχόμενα..θεωρώ απίθανο να μπορέσει να το διδάξει επαρκώς ένας φυσικός ή χημικός (ή γεωλόγος ή .. ή..). Ελπίζω να μην συναντήσουμε τέτοια φαινόμενα φέτος.
Παράθεση από: dairt στις Αυγούστου 31, 2011, 11:03:32 am :)εδώ την προ-προηγούμενη χρονιά στο βαθμολογικό, ερχόταν συνάδελφοι χημικοί (που διόρθωναν γενικής) με τα τετράδια στο χέρι, να ρωτήσουν αν οι απαντήσεις στο 4ο θέμα (εξέλιξη) ήταν σωστές ή όχι.... αν η απάντηση δεν ήταν αντιγραφή του βιβλίου, δεν μπορούσαν να κρίνουν...... κατά τα άλλα είχαν διδάξει εξέλιξη εκείνη την χρονιά!!άστα. πονεμένο Τι κακια είναι αυτη με τους χημικους. Εσυ οι βιολογοι ειστε οι παντογνωστες. Και εσεις δεν ξερετε φυσικη ακομα και χημειαδε το εχουμε κανειι ποτε θέμα. Αλλα φαινεται οτι έχετε κοντρα με τους χημικους γιατι θελετε να τους φατε τισ θεσεις. ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!! Ως ωρομισθιος εχω διδαξει δυο φορες βιολογια γενικης και τα πηγα εξαιρετικά καλα!!!
:)εδώ την προ-προηγούμενη χρονιά στο βαθμολογικό, ερχόταν συνάδελφοι χημικοί (που διόρθωναν γενικής) με τα τετράδια στο χέρι, να ρωτήσουν αν οι απαντήσεις στο 4ο θέμα (εξέλιξη) ήταν σωστές ή όχι.... αν η απάντηση δεν ήταν αντιγραφή του βιβλίου, δεν μπορούσαν να κρίνουν...... κατά τα άλλα είχαν διδάξει εξέλιξη εκείνη την χρονιά!!άστα. πονεμένο
Καλησπέρα. Εξειδικεύοντας το τεράστιο θέμα με τα βιβλία, ήθελα να ρωτήσω αν έχουν πάρει στα σχολεία σας οι μαθητές το βιβλίο βιολογίας της Α λυκείου. Στο νησί μας δεν υπάρχει πουθενά αυτό το βιβλίο, δεν έχει περισσέψει ή / και διδαχθεί ως παλιό επιλεγόμενο της β λυκείου και γενικά βαδίζουμε στο άγνωστο. Με τα ψηφιακά ούτε ο εκπαιδευτικός δεν καλύπτεται να μελετήσει το αντικείμενο για να διδάξει. Το ωραίο είναι ότι υπάρχουν διευθυντές που επιμένουν να δοθεί γραπτός προγραμματισμός της κατανομής ωρών διδασκαλίας της ύλης, αλλά δε δείχνουν και τον ίδιο ζήλο να πάρουμε επιτέλους τα βιβλία στα χέρια μας... Προγραμματισμός ύλης με ... βιβλία - φαντάσματα, λοιπόν.
Καλησπέρα παιδιά!Ο Ανηψιός μου που είναι Α λυκείου μου έδειξε τα SOS που τους έδωσε ο καθηγητής τους στο σχολείο και μέσα σε αυτά υπήρχαν ασκήσεις στους αδένες (εικόνες με θυροειδή - υπόφυση κλπ για 3ο θέμα). Αυτά δεν είναι εκτός ύλης;; Δεν ακολουθούμε την οδηγία 20895/Γ2/13-2-2014;;;