0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υ.Γ. Μάρκο σταμάτα τη γκρίνια! Αντί να πας να αράξεις στο ζόναρς, να έχεις 2 σε 1 (και συγκέντρωση και καφέ), κάθεσαι και παραπονιέσαι..
γιατι δεν μπορω την υποκρισια της δηθεν συνειδητοποιησης! Ξαφνικα ολοι τωρα ξυπνησαν επειδη ξεβολευτηκαν?...
Παράθεση από: Landau στις Ιουνίου 06, 2011, 12:58:50 amΥ.Γ. Μάρκο σταμάτα τη γκρίνια! Αντί να πας να αράξεις στο ζόναρς, να έχεις 2 σε 1 (και συγκέντρωση και καφέ), κάθεσαι και παραπονιέσαι.. ρε σύντροφε Λεβ Νταβίντοβιτς, μην πειράζεις το φίλο μας τον Markos, τι ζόναρς μας λες που για να κάτσεις εκεί θα πρέπει να έχεις κάνει αίτηση από το 1821.
ή να παω να μη μπορω να βαδισω? να με σπρωχνει ο ενας και ο αλλος, να μη μπορω να κανπισω, να μυριζω την ιδρωτιλα του καθενος, την απλυσιά, τη ποδαρίλα! να βηχουν μες τη μουρη μου, να ακουω τις φωνες απο τα μεγαφωνα δηθεν για να βαλουν ταξη, να φωναζει διπλα μου η αλλη "ελα, Κωστα, Κωστααααααααααα",ουουου, εδω ειμαι !!!! ΕΔΩΩΩΩΩΩ!!! να με τσαλαπατανε, να μη πιανει το κινητο να δω που ειναι το φιλαρακι μου, κλπ κλπ .....ΚΑΙ να χανω και τον αγωνα!
Οι απόψεις, όσον αφορά τον αριθμό, διίστανται. Π.χ. το in.gr (συμφερόντων ΔΟΛ, βλ. και Μεγκα δηλαδή) γράφει για "δεκάδες χιλιάδες" κλπ. Από την άλλη το zougla.gr γράφει για 500.000.Προσωπικά εκτιμώ πάνω από 100.000, αλλά σε καμία περίπτωση 500.000 (ούτε καν κοντά).
Μάρκο, αν δεν σε έχουν πληροφορήσει ακόμα, ο γάμος του Γουίλιαμ και της Κέιτ έγινε στο Λονδίνο πριν από καιρό. Στο Σύνταγμα για άλλο πράγμα σε φωνάξαμε.
Παράθεση από: apri στις Ιουνίου 06, 2011, 01:18:27 amΜάρκο, αν δεν σε έχουν πληροφορήσει ακόμα, ο γάμος του Γουίλιαμ και της Κέιτ έγινε στο Λονδίνο πριν από καιρό. Στο Σύνταγμα για άλλο πράγμα σε φωνάξαμε. Με δικη μου προαιρεση πηγα, αλλα πολυ φοβαμαι πως απο τους 100,000 μονο οι 10,000 ηταν συνειδητοποιημενοι.Ενα αναρχο πληθος, χωρις νεύρο, χωρις παλμο και χωρις συνθηματα.Ενα μεγαλο τσιρκο και παζαρι στην κυριολεξια!
βγαινοντας απο το σταθμο του μετρο μου λεει ενας αστυνομικος "απο την αλλη εξοδο σας παρακαλω εχει γεμισει η πλατεια", και του λεω " δε γινεται, σε αυτη την εξοδο εδωσα το ραντεβου μου"!! ( λες και η αλλη εξοδος ηταν καλυτερη)!! πηγα για μπυρα! Εννοειται, οχι θα την εχανα!!! (γιατι οι αλλοι τι εκαναν νομιζετε? ολα τα μαγαζια ηταν φουλ! θα βγαλουν χρημα με τη σεσουλα! Ρε, δεν ανοιγουμε ενα παγκο λεω γω εκει να πουλαμε καλαμποκι και να αφησουμε τις ωρομισθιες?
Παράθεση από: MARKOS στις Ιουνίου 06, 2011, 01:20:17 amβγαινοντας απο το σταθμο του μετρο μου λεει ενας αστυνομικος "απο την αλλη εξοδο σας παρακαλω εχει γεμισει η πλατεια", και του λεω " δε γινεται, σε αυτη την εξοδο εδωσα το ραντεβου μου"!! ( λες και η αλλη εξοδος ηταν καλυτερη)!! πηγα για μπυρα! Εννοειται, οχι θα την εχανα!!! (γιατι οι αλλοι τι εκαναν νομιζετε? ολα τα μαγαζια ηταν φουλ! θα βγαλουν χρημα με τη σεσουλα! Ρε, δεν ανοιγουμε ενα παγκο λεω γω εκει να πουλαμε καλαμποκι και να αφησουμε τις ωρομισθιες?Υπηρχαν και καντινες με σουβλακι των 4 ευρω. Ε ρε Ελληνα δεν θα αλλαξεις ποτε...
Παράθεση από: mk75 στις Ιουνίου 06, 2011, 01:45:35 amΠαράθεση από: MARKOS στις Ιουνίου 06, 2011, 01:20:17 amβγαινοντας απο το σταθμο του μετρο μου λεει ενας αστυνομικος "απο την αλλη εξοδο σας παρακαλω εχει γεμισει η πλατεια", και του λεω " δε γινεται, σε αυτη την εξοδο εδωσα το ραντεβου μου"!! ( λες και η αλλη εξοδος ηταν καλυτερη)!! πηγα για μπυρα! Εννοειται, οχι θα την εχανα!!! (γιατι οι αλλοι τι εκαναν νομιζετε? ολα τα μαγαζια ηταν φουλ! θα βγαλουν χρημα με τη σεσουλα! Ρε, δεν ανοιγουμε ενα παγκο λεω γω εκει να πουλαμε καλαμποκι και να αφησουμε τις ωρομισθιες?Υπηρχαν και καντινες με σουβλακι των 4 ευρω. Ε ρε Ελληνα δεν θα αλλαξεις ποτε...Και φαντάζομαι υπήρχαν κάποιοι που τα αγόραζαν. Ε ρε Έλληνα δεν θα αλλάξεις ποτέ...