*

Αποστολέας Θέμα: Τα "κατοχικά" νέα της ημέρας  (Αναγνώστηκε 16364 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dimstella

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Τα "κατοχικά" νέα της ημέρας
« Απάντηση #56 στις: Ιουνίου 06, 2011, 01:07:53 am »

Υ.Γ. Μάρκο σταμάτα τη γκρίνια! Αντί να πας να αράξεις στο ζόναρς, να έχεις 2 σε 1 (και συγκέντρωση και καφέ), κάθεσαι και παραπονιέσαι..  ;D

ρε σύντροφε Λεβ Νταβίντοβιτς, μην πειράζεις το φίλο μας τον Markos, τι ζόναρς μας λες που για να κάτσεις εκεί θα πρέπει να έχεις κάνει αίτηση από το 1821. 

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:46:19 »

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Ιουνίου 06, 2011, 01:09:06 am »
γιατι δεν μπορω την υποκρισια της δηθεν συνειδητοποιησης! Ξαφνικα ολοι τωρα ξυπνησαν επειδη ξεβολευτηκαν?...

Σ'αυτό έχεις δίκιο...δυστυχώς πιστεύω κι εγώ πως πρέπει η ανέχεια ή η απειλή της να χτυπήσει την πόρτα μας για να μας νοιάξει για το κοινωνικό γίγνεσθαι...ως τότε πώς να βολέψουμε τον αποτέτοιο μας σκεφτόμαστε-σκεφτόμασταν μόνο!!

Παρόλ'αυτα...θα 'θελα κι εγώ αυτές τις μέρες να ήμουν Αθήνα...και μακάρι έστω και έτσι να υπάρξει κάποια αφύπνιση...τρώγοντας έρχεται η όρεξη!!  ;)
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Ιουνίου 06, 2011, 01:10:37 am »

Υ.Γ. Μάρκο σταμάτα τη γκρίνια! Αντί να πας να αράξεις στο ζόναρς, να έχεις 2 σε 1 (και συγκέντρωση και καφέ), κάθεσαι και παραπονιέσαι..  ;D

ρε σύντροφε Λεβ Νταβίντοβιτς, μην πειράζεις το φίλο μας τον Markos, τι ζόναρς μας λες που για να κάτσεις εκεί θα πρέπει να έχεις κάνει αίτηση από το 1821.

Ξέρω τι λέω.. ο Μάρκος μπορεί και κλείνει όπου θέλει  ;)

Επιτέλους κάποιος ξέρει όνομα και πατρώνυμο!  :D
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος apri

• Ιστορικό μέλος
  • Dum spiro, spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Ιουνίου 06, 2011, 01:18:27 am »
ή να παω να μη μπορω να βαδισω?
 να με σπρωχνει ο ενας και ο αλλος,
να μη μπορω να κανπισω,
 να μυριζω την ιδρωτιλα του καθενος,
 την απλυσιά,
 τη ποδαρίλα!
 να βηχουν μες τη μουρη μου,
 να ακουω τις φωνες απο τα μεγαφωνα δηθεν για να βαλουν ταξη,
 να φωναζει διπλα μου η αλλη "ελα, Κωστα, Κωστααααααααααα",ουουου, εδω ειμαι !!!! ΕΔΩΩΩΩΩΩ!!!
 να με τσαλαπατανε,
να μη πιανει το κινητο να δω που ειναι το φιλαρακι μου, κλπ κλπ .....
ΚΑΙ να χανω και τον αγωνα!

Μάρκο, αν δεν σε έχουν πληροφορήσει ακόμα, ο γάμος του Γουίλιαμ και της Κέιτ έγινε στο Λονδίνο πριν από καιρό.
Στο Σύνταγμα για άλλο πράγμα σε φωνάξαμε. ;D 

Οι απόψεις, όσον αφορά τον αριθμό, διίστανται. Π.χ. το in.gr (συμφερόντων ΔΟΛ, βλ. και Μεγκα δηλαδή) γράφει για "δεκάδες χιλιάδες" κλπ. Από την άλλη το zougla.gr γράφει για 500.000.
Προσωπικά εκτιμώ πάνω από 100.000, αλλά σε καμία περίπτωση 500.000 (ούτε καν κοντά).

Landau, την εκτίμηση για 500.000 την έκανε στη Ζούγκλα ο Τάσος Μπιρσίμ, ο παλιός σκηνοθέτης των προεκλογικών συγκεντρώσεων του Ανδρέα Παπανδρέου, που έχει πείρα από αυτά. (Πώς τα φέρνει η ζωή... Ήταν και αυτός κάτω.). Σίγουρα ήταν πολύ περισσότεροι από την περασμένη Κυριακή, που μιλούσαν για 100.000.
......τα φτερά άπλωσε πλέρια, άκρη ο κόσμος δεν έχει,
είναι πι' όμορφοι οι άγνωστοι πάντα γιαλοί.... (Κ. Χατζόπουλος)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:46:19 »

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Ιουνίου 06, 2011, 01:20:17 am »
βγαινοντας απο το σταθμο του μετρο μου λεει ενας αστυνομικος "απο την αλλη εξοδο σας παρακαλω εχει γεμισει η πλατεια", και του λεω " δε γινεται, σε αυτη την εξοδο εδωσα το ραντεβου μου"!! ( λες και η αλλη εξοδος ηταν καλυτερη)!!

πηγα για μπυρα! Εννοειται, οχι θα την εχανα!!! ;) (γιατι οι αλλοι τι εκαναν νομιζετε? ολα τα μαγαζια ηταν φουλ! θα βγαλουν χρημα με τη σεσουλα! Ρε, δεν ανοιγουμε ενα παγκο λεω γω εκει να πουλαμε καλαμποκι και να αφησουμε τις ωρομισθιες?
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Ιουνίου 06, 2011, 01:26:55 am »

Μάρκο, αν δεν σε έχουν πληροφορήσει ακόμα, ο γάμος του Γουίλιαμ και της Κέιτ έγινε στο Λονδίνο πριν από καιρό.

Με δικη μου προαιρεση πηγα, αλλα πολυ φοβαμαι πως απο τους 100,000 μονο οι 10,000 ηταν συνειδητοποιημενοι.
Ενα αναρχο  πληθος, χωρις νεύρο, χωρις παλμο και χωρις συνθηματα.Ενα μεγαλο τσιρκο και παζαρι στην κυριολεξια!
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Ιουνίου 06, 2011, 01:33:20 am »

Με δικη μου προαιρεση πηγα, αλλα πολυ φοβαμαι πως απο τους 100,000 μονο οι 10,000 ηταν συνειδητοποιημενοι.
Ενα αναρχο  πληθος, χωρις νεύρο, χωρις παλμο και χωρις συνθηματα.Ενα μεγαλο τσιρκο και παζαρι στην κυριολεξια!

Δεν σου θύμιζε λίγο τα πανηγύρια; Με τα ποπ-κορν, τα καλαμπόκια, τον κόσμο να στριμώχνεται...  ;D
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος mk75

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Ιουνίου 06, 2011, 01:45:35 am »
βγαινοντας απο το σταθμο του μετρο μου λεει ενας αστυνομικος "απο την αλλη εξοδο σας παρακαλω εχει γεμισει η πλατεια", και του λεω " δε γινεται, σε αυτη την εξοδο εδωσα το ραντεβου μου"!! ( λες και η αλλη εξοδος ηταν καλυτερη)!!

πηγα για μπυρα! Εννοειται, οχι θα την εχανα!!! ;) (γιατι οι αλλοι τι εκαναν νομιζετε? ολα τα μαγαζια ηταν φουλ! θα βγαλουν χρημα με τη σεσουλα! Ρε, δεν ανοιγουμε ενα παγκο λεω γω εκει να πουλαμε καλαμποκι και να αφησουμε τις ωρομισθιες?
Υπηρχαν και καντινες με σουβλακι των 4 ευρω. Ε ρε Ελληνα δεν θα αλλαξεις ποτε...

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Ιουνίου 06, 2011, 01:47:32 am »

Υπηρχαν και καντινες με σουβλακι των 4 ευρω. Ε ρε Ελληνα δεν θα αλλαξεις ποτε...

Και φαντάζομαι υπήρχαν κάποιοι που τα αγόραζαν. Ε ρε Έλληνα δεν θα αλλάξεις ποτέ...  ;)
(Richard P. Feynman ?)

(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος mk75

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Ιουνίου 06, 2011, 01:51:08 am »

Και φαντάζομαι υπήρχαν κάποιοι που τα αγόραζαν. Ε ρε Έλληνα δεν θα αλλάξεις ποτέ...  ;)

Oχι ρε αυτα  για τους κοροιδα τους τουριστες που ηταν εκει.Αλλα και παλι Ε ρε Έλληνα δεν θα αλλάξεις ποτέ...  ;)

Αποσυνδεδεμένος Εγώ είμαι

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Ιουνίου 06, 2011, 01:59:18 am »
Προσωπικά μου θυμίζει την πλατεία της

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871