0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξέρετε αν υπάρχουν κυρώσεις σε περίπτωση που αρνηθείς να αναλάβεις υπηρεσία ως ωρομίσθιος;
Μια ερώτηση! Ήμουν αναπληρώτρια μειωμένου όμως μόνο για 3 μήνες.Με βοηθάει αυτό πουθενά; Πρέπει να το δηλώσω με κάποιο τρόπο στην αίτηση; πως γινετε να εισαι για 3 μηνες?Λόγω εγκυμοσύνης της προηγούμενης με κάλεσαν, και επειδή ήταν σε σχολείο δίπλα στο σπίτι μου, πήγα.ΠαράθεσηΤυχερή...εμένα δίπλα απο το σπίτι μου...μόνιμη έφυγε απο το Φεβρουάριο...και απο τότε η θέση,12/θ πιλοτικό, έμεινε άδεια ως το τέλος!!!
Παράθεση από: A06 στις Ιουλίου 08, 2011, 02:33:17 pmΜια ερώτηση! Ήμουν αναπληρώτρια μειωμένου όμως μόνο για 3 μήνες.Με βοηθάει αυτό πουθενά; Πρέπει να το δηλώσω με κάποιο τρόπο στην αίτηση; πως γινετε να εισαι για 3 μηνες?Λόγω εγκυμοσύνης της προηγούμενης με κάλεσαν, και επειδή ήταν σε σχολείο δίπλα στο σπίτι μου, πήγα.ΠαράθεσηΤυχερή...εμένα δίπλα απο το σπίτι μου...μόνιμη έφυγε απο το Φεβρουάριο...και απο τότε η θέση,12/θ πιλοτικό, έμεινε άδεια ως το τέλος!!!γιατι? δεν καλεσαν αντικατασταη?
ξερει κανεις ποσους ακω και ποσους αμω καλεσανε περυσι στη φθιωτιδα?( πε 06 )[/quotehttp://www.paideia-ergasia.gr/anaplirotes2011