0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: billimember στις Ιούνιος 21, 2011, 02:59:50 μμΓια τους διορισμούς η κ. Διαμαντοπούλου ανακοίνωσς: « Στα δύο χρόνια 2010-2011 έχουμε είκοσι τρεις χιλιάδες συνταξιοδοτήσεις. Οι προσλήψεις δεν θα είναι παραπάνω από τρεισήμισι χιλιάδες. Θα μειωθεί κατά ένα πολύ μεγάλο αριθμό, περισσότερο από το 50%, ο αριθμός των αναπληρωτών εκπαιδευτικών. Στα πανεπιστήμια και στα Τ.Ε.Ι. έχουμε μείωση των προϋπολογισμών που φθάνει μέχρι και το 50%. Αυτή είναι η πραγματικότητα και τη ζουν όλοι»Sun τωρα το διαβασα και εγω στο esos.Μήπως καταλαβαίνεις τι εννοεί όταν λέει 3.500 διορισμοί.Μήπως εννοεί 1.700 αυτή τη χρονιά και 1700 την επόμενη.Αν εννοεί αυτό τότε έχει δίκιο ο Κάτσικας και μάλλον ο ΑΣΕΠ θα αργήσει λίγο.Βέβαια εικασίες κάνω διότι η γυναίκα είναι σκέτος γρίφος ( ή καλύτερα βόμβα έτοιμη να κάνει μπαμ στα χέρια μας)3500 -2800( έγιναν ήδη το 2010 )=700 υπολοιπόμενοι για το 2011 νομιζω
Για τους διορισμούς η κ. Διαμαντοπούλου ανακοίνωσς: « Στα δύο χρόνια 2010-2011 έχουμε είκοσι τρεις χιλιάδες συνταξιοδοτήσεις. Οι προσλήψεις δεν θα είναι παραπάνω από τρεισήμισι χιλιάδες. Θα μειωθεί κατά ένα πολύ μεγάλο αριθμό, περισσότερο από το 50%, ο αριθμός των αναπληρωτών εκπαιδευτικών. Στα πανεπιστήμια και στα Τ.Ε.Ι. έχουμε μείωση των προϋπολογισμών που φθάνει μέχρι και το 50%. Αυτή είναι η πραγματικότητα και τη ζουν όλοι»Sun τωρα το διαβασα και εγω στο esos.Μήπως καταλαβαίνεις τι εννοεί όταν λέει 3.500 διορισμοί.Μήπως εννοεί 1.700 αυτή τη χρονιά και 1700 την επόμενη.Αν εννοεί αυτό τότε έχει δίκιο ο Κάτσικας και μάλλον ο ΑΣΕΠ θα αργήσει λίγο.Βέβαια εικασίες κάνω διότι η γυναίκα είναι σκέτος γρίφος ( ή καλύτερα βόμβα έτοιμη να κάνει μπαμ στα χέρια μας)
Παράθεση από: billimember στις Ιούνιος 21, 2011, 03:06:22 μμΛάρα έχω μια διαίσθηση οτι εννοεί 3000 όλοι μαζί . μόνιμοι και αναπληρωτές , καλά εκεί θα κλάψουν μανούλες .Ελεος πια δε μπορεί μια φορά στη ζωή της να τα πει καθαρά να ξέρουμε και εμείς τι μέλλει γενέσθαι;χμμ....η γνωστη ζαλαδα του ιουνιου..αρχισαν παλι οι Μεσσιες και οι Καλχαντες... τι να εννοει η κυρια?- 3500 ολοι μαζι ...2400 περσι , 1100 φετος?? ή μηπως 1750 φετος κι αλλοι τοσοι του χρονου ?? οσο για το ανωτερω μηνυμα των 3000 αναπληρωτων-μονιμων-ωρομισθιων...ας κανω πως δεν το διαβασα!
Λάρα έχω μια διαίσθηση οτι εννοεί 3000 όλοι μαζί . μόνιμοι και αναπληρωτές , καλά εκεί θα κλάψουν μανούλες .Ελεος πια δε μπορεί μια φορά στη ζωή της να τα πει καθαρά να ξέρουμε και εμείς τι μέλλει γενέσθαι;
Παράθεση από: kozzi1 στις Ιούνιος 21, 2011, 03:09:39 μμΠαράθεση από: billimember στις Ιούνιος 21, 2011, 03:06:22 μμΛάρα έχω μια διαίσθηση οτι εννοεί 3000 όλοι μαζί . μόνιμοι και αναπληρωτές , καλά εκεί θα κλάψουν μανούλες .Ελεος πια δε μπορεί μια φορά στη ζωή της να τα πει καθαρά να ξέρουμε και εμείς τι μέλλει γενέσθαι;χμμ....η γνωστη ζαλαδα του ιουνιου..αρχισαν παλι οι Μεσσιες και οι Καλχαντες... τι να εννοει η κυρια?- 3500 ολοι μαζι ...2400 περσι , 1100 φετος?? ή μηπως 1750 φετος κι αλλοι τοσοι του χρονου ?? οσο για το ανωτερω μηνυμα των 3000 αναπληρωτων-μονιμων-ωρομισθιων...ας κανω πως δεν το διαβασα!χμ......να μαντέψω τη συνέχεια;;;;;; Πανικόβλητοι όλοι θα δηλώσουμε στις αιτήσεις αναπληρωτών τα πάντα (για να μη μείνουμε απ έξω....)και όοοοοοταν κληθούμε θα τραβάμε τις κοτσίδες μας για τη μ.....α που κάναμε
χμ......να μαντέψω τη συνέχεια;;;;;; Πανικόβλητοι όλοι θα δηλώσουμε στις αιτήσεις αναπληρωτών τα πάντα (για να μη μείνουμε απ έξω....)και όοοοοοταν κληθούμε θα τραβάμε τις κοτσίδες μας για τη μ.....α που κάναμε Μα για αυτό το λόγο λέγονται όλα αυτά. Και η ερώτηση είναι η εξής..χωρίς διορισμούς, με μισούς αναπληρωτές, πώς θα δουλεψουν υποτίθεται τα σχολεία; Είναι προφανές ότι μας περιπαίζουν και ψάχνουν για κορόιδα.