0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ρε παιδιά..να ειστε ρεαλιστές μη παρασύρεστεπως είναι δυνατόν να ειναι 3500..οταν για φετος που ισχυει το 1/10 επιτρεπονται ακομα 2000....συνολικά σε όλο το δημόσιο?απλά μαθηματικα!!!!όσο για ΑΣΕΠ θα γίνει ...όπως έγινε και της ειδικής αγωγής....μήπως έγινε και δεν το καταλαβα?μη διαβάζετε φυλλάδες.....
Αν στους 621 περιλαμβάνονται και οι νηπιαγωγοί, τότε με 84 διορισμούς δασκάλων βγαίνει ακριβώς 705.Όσοι μένουν δηλαδή απο το 1290 για να φτάσουμε το όριο των φετινών διορισμών.
Παράθεση από: kirea στις Ιουνίου 22, 2011, 06:10:51 pmΑν στους 621 περιλαμβάνονται και οι νηπιαγωγοί, τότε με 84 διορισμούς δασκάλων βγαίνει ακριβώς 705.Όσοι μένουν δηλαδή απο το 1290 για να φτάσουμε το όριο των φετινών διορισμών.Το να μη χρειάζονται αυτοί που υπολογίζεις εσύ να διοριστούν και να χρειάζονται 250 δάσκαλοι δεν έχει σημασία καθόλου για σένα;Ετσι μας βολεύει έτσι θα θέλουμε να γίνει.Νομίζω πως το πιο σωστό (αφού μιλάμε για πραγματικές ανάγκες και όχι για υποχρεώσεις για διορισμό )είναι οι μισές θέσεις να δοθούν σε νηπιαγωγούς γιατί εκεί έχουμε τρομερές ανάγκες( δεν είμαι νηπιαγωγός).Είδατε με τι άνεση γίνανε οι μεταθέσεις των νηπιαγωγών; Φανταστείτε τι ανάγκες υπάρχουν. Γιατί λοιπόν δίνεις τόσες λίγες θέσεις σε νηπιαγωγούς; Είναι πολύ άσχημο να χαίρεται κάποιος όταν κερδίζει θέσεις εις βάρος συναδέλφων. Δεν ταιριάζει σε εκπαιδευτικούς !!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΕΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ!!!!