0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ο Landau, δυστυχώς, και με βαριά καρδιά, δεν θα μπορέσει να... ασχοληθεί με το πλήθος των pm, λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας.
ΑνακοίνωσηΗ συναντηση οριζεται 9 Ιουλιου στην Αθηνα και ωρα 9.30 μμ εξω απο το σταθμο Μοναστηρακι.
εξω απο το σταθμο Μοναστηρακι.
Παράθεση από: MARKOS στις Ιουλίου 04, 2011, 11:44:47 pm εξω απο το σταθμο Μοναστηρακι.Η ιστορία επαναλαμβάνεται μου φαίνεται. Και η λαική αοιδός ίσως;
Επόμενη συναντηση στο Ναυπλιο στις 16/7 θα πραγματοποιηθει εφοσον υπαρχει ενδιαφέρον.
Εννοείται ότι θα μιλάμε ΜΟΝΟ για εκπαιδευτικά θέματα!Ο πρόεδρος θα βγάλει λόγο και θα ακολουθήσει διάλεξή μου.Ετοιμάζονται και ειδικά εκπαιδευτικά χάπενινγκς! Θα υπάρξει και γκεστ σταρ (δεν μπορώ να αποκαλύψω λεπτομέρειες για ευνόητους λόγους.. αλλά ένα θα πω: υπογράφει τους προϋπολογισμούς των ΑΕΙ και είναι αδυναμία του προέδρου μας )
Παράθεση από: Landau στις Ιουλίου 08, 2011, 04:31:18 pmΕννοείται ότι θα μιλάμε ΜΟΝΟ για εκπαιδευτικά θέματα!Ο πρόεδρος θα βγάλει λόγο και θα ακολουθήσει διάλεξή μου.Ετοιμάζονται και ειδικά εκπαιδευτικά χάπενινγκς! Θα υπάρξει και γκεστ σταρ (δεν μπορώ να αποκαλύψω λεπτομέρειες για ευνόητους λόγους.. αλλά ένα θα πω: υπογράφει τους προϋπολογισμούς των ΑΕΙ και είναι αδυναμία του προέδρου μας )Ο πρόεδρος αν μιλήσει για εκπαιδευτικά θέματα θα σταματήσει να είναι πρόεδρος- γιατί θα μας τσιγκλήσει όλους! Οπότε, καλύτερα να μη μιλήσει καθόλου για τέτοια ζητήματα!
ΠαράθεσηΕπόμενη συναντηση στο Ναυπλιο στις 16/7 θα πραγματοποιηθει εφοσον υπαρχει ενδιαφέρον.Συνεχίζει να υπάρχει ενδιαφέρον και για αυτήν τη συνάντηση;Bitch και lion θα βοηθήσετε με συγκεκριμένη πρόταση (ώρα και τόπο);