0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ealevrid στις Αυγούστου 31, 2011, 02:55:35 pmΠαράθεση από: dkon στις Αυγούστου 31, 2011, 10:41:36 amΑυτό το πράγμα καταντάει αηδία!! Μας έχουν στημένους για τους πίνακες,μετά για τις προσλήψεις....έλεος...δεν μπορούν να βγάζουν μια ανακοίνωση,κάτι νωρίτερα? σαν πέρισυ πάλι μεταμεσονύχτια θα το πάνε?Καλησπέρα και από μένα..γιατί τόσο ωραία δεν είχαμε περάσει πέρσυ στο μεταμεσονύκτιο παρτυ μας..;;είστε αχάριστοι..εντωμεταξύ χτες ήμουν σε μια καφετέρια και σε πολλές οθόνες έπαιζε mad με τη συνέντευξη της αννούλας μας..είδατε είναι κοντά στη νεολαία..και όλοι στο υπουργείο την παρακολουθούν για να μαθαίνουν..ε πού να προλάβουν να βγάλουν τους πίνακες;;evi6 απλώς πρόσεξε στη σύμβαση που θα υπογράψεις στο ιδιωτικό αν έχει τίποτα ψιλά γραμματάκια που θα λένε ότι δεν μπορείς να φύγεις στη μέση της χρονιάς και πως αν το κάνεις υπάρχει ρήτρα κτλ κτλ.Σε Ευχαριστώ για τη συμβουλή ealevrid! Εγώ θα το προσέξω αλλά τι θα τους πω ακριβώς εάν υπάρχει κάποια ρήτρα?? Ευχαριστώ δεν υπογράφω γιατί υπάρχει περίπτωση να με πάρουν αναπληρώτρια? Θα μου πουν ευχαριστούμε πολύ, από'δω παν'κι άλλοι!! Με έχει πιάσει τέτοιο άγχος, έχει σφιχτεί το στομάχι μου!! Ας ελπίσουμε να βγουν σύντομα!
Παράθεση από: dkon στις Αυγούστου 31, 2011, 10:41:36 amΑυτό το πράγμα καταντάει αηδία!! Μας έχουν στημένους για τους πίνακες,μετά για τις προσλήψεις....έλεος...δεν μπορούν να βγάζουν μια ανακοίνωση,κάτι νωρίτερα? σαν πέρισυ πάλι μεταμεσονύχτια θα το πάνε?Καλησπέρα και από μένα..γιατί τόσο ωραία δεν είχαμε περάσει πέρσυ στο μεταμεσονύκτιο παρτυ μας..;;είστε αχάριστοι..εντωμεταξύ χτες ήμουν σε μια καφετέρια και σε πολλές οθόνες έπαιζε mad με τη συνέντευξη της αννούλας μας..είδατε είναι κοντά στη νεολαία..και όλοι στο υπουργείο την παρακολουθούν για να μαθαίνουν..ε πού να προλάβουν να βγάλουν τους πίνακες;;evi6 απλώς πρόσεξε στη σύμβαση που θα υπογράψεις στο ιδιωτικό αν έχει τίποτα ψιλά γραμματάκια που θα λένε ότι δεν μπορείς να φύγεις στη μέση της χρονιάς και πως αν το κάνεις υπάρχει ρήτρα κτλ κτλ.
Αυτό το πράγμα καταντάει αηδία!! Μας έχουν στημένους για τους πίνακες,μετά για τις προσλήψεις....έλεος...δεν μπορούν να βγάζουν μια ανακοίνωση,κάτι νωρίτερα? σαν πέρισυ πάλι μεταμεσονύχτια θα το πάνε?
Παράθεση από: nero στις Αυγούστου 31, 2011, 02:12:37 pmΠαράθεση από: rose-PEO2 στις Αυγούστου 31, 2011, 02:02:14 pmΜόλις τηλεφώνησα και μου είπαν "ίσως βγουν το απόγευμα"!Ρώτησα και για τις προσλήψεις και μου απάντησαν:"τα ίδια με πέρσι"αντε να δουμε...άλλα λένε στον έναν κι άλλα στον άλλον!έλεος!nero πήρες εσύ που σε αγαπάνε;;;;
Παράθεση από: rose-PEO2 στις Αυγούστου 31, 2011, 02:02:14 pmΜόλις τηλεφώνησα και μου είπαν "ίσως βγουν το απόγευμα"!Ρώτησα και για τις προσλήψεις και μου απάντησαν:"τα ίδια με πέρσι"αντε να δουμε...
Μόλις τηλεφώνησα και μου είπαν "ίσως βγουν το απόγευμα"!Ρώτησα και για τις προσλήψεις και μου απάντησαν:"τα ίδια με πέρσι"
απο το υπουργειο μολις τωρα μου ειπαν οτι ελεγαν για σημερα αλλα εχουν καποιο προβλημα κ μαλλον θα κολλησουν παλι...οποτε....
Παράθεση από: evip6 στις Αυγούστου 31, 2011, 03:08:08 pmΠαράθεση από: ealevrid στις Αυγούστου 31, 2011, 02:55:35 pmΠαράθεση από: dkon στις Αυγούστου 31, 2011, 10:41:36 amΑυτό το πράγμα καταντάει αηδία!! Μας έχουν στημένους για τους πίνακες,μετά για τις προσλήψεις....έλεος...δεν μπορούν να βγάζουν μια ανακοίνωση,κάτι νωρίτερα? σαν πέρισυ πάλι μεταμεσονύχτια θα το πάνε?Καλησπέρα και από μένα..γιατί τόσο ωραία δεν είχαμε περάσει πέρσυ στο μεταμεσονύκτιο παρτυ μας..;;είστε αχάριστοι..εντωμεταξύ χτες ήμουν σε μια καφετέρια και σε πολλές οθόνες έπαιζε mad με τη συνέντευξη της αννούλας μας..είδατε είναι κοντά στη νεολαία..και όλοι στο υπουργείο την παρακολουθούν για να μαθαίνουν..ε πού να προλάβουν να βγάλουν τους πίνακες;;evi6 απλώς πρόσεξε στη σύμβαση που θα υπογράψεις στο ιδιωτικό αν έχει τίποτα ψιλά γραμματάκια που θα λένε ότι δεν μπορείς να φύγεις στη μέση της χρονιάς και πως αν το κάνεις υπάρχει ρήτρα κτλ κτλ.Σε Ευχαριστώ για τη συμβουλή ealevrid! Εγώ θα το προσέξω αλλά τι θα τους πω ακριβώς εάν υπάρχει κάποια ρήτρα?? Ευχαριστώ δεν υπογράφω γιατί υπάρχει περίπτωση να με πάρουν αναπληρώτρια? Θα μου πουν ευχαριστούμε πολύ, από'δω παν'κι άλλοι!! Με έχει πιάσει τέτοιο άγχος, έχει σφιχτεί το στομάχι μου!! Ας ελπίσουμε να βγουν σύντομα!Θα πας κανονικότατα και αν σε παρουν αναπληρωτρια θα φυγεις. Οπως κανουν τοσοι αλλοι. Μη φοβασαι. Δηλαδη αν ξεκινουσες και δε σου αρεσε το περιβαλλον δε θα υπεβαλες παραιτηση? Αυτοι παντως αν δεν τους εκανες θα σε εδιωχναν αμεσως και χωρις να σε λυπουνται οπως γινεται στον ιδιωτικο τομεα. Αυτούς λυπασαι? Θα βρουν καποιον αλλον. Μην αγχωνεσαι καθολου!
Παράθεση από: maroulaki στις Αυγούστου 31, 2011, 03:09:13 pmαπο το υπουργειο μολις τωρα μου ειπαν οτι ελεγαν για σημερα αλλα εχουν καποιο προβλημα κ μαλλον θα κολλησουν παλι...οποτε....τι πρόβλημα μωρε;;
ξαναπηρα.αυριο μου ειπε