0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
οταν η ιδια η ηγεσια τοποθετει σε ειδικα σχολεια καθηγητες χωρις προσοντα τοποθετησης ,πως περιμενετε να μας παρουν αναπληρωτες αφου εχουν καταληφθει οι θεσεις??? παρτε παραδειγμα τις τοποθετησεις στην αχαια...ολοι ενας και ενας για τα εεεεκ( τι προσον τοποθετησης εχουν??)http://www.dide.ach.sch.gr/images/2011_2012/2011_pysde_apospaseis_topo8ethseis_fash1_diab.xls
συμφωνω...φετος ομως με τι προσον???
Θα μας πεί κάποιος υπεύθυνα πότε θα γίνουν οι προσλήψεις της ειδικής?Πόσο ακόμα θα παίζουν με τα νεύρα μας?Απο αρχή της βδομάδας τώρα ξαφνικά φτάσαμε στο τέλος της?
Παιδια καλησπερα. Σημερα που μικησα με το υπουργειο μου ειπαν οτι οι προσληψεις μας θα γινουν την Πεμπτη.Καλη υπομονη
Παράθεση από: dorothea7 στις Σεπτεμβρίου 12, 2011, 05:38:00 pmΠαιδια καλησπερα. Σημερα που μικησα με το υπουργειο μου ειπαν οτι οι προσληψεις μας θα γινουν την Πεμπτη.Καλη υπομονηκαλησπερα...κ εγω μιλησα σημερα με την προισταμενη του τμηματος ειδικης αγωγης και μου ειπε ή σήμερα ή αυριο ο οριστικος πινακας και οι προσληψεις μαζι...με τα νευρα και την υπομονη μας παιζουν?πεμπτη,παντως,πολυ αργα ειναι...
Παράθεση από: eirini21 στις Σεπτεμβρίου 12, 2011, 06:25:38 pmΠαράθεση από: dorothea7 στις Σεπτεμβρίου 12, 2011, 05:38:00 pmΠαιδια καλησπερα. Σημερα που μικησα με το υπουργειο μου ειπαν οτι οι προσληψεις μας θα γινουν την Πεμπτη.Καλη υπομονηκαλησπερα...κ εγω μιλησα σημερα με την προισταμενη του τμηματος ειδικης αγωγης και μου ειπε ή σήμερα ή αυριο ο οριστικος πινακας και οι προσληψεις μαζι...με τα νευρα και την υπομονη μας παιζουν?πεμπτη,παντως,πολυ αργα ειναι...Eirini21, ποιες ειδικότητες αφορούν οι προσλήψεις που περιμένουμε, μήπως ξέρεις σε παρακαλώ;
για πρωτοβαθμια που με ενδιαφερει ρωτησα...ΠΕ71 πιο συγκεκριμενα...