0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Radius στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 06:40:21 pmΣτην γενική αγωγή έγινε σήμερα ανανέωση των πινάκων και ας μην το γράφουν από κάτω.από πού προκύπτει το συμπέρασμα;
Στην γενική αγωγή έγινε σήμερα ανανέωση των πινάκων και ας μην το γράφουν από κάτω.
Μου δημιουργήθηκε μια απορία..Η απόφαση που λέει ότι φέτος θα προσλάβουν από τον πίνακα γενικής παιδείας αναπληρωτές για τα προγράμματα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης,δεν ενόχλησε κανέναν συνάδελφο της ειδικής Α/θμιας;;
@ Radius: Μήπως ανήκεις σε κάποια από τις ειδικότητες που πραγματοποιήθηκαν μόνιμοι διορισμοί πρόσφατα;Και σε ποιόν πίνακα αναφέρεσαι; τον ενιαιο διορισμών ή των αναπληρωτών;
Δεν γράφει ότι έγινε ενημέρωση των πινάκων και παρόλα αυτά ενώ είχα μπει και το πρωί και η θέση μου ήταν η ίδια, τώρα είμαι 3 θέσεις πιο κάτω.. Παράθεση από: tttzzz στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 06:39:51 pmΜου δημιουργήθηκε μια απορία..Η απόφαση που λέει ότι φέτος θα προσλάβουν από τον πίνακα γενικής παιδείας αναπληρωτές για τα προγράμματα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης,δεν ενόχλησε κανέναν συνάδελφο της ειδικής Α/θμιας;; Και πέρυσι είχαν καλέσει δασκάλους γενικής αγωγής όταν τέλειωσε ο πίνακας της ειδικής αγωγής. Οι δάσκαλοι αυτοί είχαν συμπληρώσει το κουτάκι ότι δέχονται να προσληφθούν για το πρόγραμμα και προσλήφθηκαν.. Έτσι τουλάχιστον μου μετέφεραν όταν έκανα τα χαρτιά μου για αναπλήρωση στην πρωτοβάθμια. Το αν τους ενοχλεί αρκεί ένα σεμινάριο με τους εκπροσώπους των ΚΕΔΔΥ οι οποίοι δεν σταματάνε να πετάνε τα καρφιά τους στους συναδέλφους γενικής αγωγής θεωρώντας μας(γιατί και εγώ γενικής αγωγής είμαι) εντελώς ανεπαρκείς και ότι δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση να τους στείλει το υπουργείο εκπαιδευτικούς γενικής αγωγής..
σας παρακαλώ αφού το τσεκάρατε εσείς στείλτε το και σε μένα που με έχει φάει η αγωνία.....!!!