0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όχι όχι δεν κατάλαβες. Μάλλον δεν εξήγησα καλά! Της ειπε ότι αν τώρα συμπληρώσει την αίτησή της στη γενική δε θα μπορεί μόλις βγει η εγκύκλιος της ειδικής να κάνει τα χαρτιά της εκεί, γιατί τα έκανε για την γενική!!!Πρέπει να επιλέξει σε ποιοα από τις δυο εγκυκλίους θα κάνει τα χαριά της.
είναι ξεκάθαρο,ας μην το συζητάμε άλλο!!!nero,καλημέρα!!!έδωσες τη δέουσα προσοχή στις περιοχές της γενικής;;;όσον αφορά,στις αιτήσεις,μιας και αυτό είναι το θέμα μας εδώ,αρχές της άλλης εβομάδας.....
Παράθεση από: kynthia στις Ιουλίου 13, 2011, 02:59:34 amΜπορώ να κάνω τα χαρτιά μου στην γενική αγωγή και μετά στην ειδική, έτσι; Δεν πιστεύω να μη μετρήσουν στην ειδική αγωγή 'η να έχω κάποια κύρωση....έχεις δικαίωμα,ναι.τί να μη μετρήσει; η αίτησή σου;δεν έχεις καμία κύρωση!
Μπορώ να κάνω τα χαρτιά μου στην γενική αγωγή και μετά στην ειδική, έτσι; Δεν πιστεύω να μη μετρήσουν στην ειδική αγωγή 'η να έχω κάποια κύρωση....
συνάδελφοι η νεα εγκυκλιος για πε16.02 ποιους αφορα?έχει καμία σχέση με την ειδική?
Καλησπέρα σας.Επειδή έχω πανικοβληθεί με τη σκέψη και το μηνυμα παραπάνω..Υπάρχει περίπτωση όσοι έχουμε κάνει τα χαρτιά μας για γενική αγωγή (έστω και χωρίς καμιά ελπίδα) να μην έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε αίτηση για ειδική αγωγή;Απ'ότι διάβασα στην εγκυκλιο γενικής κάτι τέτοιο δεν αναφέρει..Συγνωμη για τον πανικό απλά μου φαίνεται τραγικό να γραφτεί κάποια τέτοια παράμετρος στην εγκύκλιο ειδικής αγωγής.