0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ειρήνη ή εσύ κατάλαβες λάθος ή εγώ.... Ο Zael ρώτησε αν είμαστε οι ΠΕ 60.50 και στης ειδικης τον πινακα και στης γενικής. Εσυ που είσαι στον
Είμαι ΠΕ60. Δεν έχω δώσει ασεπ οπότε είμαι στο πίνακα γενικής χωρίς προϋπηρεσία. Όμως είμαι 67% ανάπηρη και γράφτηκα και στον πίνακα Α, όπου εκεί είναι μόνο αυτοί που έχουν 67% και άνω αναπηρία.
όταν σβήνονται μηνύματα την ώρα που πατάω να πάω στην τελευταία σελίδα κ με ξαναγυρνά στην προηγούμενη,μου τη δίνει απίστευτα..
Έχει αναφερθεί παραπάνω από μια φορές για ανακοίνωση προσλήψεων μέσα στο Σ.Κ. Έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο; Υπάρχει όντως περίπτωση;Θέλω να κάνω format και έλεγα πως το Σ.Κ. είναι ασφαλές.
Παράθεση από: tttzzz στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 02:39:19 pmόταν σβήνονται μηνύματα την ώρα που πατάω να πάω στην τελευταία σελίδα κ με ξαναγυρνά στην προηγούμενη,μου τη δίνει απίστευτα.. Σύμφωνει αλλά αυτές τις μέρες που όλοι περιμένουν με αγωνία δεν θα ήθελα να "κλειδώσω" το θέμα, να κάνω εκκαθάριση και να το "ανοίξω" ξανά.
Προσλήψεις αναπληρωτών Ειδικής Αγωγής στην Πρωτοβάθμια ΕκπαίδευσηΟι προσλήψεις θα ανακοινωθούν σε λίγο και θα είναι: