0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kxrysa στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 04:26:25 pmΠαράθεση από: solar στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 04:24:13 pmναι τώρα θα κάνουμε σε περισσότερες σελίδες F5!!! εμενα δεν πιανει το f5....γιατί???το χάλασες...
Παράθεση από: solar στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 04:24:13 pmναι τώρα θα κάνουμε σε περισσότερες σελίδες F5!!! εμενα δεν πιανει το f5....γιατί???
ναι τώρα θα κάνουμε σε περισσότερες σελίδες F5!!!
Παράθεση από: Icarus στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 04:27:15 pmΠαράθεση από: kxrysa στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 04:26:25 pmΠαράθεση από: solar στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 04:24:13 pmναι τώρα θα κάνουμε σε περισσότερες σελίδες F5!!! εμενα δεν πιανει το f5....γιατί???το χάλασες...Ουτε εμενα πιανει το F5 και ειναι καινουριο το laptop.Λοιπον μολις μιλησα με Υπουργειο.Σε πρωτη φαση ειπε δε βγαλουν ολες τις ειδικοτητες, αλλα μεχρι το βραδυ θα βγουν σιγουρα !!!Αχ τι να πω??Αληθεια μου ειπε η κυρια??
Συγχαρητήρια και απο μένα! Και καλή υπομονή στους "δευτεροβάθμιους"...Εχω μια απορία: πόσους φιλολόγους ειδικής πήραν πέρσι; Μπορεί κάποιος να μου πει έναν αριθμό στο περίπου;
Παράθεση από: ευρηκα στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 04:28:46 pmΠαιδιά τελικά ειδοποιούν και μεσω mail ή τσάμπα το συμπληρωσαμε στην αίτηση?? πολλά ζητάς νομίζω!!! Δεν ξέρω κι όλας αν δε ν παρουσιαστείς μήπως καλούν τον επόμενο!!![/quoteΌντως απο αυτούς όλα να τα περιμένεις...
Παιδιά τελικά ειδοποιούν και μεσω mail ή τσάμπα το συμπληρωσαμε στην αίτηση??
Παράθεση από: vasp στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 04:33:13 pmΣυγχαρητήρια και απο μένα! Και καλή υπομονή στους "δευτεροβάθμιους"...Εχω μια απορία: πόσους φιλολόγους ειδικής πήραν πέρσι; Μπορεί κάποιος να μου πει έναν αριθμό στο περίπου;α΄φάση 229
πηρα τηλ για την παραλληλη να ρωτησω κ με κοροιδευε οταν ανεφερα αν υπαρχει πιθανοτητα να βγει κατι σ/κ κ της λεω καποιος απο σας το ανεφερε κ μ λεει με εγω σ/κ δεν δουλευω....
σας ανοίγει το αρχείο των προσλήψεων;;;