0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: evievi στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 10:19:09 pmΠαράθεση από: eirini21 στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 09:15:20 pmοχι..ειπανε μετα τη ββαθμια η παραλληλη...προς pde86:το πιστοποιητικο υγειας ξερεις πως το παιρνουμε????και κατι αλλο...ειναι απαραιτητο βιβλιαριο εθνικης για το εσπα????για αυτο που ρωτησες,ιδεα δεν εχω...Για πιστοποιητικο υγειας εφόσον έχεις ασφάλεια ικα πηγαινεις αν θυμαμαι καλα με 2 φωτογραφίες και σου βγαζουν ακτινα θώρακα και νομιζω και εξέταση ουρων και μετα με τα αποτελεσματα πηγαινεις στη διευθυνση δημόσιας υγιεινης και περνας απο επιτροπή. Επίσης πρεπει να πας 8 με 10 να καταθεσεις την αιτηση γιατι μετα τις δινουν τις αποφάσεις. εγω επειδη δουλευα ως σερβιτορα περυσι και φετος,εχω ατομικο βιβλιαριο υγειας...αυτο δεν ειναι στην ουσια????χρειαζεται κατι αλλο????καλημερα κιολας...
Παράθεση από: eirini21 στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 09:15:20 pmοχι..ειπανε μετα τη ββαθμια η παραλληλη...προς pde86:το πιστοποιητικο υγειας ξερεις πως το παιρνουμε????και κατι αλλο...ειναι απαραιτητο βιβλιαριο εθνικης για το εσπα????για αυτο που ρωτησες,ιδεα δεν εχω...Για πιστοποιητικο υγειας εφόσον έχεις ασφάλεια ικα πηγαινεις αν θυμαμαι καλα με 2 φωτογραφίες και σου βγαζουν ακτινα θώρακα και νομιζω και εξέταση ουρων και μετα με τα αποτελεσματα πηγαινεις στη διευθυνση δημόσιας υγιεινης και περνας απο επιτροπή. Επίσης πρεπει να πας 8 με 10 να καταθεσεις την αιτηση γιατι μετα τις δινουν τις αποφάσεις.
οχι..ειπανε μετα τη ββαθμια η παραλληλη...προς pde86:το πιστοποιητικο υγειας ξερεις πως το παιρνουμε????και κατι αλλο...ειναι απαραιτητο βιβλιαριο εθνικης για το εσπα????για αυτο που ρωτησες,ιδεα δεν εχω...
Έχουμε κάποιο νέο για παράλληλη στήριξη;
Παράθεση από: pde86 στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 02:21:55 pmΈχουμε κάποιο νέο για παράλληλη στήριξη;Πήρα τηλ το πρωί και στα 3 που έχω... οι 2 μου παν μπορεί για αύριο και το 3 (το μακρ.......!!!) οτι και καλά από βδομάδα....Μακάρι να βγουν αύριο...υπενθυμίζω οτι και στην α φάση τα ίδια λέγανε!!!Για νούμερο ούτε λόγοςςςς......Το κρατάνε επτασφράγιστο μυστικόοο...!!!!!
πηρα κ εγω απο βδομαδα μ ειπανε να ριξω μια ματια αυριο μηπως και προλαβουν κ τα βγαλλουν