0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ποια ειναι ακριβως η ανανεωση που εγινε χτες;;βγηκαν οι ωρομισθιοι της Ειδικης;
Παράθεση από: Ρηνιώ στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 11:21:55 pmποια ειναι ακριβως η ανανεωση που εγινε χτες;;βγηκαν οι ωρομισθιοι της Ειδικης; γνωριζει καποιος να μου απαντησει;;
Παράθεση από: evievi στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 03:03:07 pmπαιδια στη διαυγεια εχουν αναρτηθει δυο ενταλματα πληρωμης προς μια εταιρια μηχανογραφησης σχετικα με το προγραμμα εκπαιδευτικης υποστηριξης κτλ. Λετε να μας ανακοινωσουν σε λιγο ονοματα για παράλληλη;κατι πρεπει να γινεται...εγω ειπα 15:30 παντως...θα κερδισω και το "στοιχημα"!!!
παιδια στη διαυγεια εχουν αναρτηθει δυο ενταλματα πληρωμης προς μια εταιρια μηχανογραφησης σχετικα με το προγραμμα εκπαιδευτικης υποστηριξης κτλ. Λετε να μας ανακοινωσουν σε λιγο ονοματα για παράλληλη;
Παράθεση από: eirini21 στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 03:07:11 pmΠαράθεση από: evievi στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 03:03:07 pmπαιδια στη διαυγεια εχουν αναρτηθει δυο ενταλματα πληρωμης προς μια εταιρια μηχανογραφησης σχετικα με το προγραμμα εκπαιδευτικης υποστηριξης κτλ. Λετε να μας ανακοινωσουν σε λιγο ονοματα για παράλληλη;κατι πρεπει να γινεται...εγω ειπα 15:30 παντως...θα κερδισω και το "στοιχημα"!!! Μακάρι... αλλά η ώρα περνά και δε βλέπω καμιά ανάρτηση!!!!λετε να χτυπήσουμε κανα τελεφωνννν???
Πριν κάποια ώρα καποιος είπε κάτι για τις 11 το βράδυ... όποιος ξέρει ας μας δωσει κάποια πληροφοριά....να μην ξεροσταλιάζουμε άδικα...
Πωωωω...σορρυ!!τους δίνω ένα μισάωρο ακομη!!!ψυχοβγαλτεςς