0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σε όλους. Η παράλληλη δ/βάθμιας θα βγεί μέσα στην εβδομάδα.Οι μαθηματικοί να μην περιμένουν. Ο αριθμός των προσλήψεων θα πιάσει θα είναι τραγικά μικρός. (φοβερά νέα για να αρχίσει καλά η μέρα σου!!!!)Η κυρία με την οποία μίλησα μου είπε ότι επειδή η α΄ φάση ηταν μεγάλη, έχουν μειώσει πολύ τις πιστώσεις. Τί να πω συνάδερφοι?! Επικοινωνήστε και εσείς για να διασταυρώσουμε τις πληροφορίες.[/quoteη αληθεια ειναι οτι ηταν πηρε πολλους μαθηματικους στην α φαση σε σχεση με αλλες ειδικοτητες.ισως πρεπει να δοθουν σε αυτες οι πιστωσεις.
Καλησπέρα!!!Αυτό που έμαθα πριν μερικές μέρες είναι οτι όλες οι περσινές παράλληλες εχουν ήδη εγκριθεί! Καλές προσλήψεις!!!
Παράθεση από: marilou99 στις Σεπτεμβρίου 26, 2011, 11:16:17 amΚαλημέρα σε όλους. Η παράλληλη δ/βάθμιας θα βγεί μέσα στην εβδομάδα.Οι μαθηματικοί να μην περιμένουν. Ο αριθμός των προσλήψεων θα πιάσει θα είναι τραγικά μικρός. (φοβερά νέα για να αρχίσει καλά η μέρα σου!!!!)Η κυρία με την οποία μίλησα μου είπε ότι επειδή η α΄ φάση ηταν μεγάλη, έχουν μειώσει πολύ τις πιστώσεις. Τί να πω συνάδερφοι?! Επικοινωνήστε και εσείς για να διασταυρώσουμε τις πληροφορίες.[/quoteη αληθεια ειναι οτι ηταν πηρε πολλους μαθηματικους στην α φαση σε σχεση με αλλες ειδικοτητες.ισως πρεπει να δοθουν σε αυτες οι πιστωσεις.συγνωμη αλλα οταν εκφραζουμε προσωπικες αποψεις θα πρεπει να το αναφερουμε!δεν μπορει να μας λες οτι μιλησες με υπουργειο και ταυτοχρονα να εκφραζεις προσωπικη αποψη και να νομιζουμε οτι σου το ειπαν απο το υπουργειο (οσον αφορα τους μαθηματικους)!επαναλμβανω οτι οι προσληψεις της παραλληλης και οι προσληψεις της ειδικης αγωγης (εεεεκ, τε κλπ) ειναι δυο ανεξαρτητα πραγματα οσον αφορα τον αριθμο των προσληψεων.το ενα δεν επιρεαζει το αλλο! οσους ειναι να παρουν ΠΣ θα τους παρουν ανεξαρτητα με το ποσους πηραν στην α' φαση. ειπαμε η ΠΣ ειναι με ΕΣΠΑ, αλλος πληρωνει.και επισης τα παιδια που ειναι για ΠΣ αυξανονται και δεν μπορει να μην στειλει φιλολογους και μαθηματικους επειδη εστειλε στα ΤΕ πολλους. τετοιες σκεψεις δεν εχουν καμια βαση!
Παράθεση από: tou.fas στις Σεπτεμβρίου 26, 2011, 11:46:04 pmΠαράθεση από: marilou99 στις Σεπτεμβρίου 26, 2011, 11:16:17 amΚαλημέρα σε όλους. Η παράλληλη δ/βάθμιας θα βγεί μέσα στην εβδομάδα.Οι μαθηματικοί να μην περιμένουν. Ο αριθμός των προσλήψεων θα πιάσει θα είναι τραγικά μικρός. (φοβερά νέα για να αρχίσει καλά η μέρα σου!!!!)Η κυρία με την οποία μίλησα μου είπε ότι επειδή η α΄ φάση ηταν μεγάλη, έχουν μειώσει πολύ τις πιστώσεις. Τί να πω συνάδερφοι?! Επικοινωνήστε και εσείς για να διασταυρώσουμε τις πληροφορίες.[/quoteη αληθεια ειναι οτι ηταν πηρε πολλους μαθηματικους στην α φαση σε σχεση με αλλες ειδικοτητες.ισως πρεπει να δοθουν σε αυτες οι πιστωσεις.συγνωμη αλλα οταν εκφραζουμε προσωπικες αποψεις θα πρεπει να το αναφερουμε!δεν μπορει να μας λες οτι μιλησες με υπουργειο και ταυτοχρονα να εκφραζεις προσωπικη αποψη και να νομιζουμε οτι σου το ειπαν απο το υπουργειο (οσον αφορα τους μαθηματικους)!επαναλμβανω οτι οι προσληψεις της παραλληλης και οι προσληψεις της ειδικης αγωγης (εεεεκ, τε κλπ) ειναι δυο ανεξαρτητα πραγματα οσον αφορα τον αριθμο των προσληψεων.το ενα δεν επιρεαζει το αλλο! οσους ειναι να παρουν ΠΣ θα τους παρουν ανεξαρτητα με το ποσους πηραν στην α' φαση. ειπαμε η ΠΣ ειναι με ΕΣΠΑ, αλλος πληρωνει.και επισης τα παιδια που ειναι για ΠΣ αυξανονται και δεν μπορει να μην στειλει φιλολογους και μαθηματικους επειδη εστειλε στα ΤΕ πολλους. τετοιες σκεψεις δεν εχουν καμια βαση!Εκτός από την πρόταση : "Επικοινωνήστε και εσείς για να διασταυρώσουμε τις πληροφορίες." όλα τα υπόλοιπα ..συνάδελφε ...καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να είναι δική μου άποψη. Έτσι δεν είναι? Λες να μου αρέσει αν μείνω χωρίς δουλειά? Οσο για το : "οι μαθηματικοί μην περιμένετε" επίσης δεν έιναι δικά μου λόγια , αλλά μιας κυρίας που σήκωσε το τηλ στο υπουργείο και ήταν α-πό-λυ-τη!! Οπότε , math03 καταλαβαίνεις ότι δεν περιμένεις μόνο εσύ και δεν έχεις μόνο εσύ αγωνία. ε? Προφανώς ευχόμαστε όσοι περιμένουμε την παράλληλη να διαψευστούν αυτές οι πληροφορίες.Καλημέρα στο forum.
καλημερα! πηρα υπουργειο πριν απο λιγο και μου ειπαν οτι δεν ξερουν αν θα βγει δευτερη φαση δευτεροβαθμιας. η παραλληλη εντος της εβδομαδας