0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νομίζω δεν μπορούν να πάρουν πίσω τις πιστώσεις.Ξέρει κανείς τι γίνεται με τους ΠΕ2 50;μέχρι το 563 που πήραν υπάρχουν πάνω από 100 άτομα ενδιάμεσα που δεν κλήθηκαν και σ' αυτους θα προστεθούν και από τον Α πίνακα.Είναι καλή σειρά,λοιπόν, να βρίσκεται κανείς στην α δεκάδα του 600;μακάρι ΟΛΟΙ να κληθούν βέβαιαΥπάρχει κάποια διεύθυνση του Μπράτη στο fcb όπου δημοσιεύονται τα σχετικά με τις φάσεις;δε γίνεται να αναλάβει και τη β/θμια αυτός ο άνθρωπος, μπας και σωθούμε κάποια στιγμή;
Λύστε μου μια απορία. Στα τμηματα ενταξης που μπηκαν φυσικοι θα πάρουν και μαθηματικους ή καλυψαν τις θέσεις με αυτούς?Εχει δουλεψει κανεις σε ΤΕ που να ειχε και μαθηματικο και φυσικο ταυτοχρονα?
Παράθεση από: mkam στις Οκτωβρίου 06, 2011, 02:25:06 pmΛύστε μου μια απορία. Στα τμηματα ενταξης που μπηκαν φυσικοι θα πάρουν και μαθηματικους ή καλυψαν τις θέσεις με αυτούς?Εχει δουλεψει κανεις σε ΤΕ που να ειχε και μαθηματικο και φυσικο ταυτοχρονα? Έχω δουλέψει σε κατ' οίκον όπου πήγαιναν επίσης μαθηματικός, φυσικός και πληροφορικής!. Γίνεται νομίζω και σε ΤΕ γιατί ο φυσικός κάνει και χημεία, γεωγραφία και βιολογία. Εξαρτάται από την οργάνωση του ΤΕ.
Παράθεση από: ipponoh στις Οκτωβρίου 06, 2011, 04:39:54 pmΠαράθεση από: mkam στις Οκτωβρίου 06, 2011, 02:25:06 pmΛύστε μου μια απορία. Στα τμηματα ενταξης που μπηκαν φυσικοι θα πάρουν και μαθηματικους ή καλυψαν τις θέσεις με αυτούς?Εχει δουλεψει κανεις σε ΤΕ που να ειχε και μαθηματικο και φυσικο ταυτοχρονα? Έχω δουλέψει σε κατ' οίκον όπου πήγαιναν επίσης μαθηματικός, φυσικός και πληροφορικής!. Γίνεται νομίζω και σε ΤΕ γιατί ο φυσικός κάνει και χημεία, γεωγραφία και βιολογία. Εξαρτάται από την οργάνωση του ΤΕ.Μιλάμε για μόλις 20 φυσικούς ρε παιδιά.Πιο πιθανό είναι να κάνουν οι μαθηματικοί τα μαθήματα των φυσικών...