0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδια μπορει να το ειχε επιλεξει ο επομενος στις προτιμησεις του, εσυ δηλωσες τον Πειραια?
δεν εχω καταλαβει ακομα κατι για τον μισθο του αναπληρωτη!!! παντως το επιδομα το κοψανε απο οτι ακουσα.Κατι για 800 ευρω μου ειπανε αλλα δεν ειμαι και σιγουρη!
Παράθεση από: mkam στις Οκτωβρίου 15, 2011, 10:18:28 amσυγχαρητηρια! προφανως ανοιξαν οι θεσεις μονο για μακρινες περιοχες γι αυτο και πηγες εκει! Μπορει η περιοχη σου να μην ειχε αλλα κενα (αμφιβαλλω) ή απλα μπορει να μην εδωσαν πιστωση για την περιοχη σου! Το εχουν κανει αλλωστε σε πολλες περιοχες με κενα!!!Όχι!!! Εγώ Αθήνα δήλωσα!!! Και άτομο μετά από μένα το πήραν Πειραιά άρα υπήρχαν κενά!!! Εγώ έψαξα και είδα ότι το άτομο αυτό δεν είναι από Αθήνα αλλά από πολύ μακρια!!! Με ποια λογική λοιπόν δεν πήραν εμένα Πειραιά και εκείνον στο μέρος που με πήραν εμένα??
συγχαρητηρια! προφανως ανοιξαν οι θεσεις μονο για μακρινες περιοχες γι αυτο και πηγες εκει! Μπορει η περιοχη σου να μην ειχε αλλα κενα (αμφιβαλλω) ή απλα μπορει να μην εδωσαν πιστωση για την περιοχη σου! Το εχουν κανει αλλωστε σε πολλες περιοχες με κενα!!!
Παράθεση από: mkam στις Οκτωβρίου 15, 2011, 11:12:26 amδεν εχω καταλαβει ακομα κατι για τον μισθο του αναπληρωτη!!! παντως το επιδομα το κοψανε απο οτι ακουσα.Κατι για 800 ευρω μου ειπανε αλλα δεν ειμαι και σιγουρη!Υποθέτω οτι το 800 ειναι τελείως τυχαίο, απλά ανεφερες ενα νούμερο.
και για να μη λεμε πραγματα στον αερα για δειτε εδω τι βρηκα:http://www.pde.gr/index.php?action=tpmod;dl=item571Με υπολογισμους που εκανα βγαινει ΠΛΗΡΩΤΕΕΣ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ 834,00
Παράθεση από: ευρηκα στις Οκτωβρίου 15, 2011, 11:27:06 amΠαιδια μπορει να το ειχε επιλεξει ο επομενος στις προτιμησεις του, εσυ δηλωσες τον Πειραια?Εγώ είχα βάλει πρώτο Α Αθήνας πλήρους και μετά όλα τα υπόλοιπα μειωμένου σε όλη την Αθήνα και Πειραιά και κάτι άλλα μέρη. Το άτομο που προσέλβαν Πειραιά είναι από πολύ μακριά και τον βρήκα στον πίνακα για τους ωρομίσθιους της περιοχής του. Άρα είναι απίθανο να δήλωσε Πειραιά πλήρους...μάλλον έβαλε το κουτάκι για όλη την Ελλάδα... Αλλά ακόμα και να δήλωσε Πειραιά, σίγουρα το δήλωσε μετά την δική του περιοχή άρα δεύτερο τουλάχιστον. Άρα εγώ που δήλωσα πρώτο Αθήνα, έπρεπε αυτό να ληφθεί υπόψιν και να με πάρουν στο κοντινότερο μέρος της πρώτης μου επιλογής δλδ τον Πειραιά....δεν μπορώ να καταλάβω πως λειτουργούν. Τώρα πιστεύω ότι ούτε κι εγώ ούτε κι εκείνος είμαστε ευχαριστημένοι με τις τοποθετήσεις....