0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
επικοινώνησα σήμερα κ μου είπαν ότι θα πάρουν κυρίως τεχνικές ειδικότητες. ρώτησα για φιλολόγους και μου είπαν ότι δε γνωρίζουν τίποτα ακόμη
Άν γνωρίζει κάποιος απαντείστε μου σας παρακαλώ. ΑΜΩ μας παίρνουν πρώτα από το άν έχουμε δηλώσει ή και από τους πίνακες ωρομισθίων?
ευχαριστώ.αυτό ακριβώς εννοούσα.απλά αν κάποιος δεν έχει δηλώσει αμω σε συγκεκριμένη περιοχή ούτε το κουτάκι....πώς θα πάρουν??
Καλησπέρα . Από πληροφορία που έχω απο γονείς , έχουν εγκριθει για παράλληλη στήριξη πολλοί μαθητές δευτεροβάθμιας , από επικοινωνία τους με το υπουργείο. Ακόμα όμως περιμένουν με αγωνία τους καθηγητές. Απορώ , εφόσον το πρόγραμμα είναι μέσω ΕΣΠΑ , γιατί το Υπουργείο δεν κάνει τις απαιτούμενες προσλήψεις και καθυστερεί σκόπιμα ?
Παράθεση από: solar στις Νοεμβρίου 02, 2011, 06:51:24 pmευχαριστώ.αυτό ακριβώς εννοούσα.απλά αν κάποιος δεν έχει δηλώσει αμω σε συγκεκριμένη περιοχή ούτε το κουτάκι....πώς θα πάρουν??Αν υπάρχει θέση ΑΜΩ σε συγκεκριμένη περιοχή και δεν την έχεις δηλώσει ή γενικότερα δεν έχεις δηλώσει ΑΜΩ, σε προσπερνούν και πάνε στον επόμενο που έχει δηλώσει την περιοχή ή το κουτάκι. Εννοείς αν δεν βρεθέι κανείς που να έχει δηλώσει ΑΜΩ σε μια περιοχή?? Σε αυτή την περίπτωση δεν ξέρω.