0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nero στις Ιουλίου 18, 2011, 12:47:24 pmΠαράθεση από: panagopou στις Ιουλίου 18, 2011, 12:41:51 pmκατι τέτοιο υπολογίζω και εγώ χωρίς να ξέρω κάτι σίγουρα.Οι αιτήσεις θα γίνονται μέχρι και τα μέσα της άλλης εβδομάδας. Με την προυπόθεση όμως να βγει σήμερα η εγκύκλιος....τι να πω εγω στις 11.30 περιπου μιλησα και μου ειπαν σιγουρα σημερα...πού περιμένουμε να πρωτοβγεί;στο alfavita;
Παράθεση από: panagopou στις Ιουλίου 18, 2011, 12:41:51 pmκατι τέτοιο υπολογίζω και εγώ χωρίς να ξέρω κάτι σίγουρα.Οι αιτήσεις θα γίνονται μέχρι και τα μέσα της άλλης εβδομάδας. Με την προυπόθεση όμως να βγει σήμερα η εγκύκλιος....τι να πω εγω στις 11.30 περιπου μιλησα και μου ειπαν σιγουρα σημερα...
κατι τέτοιο υπολογίζω και εγώ χωρίς να ξέρω κάτι σίγουρα.Οι αιτήσεις θα γίνονται μέχρι και τα μέσα της άλλης εβδομάδας. Με την προυπόθεση όμως να βγει σήμερα η εγκύκλιος.
στου υπουργείου ίσως....
Παράθεση από: isovitis στις Ιουλίου 18, 2011, 12:56:51 pmστου υπουργείου ίσως.... στο τέλος θα βγει εκεί!
λογικα ΟΛΟΙ θα το μαθουν απο εδωhttp://www.minedu.gov.gr/proslhpseis-diorismoi-metatheseis-apospaseis/eidikh-agwgh/
βρε nero,εσένα σε αγαπάνε...δε ξανακάνεις ένα τηλ αν δε σου κάνει πολύ κόπο;;έχω αγωνία τώρα...........
για οση ώρα περιμένετε μπείτε στο epimorfosi.edu.gr να δείτε τις "καλές πρακτικές" ανά κλάδο που δόθηκαν στην δημοσιότητα.
Παράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 18, 2011, 01:04:17 pmβρε nero,εσένα σε αγαπάνε...δε ξανακάνεις ένα τηλ αν δε σου κάνει πολύ κόπο;;έχω αγωνία τώρα...........για τι ακριβώς αγωνιάς;