0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημερα κι απο εμενα........να δωσω δυο πληροφοριες επειδη μιλησα με το υπουργειο και με ακρως ευγενεστατο ατομοη εγκυκλιος Ε.Α αναμενεται τελη της επομενης με αρχες της μεθεπομενης εβδομαδας και πιο βασικο ακομα δεν εχει ξεκαθαριστει αν θα μετρησει η φετινη προυπηρεσια για την ειδικη φυσικα μονο στους πινακες αναπληρωτων ειδικης...!!!!!
mitsy αυτο ειναι ξεκαθαρισμενο μου το ειπε μαλιστα...οπου σε παρουν πρωτα απαγορευεται η μεταπηδηση..απο αυτα που ακουσα θα μετρησουν την φετεινη προυπηρεσια απλα δεν ηθελε να μου το πει ευθεως και ειναι λογικο διοτι δεν ειναι κατι οριστικο αφου η εγκυκλιος ειναι στη συνταξεπειδη ρωτησες πιο πανω και το ειδα τωρα μαλλον σκεφτομαι να μη δηλωσω αναπληρωση γενικης οπως και αλλοι φανταζομαι..ολα ρισκο ειναι
ναι αλλα αν δεν πας του χρονου στην ειδικη στο τελος της επομενης χρονιας θα εχεις μεινει στασιμος τη στιγμη που θα ξαναμετρησουν παλι την προυπηρεσια........ κοινως μπερδεμα...
εμαθε κανεις τιποτα για επαρκεια κ νοηματικη γενικα;πως θα μετρησουν φετος στον πινακα νοηματικης;
καλησπερα. ακουστηκε οτι στον πινακα νοηματικης θα βαλουν μονο επαρκεια. ηταν τα λογια του διευθυντη ειδικης αγωγης σε ημεριδα. ωστοσο περιμενουμε να δουμε. αυριο δινω για επαρκεια παντως!σχετικα με τη μεταπηδηση απο ειδικη σε γενικη και αντιστροφα, η εγκυκλιος ειναι σαφης. μεταπηδηση τελος.
Παράθεση από: dorama στις Ιουλίου 07, 2011, 02:47:52 pmΠαράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 07, 2011, 02:40:36 pmμπορούμε και να το ρισκάρουμεεξάλλου δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε τις ίδιες περιοχές και στη γενική και στην ειδικήας βάλουμε και στα δυο και βλέπουμεδε νομίζω να το αφήσουν έτσιέτσι έλεγαν και πέρυσι και τελικά έπεσε ΤΟ μετα....πήδημα Τι εννοεις mitsy λέγοντας οτι δε μπορουμε να διεκδικησουμε τις ιδιες περιοχες και στη γενικη και στην ειδική??με τα ίδια άτομα συναγωνίζεσαι στη γενική και με τα ίδια στην ειδική;τις ίδιες πιθανότητες έχεις να είσαι κοντά στο σπίτι σου στη γενική και τις ίδιες στην ειδική;
Παράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 07, 2011, 02:40:36 pmμπορούμε και να το ρισκάρουμεεξάλλου δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε τις ίδιες περιοχές και στη γενική και στην ειδικήας βάλουμε και στα δυο και βλέπουμεδε νομίζω να το αφήσουν έτσιέτσι έλεγαν και πέρυσι και τελικά έπεσε ΤΟ μετα....πήδημα Τι εννοεις mitsy λέγοντας οτι δε μπορουμε να διεκδικησουμε τις ιδιες περιοχες και στη γενικη και στην ειδική??
μπορούμε και να το ρισκάρουμεεξάλλου δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε τις ίδιες περιοχές και στη γενική και στην ειδικήας βάλουμε και στα δυο και βλέπουμεδε νομίζω να το αφήσουν έτσιέτσι έλεγαν και πέρυσι και τελικά έπεσε ΤΟ μετα....πήδημα
καλή επιτυχία!!!σε ένα μήνα θα βγουν τα αποτελέσματα απο'κει.προλαβαίνεις να την καταθέσεις αν την πάρεις;δε νομίζω να περιοριστούν μόνο σε αυτούς που έχουν επάρκεια.είναι λίγοι.αλλά κι έτσι να γίνει,για καλό θα είναι!αρκεί να στέλνουν τον κατάλληλο άνθρωπο στην ανάλογη περίπτωση!γιατί έχω ακούσει ακόμη και τυφλό σε παιδί με αυτισμό!