0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μου μίλησε για 3000 πιστώσεις περίπου για την ειδική και 900 για το έσπα. στις 3000 είναι και ειδικό βοηθητικο προσωπικό και οι περισσότερες μου είπε οτι έχουν εξαντληθεί. όσο αφορά το έσπα μου ειπε οτι θα βγει μειωμένου κυρίως γιατι δεν μπορεί να κάνει τα γκρουπάκια που εχουν γίνει στην πρώτη φάση του εσπα.
καλημέρα! για τις πιστώσεις του προυπολογισμού μιλάς? οι 3000 είναι για πρωτοβάθμια κ δευτεροβάθμια. στις 1000 που λες βάζεις μόνο τους καθηγητές?
μου είπε οτι εχει δώσει περίπου 150 και πλέον πιστώσεις για ειδικό βοηθητικό προσωπικό. όσο αφορά την πρωτοβάθμια εχεις δίκιο οι προσλήψεις είναι σαφώς περισσότερες αλλά δεν ξέρω αν αυτό γίνεται λόγω αλεβίζού ή λόγω της απραξίας της δευτεροβάθμιας όσο αφορά τις διεκδικήσεις. Επίσης δεν ξέρω κατά πόσο τα νουμερα είναι σταθερά. Το που ξέρω και εγώ και όλοι μας είναι οτι και στην παράλληλη και στην ειδική της δευτεροβάθμιας υπάρχουν ακόμη μεγάλα κενα.
σημερα εκανα αναληψη υπηρεσιας και η διευθυντρια μου ειπε πως περιμενουν αλλους 2 μαθηματικους και 2 φιλολογους μεσω εσπααπο την επομενη εβδομαδα