*

Αποστολέας Θέμα: Συμπλήρωση αίτησης αναπληρωτών  (Αναγνώστηκε 29519 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος NITSA1

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Συμπλήρωση αίτησης αναπληρωτών
« Απάντηση #56 στις: Ιουλίου 15, 2011, 01:51:26 am »
Ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την πρόταση της αίτησης που αναγράφει ότι "υποβάλω την παρούσα αίτηση αποκλειστικά για ένταξη στους πίνακες διορισμών σχολικού έτους 2011-2011 - Δεν επιθυμώ να δηλώσω περιοχές προτίμησης για πρόσληψη ως αναπληρωτής ή ωρομίσθιος", σε ποιους αναφέρεται και πότε σημειώνουμε ΝΑΙ;;;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:41:06 »

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Ιουλίου 15, 2011, 01:58:25 am »
Ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την πρόταση της αίτησης που αναγράφει ότι "υποβάλω την παρούσα αίτηση αποκλειστικά για ένταξη στους πίνακες διορισμών σχολικού έτους 2011-2011 - Δεν επιθυμώ να δηλώσω περιοχές προτίμησης για πρόσληψη ως αναπληρωτής ή ωρομίσθιος", σε ποιους αναφέρεται και πότε σημειώνουμε ΝΑΙ;;;
Στην περίπτωση που δεν ενδιαφέρεσαι να πας αναπληρώτρια και κάνεις την αίτηση αποκλειστικά για διορισμό.
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Αποσυνδεδεμένος jioannio

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Ιουλίου 15, 2011, 02:29:04 am »
νεα ερωτηση:
στο κουτακι ''ειμαι επιτυχων στο διαγωνισμο  ασεπ'' ειναι ολα οχι.
περασα στον τελευταιο διαγωνισμο του 2009.
δεν δηλωνεται καπου αυτο?
ευχαριστω!

Θωμαίς, αυτό μου είχε τύχει κι εμένα 2 συνεχόμενες χρονιές μετά τον ΑΣΕΠ του 2006 που ήμουν επιτυχούσα. Στις δηλώσεις στην Πρωτοβάθμια μου είχαν βάλει ΟΧΙ στο κουτάκι "είμαι επιτυχών στο γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ 2006" και μου είχαν εξηγήσει ότι τα κουτάκια αυτά συμπληρώνονται από αυτούς που έχουν προϋπηρεσία και είναι να ενταχθούν στους πίνακες 24μήνου-30μήνου. Η αλήθεια είναι ότι πραγματικά δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, γιατί στον πίνακα αναπληρωτών υπήρχαν κανονικά τα μόριά μου από τον ΑΣΕΠ του 2006 και λογικά προστέθηκαν αυτόματα , παρ' όλο που δε δηλώθηκε η επιτυχία μου στο συγκεκριμένο διαγωνισμό. Τώρα το "κουλό" είναι ότι πέρυσι και φέτος συμπλήρωσαν ΝΑΙ (ότι είμαι επιτυχούσα) δίπλα στους διαγωνισμούς 2006 και 2008 ενώ τις προηγούμενες χρονιές...δεν το είχαν κάνει!
Το καλύτερο που έχεις εσύ να κάνεις -για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και να είσαι καλυμμένη- είναι να πας ν' αλλάξεις την αίτησή σου και να δηλωθεί η επιτυχία σου. Η προκήρυξη, πάντως, αναφέρεται στο συγκεκριμένο ως εξής: "6. Οι υποψήφιοι για ένταξη στον πίνακα του 24μήνου (24 μήνες πραγματικής προϋπηρεσίας αναπληρωτή και ωρομισθίου) υποχρεούνται να δηλώνουν το γραπτό διαγωνισμό/διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ στον οποίο/οποίους ήταν επιτυχόντες, συμπληρώνοντας το αντίστοιχο πεδίο/πεδία. Επιτυχόντες είναι όσοι έλαβαν τη βαθμολογική βάση του εκάστοτε διαγωνισμού."

Αποσυνδεδεμένος jioannio

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Ιουλίου 15, 2011, 03:37:25 am »
Αν κάποιος δουλέψει σε ΣΜΕΑΕ τα μόριά του περνάνε στον πίνακα της Ειδικής Αγωγής και όχι της γενικής.

Ναι αλλα αν δουλεψεις επειδη εξαντληθηκαν οι πινακες και εισαι ΠΕ60 γενικης? Τα μορια σε εσενα θα περασουν στον πινακα της γενικης? (αλλωστε δεν εχεις τα προσοντα για ΠΕ60.5). Τι γινεται τοτε?

Κάπου είδα τώρα για την Παράλληλη Στήριξη ότι μετά από την εργασία σου εκεί εγγράφεσαι εκτός από ΠΕ70   ΚΑΙ   ΠΕ70,5 & τα μόριά σου θα μερτήσουν & στους πίνακες της γενικής & στης ειδικής.

Πάντως παιδιά ξέρω σίγουρα, ότι φίλη μου ΠΕ60 που καλέστηκε σε ΣΜΕΑ το έτος 2008 (αποκλειστικά λόγω εξάντλησης των εκπ/κών ειδικής αγωγής, χωρίς δλδ να έχει άλλα τυπικά προσόντα ΕΑ όπως νοηματική, Braille ή να έχει παρακολουθήσει σεμινάρια ΕΑ) προσμετρήθηκε η προϋπηρεσία της στον πίνακα γενικής των ΠΕ60.
Τώρα το θέμα είναι τι ορίζει η φετινή προκήρυξη, που απ' ό,τι καταλαβαίνω κάτι παρόμοιο ισχύει: «Σε περίπτωση εξάντλησης των πινάκων (αναπληρωτών Ειδικής Αγωγής και Εκπ/σης) και εφόσον εξακολουθούν να υπάρχουν κενές θέσεις, αυτές καλύπτονται από τον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών γενικής εκπαίδευσης. Η προϋπηρεσία των προσλαμβανομένων προσμετράται στους κλάδους ΠΕ60 Νηπιαγωγών και ΠΕ61 Νηπιαγωγών ΕΑΕ, αντίστοιχα».

Τοτε η υπηρεσια των ΠΕ60.5 μετραει και στους πινακες γενικης ΠΕ60???
Αν ισχυει αυτο τοτε ολοι στον πινακα γενικης θα πρεπει να μετακινηθουν προς τα κατω...

Το "μυστήριο" νομίζω πως ξεδιαλύνεται με τη βοήθεια όλων μας... ;)
Αν εξαντληθούν οι νηπιαγωγοί της Ειδικής Αγωγής (ΠΕ61), έπονται οι ΠΕ60.5 που είναι νηπιαγωγοί που έχουν παρακολουθήσει σεμινάρια ΕΑ ή έχουν πτυχίο νοηματικής γλώσσας ή Braille (ή συνδυασμός αυτών). Η προϋπηρεσία των ΠΕ60.5 θα προστεθεί στους ξεχωριστούς πίνακες των ΠΕ60.5 και όχι στης γενικής εκπαίδευσης. Δε θα πάρουν δλδ διπλά μόρια. Κι έτσι, όπως λέει και η vickym, θα έχουν περισσότερες πιθανότητες να καλεστούν και τις επόμενες χρονιές, αλλά στην ειδική αγωγή.
Αν όμως εξαντληθούν και οι ΠΕ60.5 τότε περνάνε στους πίνακες γενικής αγωγής των ΠΕ60. Προϋπόθεση, φυσικά, να έχουν δηλώσει το κουτάκι για ΣΜΕΑΕ ή για το πρόγραμμα εξειδ. υποστήριξης και να έχει φτάσει η σειρά τους. Ε, σε αυτούς τους νηπιαγωγούς η συγκεκριμένη προϋπηρεσία θα προστεθεί στον πίνακα γενικής αγωγής (όπως έγινε και με τη φίλη μου που σας έλεγα...)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 15, 2011, 04:58:56 pm από jioannio »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:41:06 »

Αποσυνδεδεμένος eam

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Ιουλίου 15, 2011, 10:46:13 am »
Καλημέρα!Για τους ΠΕ 60.50 (με διδακτορικό,μεταπτυχιακό, σεμινάρια ΕΑ) η προυπηρεσία μετράει και στην γενική και στην Ειδική.

Αποσυνδεδεμένος nikonana

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Ιουλίου 15, 2011, 11:20:38 am »
Έχει ανακοινωθεί επισήμως αυτό ή το έχεις μάθει από κάποια πηγή;;;

Αποσυνδεδεμένος eam

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Ιουλίου 15, 2011, 12:10:24 pm »
Είμαι εγώ ΠΕ 60.50 και μετράνε τα μόρια και στους 2 πίνακες.Απλά εγω επιλέγω να δουλεύω μόνο στην ειδική γιατι μ΄αρέσει καλύτερα.

Αποσυνδεδεμένος andreas1987

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Ιουλίου 15, 2011, 01:18:11 pm »
Όταν έχεις παιδαγωγική επάρκεια στην αίτηση αντι για ναι φέτος βγάζει 12 μηνη.....σωστό ειναι;;;;τι αλλαξε φέτος;

Αποσυνδεδεμένος jioannio

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Ιουλίου 15, 2011, 01:37:47 pm »
Καλημέρα!Για τους ΠΕ 60.50 (με διδακτορικό,μεταπτυχιακό, σεμινάρια ΕΑ) η προυπηρεσία μετράει και στην γενική και στην Ειδική.
Αλήθεια eam?? Μετράει και στους δύο πίνακες?? Καλά έκανες και μας το είπες για να μην πιστεύουμε κάτι λανθασμένα! Είναι λίγο περίεργο, βέβαια, γιατί ως ΠΕ60.50 καλείστε από τον αντίστοιχο πίνακα όπου έχετε διαφορετική σειρά και μόρια σε σχέση με τον πίνακα γενικής. Και στους ΠΕ60.50 συμπεριλαμβάνονται και οι κάτοχοι μεταπτυχιακών και διδακτορικών τίτλων στην ΕΑ, σωστά. Αλλά πραγματικά μου έχει δημιουργηθεί μια απορία τώρα: πες ότι απλά κάνω μέθοδο Braille, παίρνω το πτυχίο, συμπεριλαμβάνομαι στον πίνακα ΠΕ60.50 κι έτσι με καλούν στην ΕΑ...αυτή η προϋπηρεσία θα προστεθεί και στον πίνακα γενικής?
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 15, 2011, 05:03:36 pm από jioannio »

Αποσυνδεδεμένος nikonana

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Ιουλίου 15, 2011, 01:41:19 pm »
Ίσως παρανόησα αυτό που έχεις γράψει. Όταν λες ότι η προϋπηρεσία μετράει και στους δύο πίνακες εννοείς ότι η φετινή σου προϋπηρεσία καταμετρήθηκε;;;;

Αποσυνδεδεμένος eam

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Ιουλίου 15, 2011, 01:53:49 pm »
Στην γενική δεν μέτρησαν τα φετινά μόρια οπως σε όλους.Στην ειδική θα μάθουμε οταν βγει η εγκύκλιος.Μιλούσα γενικά.

Μόνο με την Braille ή την νοημάτικη δεν μπορείς να μπεις στους πίνακες, θεωρούνται πρόσθετα προσόντα.Ναι στον πίνακα της ειδικής έχουμε αλλη σειρά γιατί μετράει  το διδακτορικό ή το μεταπτυχιάκο πιο πολυ από την προυπηρεσία.

Αποσυνδεδεμένος gregmam

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Ιουλίου 15, 2011, 02:37:13 pm »
Αλήθεια eam?? Μετράει και στους δύο πίνακες?? Καλά έκανες και μας το είπες για να μην πιστεύουμε κάτι λανθασμένα! Είναι λίγο περίεργο, βέβαια, γιατί ως ΠΕ61.50 καλείστε από τον αντίστοιχο πίνακα όπου έχετε διαφορετική σειρά και μόρια σε σχέση με τον πίνακα γενικής. Και στους ΠΕ61.50 συμπεριλαμβάνονται και οι κάτοχοι μεταπτυχιακών και διδακτορικών τίτλων στην ΕΑ, σωστά. Αλλά πραγματικά μου έχει δημιουργηθεί μια απορία τώρα: πες ότι απλά κάνω μέθοδο Braille, παίρνω το πτυχίο, συμπεριλαμβάνομαι στον πίνακα ΠΕ61.50 κι έτσι με καλούν στην ΕΑ...αυτή η προϋπηρεσία θα προστεθεί και στον πίνακα γενικής?
Μόνο με Braille δε μπορεις πλεον να μπεις στον πίνακα ειδικής αγωγής.Μόνο αν έχεις μεταπτυχιακό..Η προυπηρεσία της ειδικής μετράει στην γενική,αλλα η προυπηρεσλια της γενικής δε μετράει στην ειδική...

Αποσυνδεδεμένος billimember

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Ιουλίου 15, 2011, 03:08:27 pm »
H αδερφη μου που εχει σεμιναριο 400 ωρων και μπραιλ , μπορει να κανει αιτηση στην ειδικη αγωγη;Δεν εχω ασχοληθει ποτε , οποτε σας ευχαριστω εκ των προτερων αν μου απαντησετε.

Αποσυνδεδεμένος jioannio

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Ιουλίου 15, 2011, 03:20:19 pm »
Πάντως οι πίνακες που υπάρχουν μέχρι τώρα http://e-aitisi.sch.gr/ συμπεριλαμβάνουν και νηπιαγωγούς μόνο με τυπικά προσόντα ΕΑ που αναφέρονται ως ΠΕ60.50 (π.χ. πίνακας β' αναπληρωτών ΣΜΕΑΕ με γνώση της ελληνικής νοηματικής γλώσσας) ακόμα και χωρίς μεταπτυχιακά, διδακτορικά ή σεμινάρια ΕΑ. gregman, μήπως σταμάτησαν πλέον να τροφοδοτούνται, όπως π.χ. είπαν ότι θα γίνει και με τα σεμινάρια ΕΑ που όσα ξεκίνησαν από το 2010-2011 δε θα έχουν την ίδια ισχύ με παλιά? Αλλά το τι θα γίνει ακριβώς και με την ειδική αγωγή θα φανεί και στην προκήρυξη για τους αναπληρωτές ειδικής που είναι να βγει..
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 15, 2011, 04:15:56 pm από jioannio »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182561
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 661
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144