0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ.ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΟΤΑΝ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗς ΚΥΡΙΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥς ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΚΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ.
εχει δικιο βρε παιδια ο Landau. κατεβειτε στις παραλιες, καντε καμια βουτια, πιειτε καμια μπυριτσα και δευτερη και τριτη...στην τεταρτη θα εχετε ξεχασει κι εγκυκλιους και διορισμους και τ'ονομα σας! και το χαμογελο ναααααααααααα...μεχρι τ'αυτια!!!
Παράθεση από: giota8 στις Αυγούστου 03, 2011, 01:21:51 pmεχει δικιο βρε παιδια ο Landau. κατεβειτε στις παραλιες, καντε καμια βουτια, πιειτε καμια μπυριτσα και δευτερη και τριτη...στην τεταρτη θα εχετε ξεχασει κι εγκυκλιους και διορισμους και τ'ονομα σας! και το χαμογελο ναααααααααααα...μεχρι τ'αυτια!!!Aλκοολικοί θα καταλήξουμε...
Παράθεση από: Giannis1 στις Αυγούστου 05, 2011, 02:32:57 amΠαράθεση από: giota8 στις Αυγούστου 03, 2011, 01:21:51 pmεχει δικιο βρε παιδια ο Landau. κατεβειτε στις παραλιες, καντε καμια βουτια, πιειτε καμια μπυριτσα και δευτερη και τριτη...στην τεταρτη θα εχετε ξεχασει κι εγκυκλιους και διορισμους και τ'ονομα σας! και το χαμογελο ναααααααααααα...μεχρι τ'αυτια!!!Aλκοολικοί θα καταλήξουμε... κοιταξε...εδω που ειμαι πρεπει να εχω ξεπερασει τ'αρχικα σταδια του αλκοολισμου. μπαινω, διαβαζω, βγαινω, χτυπαω μια μπυρα. ξαναμπαινω μετα απο ωρα, ξαναδιαβαζω και ξανακαταληγω σε μπυρα...αλλα τουλαχιστον ειμαι μεσα στην καλη χαρα!!!
Παράθεση από: giota8 στις Αυγούστου 05, 2011, 02:42:30 amΠαράθεση από: Giannis1 στις Αυγούστου 05, 2011, 02:32:57 amΠαράθεση από: giota8 στις Αυγούστου 03, 2011, 01:21:51 pmεχει δικιο βρε παιδια ο Landau. κατεβειτε στις παραλιες, καντε καμια βουτια, πιειτε καμια μπυριτσα και δευτερη και τριτη...στην τεταρτη θα εχετε ξεχασει κι εγκυκλιους και διορισμους και τ'ονομα σας! και το χαμογελο ναααααααααααα...μεχρι τ'αυτια!!!Aλκοολικοί θα καταλήξουμε... κοιταξε...εδω που ειμαι πρεπει να εχω ξεπερασει τ'αρχικα σταδια του αλκοολισμου. μπαινω, διαβαζω, βγαινω, χτυπαω μια μπυρα. ξαναμπαινω μετα απο ωρα, ξαναδιαβαζω και ξανακαταληγω σε μπυρα...αλλα τουλαχιστον ειμαι μεσα στην καλη χαρα!!! Θα φτιάξουμε και τραγούδι "δος του μια μπύρα, δος του μια μπύρα το παλικάρι στον ΑΣΕΠ, δεν είχε πείρα". Εγώ πάντως πήρα κρασάκι ημίγλυκο Γεωργιάδη. Δε θέλω να πίνω πολλές μπύρες, έχω πιεί ήδη αρκετές και δε θα φαίνονται πλέον οι κοιλιακοί μου. Πώς θα βγώ στη παραλία, μπορείς να μου πείς?
Παράθεση από: Giannis1 στις Αυγούστου 05, 2011, 02:47:47 amΠαράθεση από: giota8 στις Αυγούστου 05, 2011, 02:42:30 amΠαράθεση από: Giannis1 στις Αυγούστου 05, 2011, 02:32:57 amΠαράθεση από: giota8 στις Αυγούστου 03, 2011, 01:21:51 pmεχει δικιο βρε παιδια ο Landau. κατεβειτε στις παραλιες, καντε καμια βουτια, πιειτε καμια μπυριτσα και δευτερη και τριτη...στην τεταρτη θα εχετε ξεχασει κι εγκυκλιους και διορισμους και τ'ονομα σας! και το χαμογελο ναααααααααααα...μεχρι τ'αυτια!!!Aλκοολικοί θα καταλήξουμε... κοιταξε...εδω που ειμαι πρεπει να εχω ξεπερασει τ'αρχικα σταδια του αλκοολισμου. μπαινω, διαβαζω, βγαινω, χτυπαω μια μπυρα. ξαναμπαινω μετα απο ωρα, ξαναδιαβαζω και ξανακαταληγω σε μπυρα...αλλα τουλαχιστον ειμαι μεσα στην καλη χαρα!!! Θα φτιάξουμε και τραγούδι "δος του μια μπύρα, δος του μια μπύρα το παλικάρι στον ΑΣΕΠ, δεν είχε πείρα". Εγώ πάντως πήρα κρασάκι ημίγλυκο Γεωργιάδη. Δε θέλω να πίνω πολλές μπύρες, έχω πιεί ήδη αρκετές και δε θα φαίνονται πλέον οι κοιλιακοί μου. Πώς θα βγώ στη παραλία, μπορείς να μου πείς? εγω παλι και στην παραλια μπυρες πινω!θα κανεις εναν και καλο βρε!!!
Παράθεση από: giota8 στις Αυγούστου 05, 2011, 02:50:44 amΠαράθεση από: Giannis1 στις Αυγούστου 05, 2011, 02:47:47 amΠαράθεση από: giota8 στις Αυγούστου 05, 2011, 02:42:30 amΠαράθεση από: Giannis1 στις Αυγούστου 05, 2011, 02:32:57 amΠαράθεση από: giota8 στις Αυγούστου 03, 2011, 01:21:51 pmεχει δικιο βρε παιδια ο Landau. κατεβειτε στις παραλιες, καντε καμια βουτια, πιειτε καμια μπυριτσα και δευτερη και τριτη...στην τεταρτη θα εχετε ξεχασει κι εγκυκλιους και διορισμους και τ'ονομα σας! και το χαμογελο ναααααααααααα...μεχρι τ'αυτια!!!Aλκοολικοί θα καταλήξουμε... κοιταξε...εδω που ειμαι πρεπει να εχω ξεπερασει τ'αρχικα σταδια του αλκοολισμου. μπαινω, διαβαζω, βγαινω, χτυπαω μια μπυρα. ξαναμπαινω μετα απο ωρα, ξαναδιαβαζω και ξανακαταληγω σε μπυρα...αλλα τουλαχιστον ειμαι μεσα στην καλη χαρα!!! Θα φτιάξουμε και τραγούδι "δος του μια μπύρα, δος του μια μπύρα το παλικάρι στον ΑΣΕΠ, δεν είχε πείρα". Εγώ πάντως πήρα κρασάκι ημίγλυκο Γεωργιάδη. Δε θέλω να πίνω πολλές μπύρες, έχω πιεί ήδη αρκετές και δε θα φαίνονται πλέον οι κοιλιακοί μου. Πώς θα βγώ στη παραλία, μπορείς να μου πείς? εγω παλι και στην παραλια μπυρες πινω!θα κανεις εναν και καλο βρε!!!Α, βέβαια, ο μύθος του μονού κοιλιακού.
Παράθεση από: Giannis1 στις Αυγούστου 05, 2011, 02:54:53 amΠαράθεση από: giota8 στις Αυγούστου 05, 2011, 02:50:44 amΠαράθεση από: Giannis1 στις Αυγούστου 05, 2011, 02:47:47 amΠαράθεση από: giota8 στις Αυγούστου 05, 2011, 02:42:30 amΠαράθεση από: Giannis1 στις Αυγούστου 05, 2011, 02:32:57 amΠαράθεση από: giota8 στις Αυγούστου 03, 2011, 01:21:51 pmεχει δικιο βρε παιδια ο Landau. κατεβειτε στις παραλιες, καντε καμια βουτια, πιειτε καμια μπυριτσα και δευτερη και τριτη...στην τεταρτη θα εχετε ξεχασει κι εγκυκλιους και διορισμους και τ'ονομα σας! και το χαμογελο ναααααααααααα...μεχρι τ'αυτια!!!Aλκοολικοί θα καταλήξουμε... κοιταξε...εδω που ειμαι πρεπει να εχω ξεπερασει τ'αρχικα σταδια του αλκοολισμου. μπαινω, διαβαζω, βγαινω, χτυπαω μια μπυρα. ξαναμπαινω μετα απο ωρα, ξαναδιαβαζω και ξανακαταληγω σε μπυρα...αλλα τουλαχιστον ειμαι μεσα στην καλη χαρα!!! Θα φτιάξουμε και τραγούδι "δος του μια μπύρα, δος του μια μπύρα το παλικάρι στον ΑΣΕΠ, δεν είχε πείρα". Εγώ πάντως πήρα κρασάκι ημίγλυκο Γεωργιάδη. Δε θέλω να πίνω πολλές μπύρες, έχω πιεί ήδη αρκετές και δε θα φαίνονται πλέον οι κοιλιακοί μου. Πώς θα βγώ στη παραλία, μπορείς να μου πείς? εγω παλι και στην παραλια μπυρες πινω!θα κανεις εναν και καλο βρε!!!Α, βέβαια, ο μύθος του μονού κοιλιακού.
Παράθεση από: giota8 στις Αυγούστου 05, 2011, 02:57:52 amΠαράθεση από: Giannis1 στις Αυγούστου 05, 2011, 02:54:53 amΠαράθεση από: giota8 στις Αυγούστου 05, 2011, 02:50:44 amΠαράθεση από: Giannis1 στις Αυγούστου 05, 2011, 02:47:47 amΠαράθεση από: giota8 στις Αυγούστου 05, 2011, 02:42:30 amΠαράθεση από: Giannis1 στις Αυγούστου 05, 2011, 02:32:57 amΠαράθεση από: giota8 στις Αυγούστου 03, 2011, 01:21:51 pmεχει δικιο βρε παιδια ο Landau. κατεβειτε στις παραλιες, καντε καμια βουτια, πιειτε καμια μπυριτσα και δευτερη και τριτη...στην τεταρτη θα εχετε ξεχασει κι εγκυκλιους και διορισμους και τ'ονομα σας! και το χαμογελο ναααααααααααα...μεχρι τ'αυτια!!!Aλκοολικοί θα καταλήξουμε... κοιταξε...εδω που ειμαι πρεπει να εχω ξεπερασει τ'αρχικα σταδια του αλκοολισμου. μπαινω, διαβαζω, βγαινω, χτυπαω μια μπυρα. ξαναμπαινω μετα απο ωρα, ξαναδιαβαζω και ξανακαταληγω σε μπυρα...αλλα τουλαχιστον ειμαι μεσα στην καλη χαρα!!! Θα φτιάξουμε και τραγούδι "δος του μια μπύρα, δος του μια μπύρα το παλικάρι στον ΑΣΕΠ, δεν είχε πείρα". Εγώ πάντως πήρα κρασάκι ημίγλυκο Γεωργιάδη. Δε θέλω να πίνω πολλές μπύρες, έχω πιεί ήδη αρκετές και δε θα φαίνονται πλέον οι κοιλιακοί μου. Πώς θα βγώ στη παραλία, μπορείς να μου πείς? εγω παλι και στην παραλια μπυρες πινω!θα κανεις εναν και καλο βρε!!!Α, βέβαια, ο μύθος του μονού κοιλιακού.
εγω ΣΕ ειπα καλο μου πτηνο μη με βαζεις να πω αλλα...εις βαρος μας ειναι αλλα εσυ επεμενες με την μπυρα...φοβοσουν για τους κοιλιακους σου. οριστε τωρα...αδιοριστοι θα μεινουμε ολοι!