0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι έγινε, ρε Γιώτα, μείναμε τελικά με το... διορισμό στο χέρι;
δεν ξερω για σενα, εγω παντως τον εχω μαγκωσει απο το γιακα και δεν τον αφηνω να φυγει!!!
οι διορισμοι δε θα ειναι μονο 600, θα ειναι παραπανω. ο λογος ειναι απλος...φετος διοριζομαι σιγουρα και δεν μπορει να γινει αυτο μονο με 600 διορισμους!!!
Παράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 22, 2011, 01:43:43 amοι διορισμοι δε θα ειναι μονο 600, θα ειναι παραπανω. ο λογος ειναι απλος...φετος διοριζομαι σιγουρα και δεν μπορει να γινει αυτο μονο με 600 διορισμους!!! Καλά Γιώτα...κράτα γερά!!Πάλι έξω από το υπουργείο μας βλέπω....την τύχη μου μέσα!Πάρτε τα αντιηλιακά σας....Εντάξει τραγικό...Δεν έχω λόγια......
Καλησπέρα, είπα να μην ασχοληθώ φέτος με το φόρουμ γιατί ειναι πολύ ψυχοφθόρο, αν και διαπιστώνω αρκετό χιούμορ από αρκετούς και αυτό είναι πολύ καλό. Τελικά δεν άντεξα........ Θέλω να πω πως οι διάφοροι αιρετοί πολλούς μήνες πριν ήξεραν ότι οι διορισμοί είναι γύρω στους 200 (για δασκάλους μιλάω) τώρα εγιναν 224 με τους πε60 τι να πω......εχω σειρά 125 ( στους δασκάλους) και απλά τρελενομαι, προσπαθώ βεβαια, να μην το βλέπω ατομικά αλλά όπως καταλαβαίνετε η πίκρα είναι μεγάλη!
και εγώ αυτό άκουσα ότι ήταν 200 οι δάσκαλοι και άλλοι τόσοι νηπιαγωγοί για μόνιμο διορισμό. τελικα τι από όλα ισχύει???
Παράθεση από: elena maria στις Ιουλίου 22, 2011, 01:36:37 pmκαι εγώ αυτό άκουσα ότι ήταν 200 οι δάσκαλοι και άλλοι τόσοι νηπιαγωγοί για μόνιμο διορισμό. τελικα τι από όλα ισχύει???Μόνο δασκάλοι και νηπιαγωγοί εργάζονται στην Αθμια και μοιράσατε μέσα στο μυαλό σας τους 400(από τους 800 διορισμούς του Καψαλάκη) σε 200 δάσκαλους και 200 νηπιαγωγούς?
υπομονη μην χαλατε τα νευρα σας κανοντας υπολογισμους και μοιραζοντας την πιτα που δεν ξερουμε ακομη αν ειναι σπανακοπιτα η πατσαβουροπιτα ο χρονος θα δειξει .
Θέλω να πω πως οι διάφοροι αιρετοί πολλούς μήνες πριν ήξεραν ότι οι διορισμοί είναι γύρω στους 200 (για δασκάλους μιλάω) τώρα εγιναν 224 με τους πε60 τι να πω......εχω σειρά 125 ( στους δασκάλους) και απλά τρελενομαι, προσπαθώ βεβαια, να μην το βλέπω ατομικά αλλά όπως καταλαβαίνετε η πίκρα είναι μεγάλη!